Deze beauty producten vind ik zonde om te gebruiken

Facebook
Facebook
Instagram
Bloglovin

Dit is misschien wel het meest vreemde artikel dat ik ooit heb geschreven want vandaag vertel ik jullie over beauty producten die al tijden op mij liggen te wachten omdat ik het zonde vind om ze te gebruiken. E茅n van deze items ligt nu zelfs al een jaar op mij te wachten. Best een beetje belachelijk eigenlijk dus ik vond het de hoogste tijd om er iets aan te gaan doen en wellicht kunnen jullie me er ook een beetje bij helpen.

Laat ik beginnen met de nagellak van piCture pOlish in de kleur Paris, deze kocht ik vorig jaar maart tijdens de opheffingsuitverkoop van webshop Pretty Polish. Ik ben zo blij dat ik deze toen heb gekocht want het merk is helaas niet meer verkrijgbaar in Nederland. Tegelijkertijd baal ik dat ik er niet wat meer van heb gekocht. Maar die waren dan misschien ook zo lang blijven liggen. Omdat ik nagellak van dit merk niet meer kan krijgen, vind ik het dus zonde om ’em te gebruiken.

De Quick Treat van Glov vond ik in de Blux Box van vorige maand) review. Ik vind de tropische verpakking met de flamingo’s te leuk om open te maken. Ik denk dat de quick treat ook iets is dat je maar eenmalig kunt gebruiken en dat je ’em daarna dus weg kan gooien.

Deze twee maskertjes voor je handen en vingers van Le mini macaron zien er zo leuk uit! Ik kreeg ze afgelopen december van de lieve Petra van Sprinklesonacupcake met wie ik in Breda had afgesproken. De verpakking ziet er zo schattig uit en volgens mij zijn de maskertjes hier ook niet te koop dus ik kan het nog niet over mijn hart verkrijgen om ze te gebruiken.

De MakeUp Eraser heb ik vorig jaar augustus gewonnen, maar deze zit nog ongebruikt in de verpakking. Ik denk dat wanneer ik ’em gebruik er hele lelijke make-up vlekken in zullen komen die ik er nooit meer goed uit krijg en dat zou ik echt heel zonde vinden.

Het Born to Run palette van Urban Decay kocht ik met 25% korting bij ICI Paris XL in november van vorig jaar, maar ligt nog steeds ongebruikt in de kast. Ik twijfel of ik ’em zal reviewen op mijn blog en mocht ik dat dus gaan doen dan moet ik er eerst foto’s van nemen omdat ie er dan op zijn mooiste uitziet. En daar ben ik dus nog niet aan toegekomen en dus vind ik het zonde om ’em in gebruik te nemen.

Ik ben benieuwd of jullie dit herkennen en het soms ook zonde vinden om een beauty product in gebruik te nemen waardoor het soms dus wel eens gebeurt dat het maanden ongebruikt in de kast ligt.

Mijn vraag aan jullie: zitten er producten tussen waar jullie benieuwd naar zijn en waarvan jullie graag een review zouden willen zien? Zo ja, laat het me dan even weten dan heb ik een stok achter de deur 馃槉 en zal ik ze eindelijk heel snel in gebruik nemen en er een review over schrijven.

Facebook
Facebook
Instagram
Bloglovin

You may also like...

12 Responses

 1. Ilse says:

  Wat een origineel artikel! Sommige verpakkingen zijn zo mooi dat ik wel begrijp dat je ze nog niet hebt gebruikt. Maar aan de andere kant is het ook zonde als je er niks mee doet, je leeft maar 1x! Dus ik daag je uit, review ze dit jaar allemaal馃槃

  • Deb says:

   Hihi dank je. Het was een spontane ingeving 馃槀. Die spullen keken me al zo lang smekend aan. Je hebt natuurlijk gelijk, het is ook zonde om ze niet te gebruiken en dat ga ik ook zeker doen maar wist niet zeker of ze interessant genoeg waren voor een review. Wat jou betreft dus wel 馃槈. Dit jaar zou moeten lukken 馃憤馃徎.

 2. Mariska says:

  Haha, ik snap dat wel bij sommige producten inderdaad, maar ik heb dat meestal niet zo. Dat oogschaduw palette is wel heel mooi trouwens!

 3. Sonja Van de Sande says:

  Oh ja zo herkenbaar! Ik zit soms ook in mijn kast te kijken en dan moet ik het nog reviewen en en en, mijn hoofd roept neeeee zonde! Maar ja, het zal toch eens moeten.

 4. Kelly says:

  Oh die maskertjes zijn te leuk! Ik heb ook minimaal vijftig items die ik niet gebruik omdat ze t茅 mooi zijn. Voornamelijk Ted Baker!

 5. Babs says:

  Die make-up eraser zou ik niet gebruiken om je make-up te verwijderen, ik had er eentje in het roze en hij is daarna nooit meer echt mooi uit de was gekomen. Grauw van kleur, maar ik gebruik hem wel nog steeds. Om maskers te verwijderen, daar is ie ook ideaal voor.
  Het palette zou je kunnen reviewen, een mooie look ermee maken kan jij als de beste, dus mocht je iets gaan reviewen, dan denk ik als eerste aan het palette!

 6. Rachel says:

  Wat een leuk artikel heb je geschreven en veel dingen zijn ook echt herkenbaar haha! Xx

 7. Robin says:

  Ik heb dat ook vaak met dure oogschaduw palette heb een duur huda beauty palette pas een paar keer gebruikt. Tot vrijdag!;)
  X Robin

 8. Evelien says:

  Hahahaha ik herken mezelf hier echt in. Ik heb het met Lush producten, als ze van een bepaalde collectie zijn, durf ik ze niet te gebruiken. Ik word ook echt vrolijk van jouw producten, vooral die met die flamingo’s, maar ik zou ze ook echt als decoratie gebruiken dan op maken!

 9. rachel says:

  ten eerste wat een heerlijk spontane site heb je!! en jaaaaa ik herken het en hier liggen ook producten in de la die ik gewoon niet wil gebruiken omdat ik het zonde vind, vooral de highligters hahah

  • Deb says:

   Hey Rachel! Wat super leuk om van je te horen en wat een lief compliment 馃挅, dank je wel 馃槝. Ben blij dat ik niet de enige ben die dit dus heeft haha. Maar ga er wel proberen wat aan te doen want het is eigenlijk best zonde. Heb de nagellak inmiddels al op gedaan (zo typisch dat ik die er als eerste bij pak haha).

 10. Haha wat toevallig, ik heb ook nog een ongeopende make-up eraser ongeopend liggen om dezelfde reden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Mijn foto\'s en teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Wil je ze toch gebruiken, neem contact op via mijn contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.