Review Natura Brasil Ekos Castanha verzachtende voetencrème

Facebook
Facebook
Instagram
Bloglovin

Door mijn droge voeten heb ik in de afgelopen
jaren al aardig wat verschillende voetencrèmes
gebruikt. Van een vriendin kreeg ik de Ekos
Castanha Softening Foot Cream van Natura Brasil.

De Castanha, ook wel een Braziliaanse noot, is afkomstig uit
het Braziliaanse regenwoud, is bekend om zijn rijke voedende
eigenschappen en is een bron van leven voor de inwoners
van het regenwoud. Door de verrijking met de verzachtende
Castanha olie zal deze voetencrème je voeten 24 uur intensief
hydrateren. Het verzacht ruwe, droge voeten, waardoor je huid
zacht en glad wordt.

De afgelopen 2 weken heb ik deze voetencrème bijna dagelijks gebruikt.
Het eerste wat mij opviel was de lekkere geur van deze crème. De crème
masseer je in op de voet totdat deze volledig is geabsorbeerd. Het voordeel
van deze crème is dat deze erg snel intrekt en dat je niet lang met vettige
voeten blijft zitten. Dit heb ik vaak een nadeel gevonden bij bijvoorbeeld
de klovenzalf van gehwol.

klik op de foto voor een vergroting van de swatch

Dat je voeten door gebruik van deze crème 24 uur intensief hydrateren is
niet helemaal waar. Na 12 uur merkte ik wel dat de crème uitgewerkt was,
maar misschien komt het omdat mijn voeten extreem droog zijn. Ik moet
zeggen bij andere voetencrèmes is dit ook het geval. Wel werden mijn
voeten zacht en glad van deze crème.

Ik zal deze crème zeker dit seizoen nog gebruiken. Het nadeel is alleen
wel dat deze crème niet uit Nederland komt en hier ook niet verkrijgbaar is.
Wel kan deze crème op internet worden besteld voor € 14,- per tube
bij de webshop van Natura Brasil.

Deze bijdrage is geschreven door Mirjam.

Facebook
Facebook
Instagram
Bloglovin

You may also like...

4 Responses

  1. Floor says:

    Dankjewel, wat lief van je! En ja, Betty Boop is gaaf he? 🙂 En de crème klinkt goed! Ik gebruik altijd die van Yves Rocher…

  2. celeste says:

    Lijkt mij een erg fijne crème

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *