Lancering Beauty Kitchen haarverzorgingslijn in Amsterdam

Een van de leukste dingen aan bloggen vind ik toch wel het kennismaken met nieuwe producten, merken en het bezoeken van events. Het wordt natuurlijk helemaal speciaal wanneer de eigenaresse van het merk hiervoor speciaal naar Nederland komt. Beauty Kitchen is zo’n merk waarbij oprichtster, Jo Chidley regelmatig naar ons land komt om ons te vertellen over haar nieuwe producten. Dit keer nam ze haar vriendin en topkapster Karine Jackson mee om ons over de nieuwe en 100% natuurlijke haarverzorgingslijn te vertellen die ze samen hebben ontwikkeld en waar ik afgelopen dinsdagavond bij was.

Het bleef natuurlijk niet alleen bij vertellen want na de uitleg over de nieuwe lijn kon je in de kappersstoel van Karine plaatsnemen om de nieuwe producten direct uit te proberen. En dat liet ik me natuurlijk geen twee keer zeggen! Kijk snel verder voor mijn verslag over deze mooie avond!

Voor de lancering had het PR-bureau weer een mooie locatie geregeld, het was namelijk in de salon van Rob Peetoom aan de Elandsgracht. Het was wel even een crime om er vanuit Utrecht te komen, natuurlijk was er weer een ongeluk gebeurd op de ring van Amsterdam waardoor ik er anderhalf uur over deed om er te komen.

Bij binnenkomst kregen we een hapje en een drankje en begonnen Jo en Karine vrijwel direct te vertellen over de natuurlijke haarverzorgingslijn die ze samen hebben ontwikkeld en die Karine gebruikt in haar salon. Beide dames waren super enthousiast over de nieuwe collectie waar ze de afgelopen drie jaar hard aan hebben gewerkt. Met de nieuwe collectie haal je een complete natuurlijke haarverzorgingsroutine in huis voor zoals Beauty Kitchen het zegt: future proof hair, waarmee het merk inspeelt op de toenemende vraag om natuurlijke huid- en haarverzorging die tegelijkertijd effectief en kwalitatief goed is.

Het was zo leuk om Jo en Karine met hun Schotse en Australische accent vol passie te horen vertellen over de nieuwe producten. En dat deden ze op een no-nonsense manier waar de energie van af spatte. Karine gebruikt de producten waar ze natuurlijk enorm trots op is in haar succesvolle salon in Londen, maar verder begreep ik dat de producten niet in professionele salons zouden komen te liggen toen ik vroeg of Rob Peetoom geen interesse had ?. Maar zijn ‘gewoon’ verkrijgbaar bij Holland & Barrett.

De nieuwe haarverzorgingslijn bestaat uit 7 producten, van een shampoo en conditioner tot dry shampoo (met maar 3 ingrediënten!), een priming treatment, pre-wash op basis van natuurlijk appelciderazijn en paardenstaart extract waar ik nog niet eerder van gehoord had en een top-coat spritz als finishing touch!

Dus toen Karine aanbood om ons haar te doen met de nieuwe producten, greep ik die kans met beide handen aan! Volgens Karine zou The Protector, een priming treatment die verrijkt is met amandel- en kokosolie en shea butter, het super goed doen voor mijn droge krullende haar.  Tijdens het aanbrengen viel me direct al op dat mijn haar minder pluisde en ook meer ging krullen!

Ik heb een enorm leuke avond gehad die echt voorbij is gevlogen. Jo vertelde nog dat ze nog microalgen had ontdekt die ervoor zorgt dat pigmentvlekken minder worden en was die aan het testen. Dit microalgen zal binnenkort aan de formule van de Seahorse plankton lijn worden toegevoegd. Ze vertelde met een knipoog dat ze dat stiekem ook een beetje voor zichzelf deed. Ook werkt Beauty Kitchen aan een verzorgingslijn voor de eczeemgevoelige huid en vertelde Jo dat ze eraan dacht om misschien volgend jaar make-up op de markt te brengen, spannend! Jo bruisde echt van de ideeën en dat werkte nogal aanstekelijk. Het was super leuk om haar weer even persoonlijk te spreken.

Na afloop kregen we alle producten van de nieuwe haarverzorgingslijn mee naar huis! Ik ben hier echt super blij mee en ga ze uitgebreid testen en zal jullie er binnenkort alles over vertellen!

Bedankt lieve Jo, Karine en PR-ladies voor deze mooie avond én fantastische goodiebag! Ik heb er echt van genoten!

Naar welk product ben jij het meest benieuwd geworden?

Premium Nieuwsbrief

Mis nooit een blogpost, nieuwtje of winactie en meld je aan voor mijn nieuwsbrief!

Lees mijn privacybeleid voor meer informatie.

Volg:

17 Reacties

 1. oktober 10, 2018 / 22:39

  Wat een heerlijke avond heb je gehad en geloof mij, ik baal zeker dat ik er niet bij kon zijn! Ik ben benieuwd naar alle producten natuurlijk maar zeker de Primer, Protector en Finisher. Wat is die Jo toch goed bezig en wat een goede aanvulling op haar assortiment. Stiekem ook reuze nieuwsgierig naar haar nieuwe product tegen pigmentvlekken! Ik denk echt dat zij ooit iets heel baanbrekends gaat uitvinden in haar gezellige laboratorium, echt!

  • Deb
   Auteur
   oktober 12, 2018 / 06:56

   Ja, zeker jammer dat je er niet was. Ik heb Jo en Marja overigens nog de groeten van je gedaan ?. Jo had het niet over een nieue product maar een (zoals ik het begrepen heb) ingrediënt (microalgen) dat ze aan Seahorse plankton wil toevoegen.

 2. oktober 11, 2018 / 12:34

  Hmmm wat zien die springrolls er lekker uit!! (sorry, moet daar toch echt als eerste op reageren als foodblogger 😉 ) Ik ben heel erg benieuwd naar de Volumiser. En vooral benieuwd wat jij van de producten merkt tov “normale” producten! PS: Lijkt wel alsof jij altijd bij de gaafste events wordt uitgenodigd!

  • oktober 11, 2018 / 12:35

   Oh ja, waar ik ook altijd benieuwd naar ben: neem jij iemand mee die de foto’s voor jou maakt? (gezien je zelf op sommige foto’s staat) Of vraag je iemand daar om een foto voor jou te maken?

   • Deb
    Auteur
    oktober 11, 2018 / 22:05

    Ik heb een privé fotograaf bij me.. hihi, just kidding! Wow, was het maar waar ?. Het scheelt dat ik de aanwezige bloggers op andere events al eens had ontmoet, daardoor is het makkelijker om te vragen of iemand een foto wilde maken, maar we boden het elkaar die avond ook spontaan aan om foto’s en filmjes van elkaar te maken. Echt super leuk!

  • Deb
   Auteur
   oktober 11, 2018 / 21:57

   Haha, nee ik had ook niets anders verwacht van jou dat je direct op die fotogenieke springrolls zou reageren ?. Zal jouw vraag meenemen v.w.b. of ik verschil merk met synthetische haar producten. Enne.. ik heb de laatste tijd ook wel een paar hele mooie events bezocht, blij dat ik er bij mocht zijn!

 3. oktober 11, 2018 / 14:58

  Ik ben wel benieuwd geworden naar alle producten; heb namelijk nog niet eerder van Beauty Kitchen gehoord (moet ik me nu schamen ? 😉

  • Deb
   Auteur
   oktober 11, 2018 / 21:53

   Hihi, nee hoor ?. Beter laat dan nooit toch? Het is echt een super fijn merk en de moeite waard om te proberen.

 4. oktober 11, 2018 / 18:59

  Ik hou van de Beauty Kitchen producten! Zo lekker puur natuur! Wat zie je er ook mooi uit zeg!

  • Deb
   Auteur
   oktober 11, 2018 / 21:52

   Dank je wat lief dat je dat zegt ?! Ik ben ook dol op Beauty Kitchen, ik vind het een heerlijk en ook betaalbaar natuurlijk merk en zo lekker no-nonsense ook. Daar houd ik van!

 5. oktober 11, 2018 / 20:04

  Wat een geweldig leuk event, en zoveel leuke foto’s. Het ziet er naar uit dat je het echt naar je zin had, en je zag er ook supermooi uit zeg, leuke outfit!
  Benieuwd naar de producten.

  • Deb
   Auteur
   oktober 11, 2018 / 21:50

   Dank je ?! Het was ook echt super leuk gedaan en werd ook zo enthousiast gebracht. Echt van genoten!

 6. oktober 13, 2018 / 08:04

  Wat een leuke foto’s en wat zie je er stralend uit, heel leuk om te zien! Ik ben zelf erg benieuwd naar die priming treatment. Ik ben namelijk echt op zoek naar een beschermend product (te gebruiken voor het gebruik van de stijltang) dat mijn haar niet onnodig verzwaart of vet maakt. Ik heb dan wel geen krullen, maar ik neem aan dat het voor alle haartypes te gebruiken is?

 7. oktober 13, 2018 / 09:49

  oh het ziet er zo goed en gezellig uit! Dat is altijd leuk om te zien, een heel fijn weekend meis!

 8. oktober 16, 2018 / 10:11

  Ohh dit klinkt goed! Ik hou van de Beauty Kitchen, dus dit beloofd wat. 🙂 Superleuke foto’s ook, wat zag je er mooi uit! Ik ben wel heel benieuwd naar de droogshampoo, ik ben ongeveer verslaafd maar er zijn ook niet veel hele fijne (zoveel al uitgeprobeerd). De verpakkingen zijn trouwens wel erg gaaf!

 9. november 14, 2018 / 17:54

  Wat leuk dat je daar was geweest. Ik wist niet dat BT ook voor haren hebben

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Mijn foto\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s en teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Wil je ze toch gebruiken, neem contact op via mijn contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.