2021 wat een jaar! Een terugblik in een paar foto’s

Eind vorig jaar had ik dit artikel eigenlijk al willen schrijven, maar er kwam iedere keer wat tussen. Voordat ik het wist, was het alweer januari! Sowieso vind ik dat vorig jaar voorbij is gevlogen ondanks dat ik ook vaak het gevoel had dat de tijd stil stond. Benieuwd geworden hoe 2021 voor mij was? Lees dan snel verder!

Normaliter doe ik niet aan goede voornemens, maar vorig jaar heb ik er toch een paar gemaakt. Eén van mijn voornemens was om mijn blog te vernieuwen. En dat lukte al meteen in januari! Ik gaf mijn blog een complete metamorfose met een nieuw thema en een nieuw logo. Er ging heel wat tijd in zitten en gelukkig kreeg ik er ook hulp bij anders was het nu misschien nog niet klaar geweest. Ik ben nog steeds super blij met het resultaat, het ziet er zoveel frisser uit.

In januari was er wat sneeuw gevallen en gingen mijn dochter en ik de hei op om van het besneeuwde landschap te genieten én gelijk wat foto’s te nemen. Dat er sneeuw valt is bijna uniek geworden dus wanneer het er is, zoek ik het meestal wel op.

Een ander voornemen was om af te vallen omdat ik door het vele thuis zitten enorm was aangekomen. Tijdens het thuiswerken droeg ik een wijde en elastische huisbroek en die rekte dus lekker mee. Dat de kilo’s eraan vlogen had ik in het begin dus niet echt in de gaten. Toen ik zag dat Sonja Bakker een nieuw boek had uitgebracht (Street Food) besloot ik om haar methode weer te gaan volgen. Met de Sonja Bakker methode was ik voor mijn zwangerschap veel kilo’s kwijt geraakt en was benieuwd of het me weer zou lukken. En of het lukte! Ik viel maar liefst 12 kilo af, terwijl ik als doel 5 kilo had opgeschreven. Maar geloof me.. het was écht nodig. Nu, alweer een jaar later ben ik nog steeds op gewicht en heb ik ook nog eens een veel gezonder eetpatroon.

In de mei vakantie gingen we een lang weekend naar Texel waar ik nog nooit was geweest en altijd al een keer naartoe wilde gaan. Ik was onder de indruk van het mooie uitgestrekte strand bij de vuurtoren en het natuurgebied De Slufter. We hebben er heel wat afgewandeld en gefietst. Gelukkig hadden we goed weer en gingen dat weekend de terrassen voor het eerst weer open.

Texel

In juli waren we op vakantie in Noord Spanje, op ongeveer een half uurtje rijden van Blanes. Vanwege Corona wilden we niet vliegen en kozen er daarom voor om met de auto op vakantie te gaan. We sliepen in een houten cabana met eigen terras en dat beviel heel erg goed. Het uitzicht was er ook nog eens adembenemend en er was een heerlijk zoutwater zwembad. We waren er twee weken en de eerste week samen met nog één ander gezin uit Nederland. We hadden zo’n 7 hectaren (waar zelfs struisvogels rondliepen) met z’n zessen tot onze beschikking dus alle ruimte 😂.

Na de vakantie gingen we langs in Amsterdam voor de Wondr Experience. Voor wie er nog niet mee bekend is: Wondr experience is een grote kleurrijke speeltuin voor jong en oud met allerlei ruimtes die er helemaal op zijn ingericht om de leukste foto’s en filmpjes te maken. En dat is precies wat we gedaan hebben!

Deze foto is gemaakt op mijn verjaardag in september. Mijn dochter vind het altijd zo leuk wanneer we matchen. Ik denk dat ze dit jaar mijn t-shirt wel past. Ze wordt ook zo groot! Dit jaar was voor haar ook een spannend jaar waarin ze de overstap maakte naar de brugklas. Gelukkig heeft ze haar basis school tijd ondanks alles nog een beetje leuk kunnen afsluiten met een schoolkamp, gala en een musical. Heeft ze veel geluk mee gehad.

Met Halloween heb ik het afgelopen jaar flink uitgepakt. Ik maakte veel Halloween nailarts en ook mijn looks worden elk jaar steeds extremer. Samen met vrienden hebben we er een griezelig gezellige Halloween avond van gemaakt. Heel veel leuke uitstapjes waren dit jaar niet mogelijk dus ik heb echt enorm naar Halloween toegeleefd. Heerlijk  om samen met vrienden een beetje gek te doen.

In November was ik uitgenodigd op het #beautythatmovestheworld event van L’Oréal dat plaatsvond in Capital C met een prachtig uitzicht op Amsterdam zoals jullie kunnen zien. We kregen een indrukwekkende sneak peak van de lanceringen die gepland stonden voor 2022. Het was het enige fysieke event waar ik naartoe ben geweest en ik heb er zeker van genoten!

En toen was het alweer december! Dit jaar hebben we de Kerstboom extra vroeg opgezet om er zo lang mogelijk van te kunnen genieten. In een periode dat je met z’n allen veel thuis zit is die gezelligheid wel heel fijn. Jammer genoeg viel Kerst in een weekend en daardoor ging het voor mijn gevoel nog sneller voorbij. We hebben het gezellig met z’n drieën gevierd en veel Kerst films gekeken en lekker en veel gegeten (en even geen Sonja Bakker😉).

Dit was mijn 2021! Ik hoop dat er dit jaar minder beperkingen zullen zijn en we ons vrijer en zorgelozer kunnen bewegen. Hopelijk wordt het weer een beetje zoals het was voor Corona. Ik hoop het echt! Ik ben in ieder geval wel alvast plannen aan het maken want ik wil weer ergens naar uit kunnen kijken.

Ik ben benieuwd hoe jullie terugkijken op het afgelopen jaar en wat jouw leukste herinnering is.

Premium Nieuwsbrief

Mis nooit een blogpost, nieuwtje of winactie en meld je aan voor mijn nieuwsbrief!

Lees mijn privacybeleid voor meer informatie.

Volg:

11 Reacties

 1. januari 27, 2022 / 15:29

  Wat een heerlijk leuk overzichtje, fijn om ook zo wat persoonlijke items te lezen van het voorbije jaar! Zoveel prachtige foto’s en toch ook fijne momenten in toch alweer een vreemd jaar! Hopelijk nog veel meer leuks in het komende jaar!

 2. januari 28, 2022 / 14:20

  Wat leuk om te zien! En herkenbaar, bij ons stond de kerstboom ook al vroeger dan normaal 😉 Op naar weer een nieuw mooi jaar met een hoop fijne momenten met vrienden en familie!

  • Deb
   Auteur
   januari 29, 2022 / 18:24

   Zo is dat! Ga ik in ieder geval mijn best voor doen 💗!

 3. Ilse
  januari 28, 2022 / 21:46

  Wat leuk om te lezen, je hebt een mooi jaar gehad met leuke nieuwe ervaringen erbij!

  • Deb
   Auteur
   januari 29, 2022 / 17:59

   Leuk dat je ff bent komen lezen 💗. Was zeker een mooi jaar met allerlei leuke en nieuwe ervaringen 😊.

 4. januari 29, 2022 / 13:45

  Leuk dit overzicht Deb! 12 kilo, wauw, wat knap.
  Wat een geweldige locatie in Spanje, het uitzicht, de rust, de ruimte die je hebt. Zou wel wat voor mij zijn.
  Gaaf die wonderwereld met al die kleurtjes! Sta je daar niet in de rij voor een foto? Ik zou niet durven poseren als tig man mee staat te kijken..

  • Deb
   Auteur
   januari 29, 2022 / 18:08

   Haha, ja he! Ben ook wel een beetje trots op mezelf 😊, ook omdat ik 1 jaar later nog steeds op gewicht ben. Spanje was echt te gek en heerlijk rustig ook in het gebied waar wij waren. Wat betreft Wondr vond ik het in het begin ook wel een beetje gênant. Zeker bij de schommels, daar moesten we lang wachten en stonden veel mensen in dezelfde ruimte naar elkaar te kijken. Maar iedereen is aan het poseren en foto’s aan het nemen (niemand let echt op elkaar 😂), daar kom je ook voor. Mensen hebben er begrip voor (ook als foto’s tig keer over moeten) en ook geduld (mensen hielpen elkaar ook met foto’s maken). En veel mensen deden het nog véél uitgebreider. We hebben een hoop lol gehad in ieder geval.

   • januari 30, 2022 / 14:22

    Ah leuk, als mensen elkaar ook helpen!
    Super dat je gewicht niet is gaan schommelen, knap hoor!

 5. Natascha - Beautyopinie
  februari 1, 2022 / 10:47

  Wat ben je toch een mooie vrouw, van binnen en van buiten. Ik kijk ook terug op een mooi 2021, en hoop vooral dat we dit jaar weer meer van de wereld mogen zien 🙂

  • Deb
   Auteur
   februari 3, 2022 / 22:09

   Dank je wel dat is heel erg lief 🥰! Ja he, wat zou het fijn zijn om weer wat makkelijker te kunnen reizen. Ik merk wel, dat ik mezelf ook meer ga aanpassen aan de situatie. Als ik moet vliegen met een 😷 dan moet dat maar, zou ik een jaar geleden niet gedaan hebben.

 6. februari 2, 2022 / 16:40

  Wat leuk om te lezen hoe jij 2021 ervaren hebt! Wat straal je op alle foto’s en wat ben je toch een mooie vrouw! Je knappe dochter groeit inderdaad hard. Hopelijk heeft ze al mooie herinneringen kunnen maken in het eerste half jaar van de middelbare school. Ik wil zelf heel graag nog eens naar het Wondr experience om al die typische foto’s te maken die ondertussen iedereen al gemaakt heeft…😂 En dat uitzicht tijdens je vakantie in Spanje… Jaloersmakend!😍 Hopelijk wordt 2022 een mooi jaar voor jou en je gezin. ♥️

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Mijn foto\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s en teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Wil je ze toch gebruiken, neem contact op via mijn contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.