essie Blushin’ & Crushin’ lente collectie

De nieuwe Blushin’ & Crushin’ lente collectie van essie is er een om van te zwijmelen met zes flirterige kleuren waarmee je je volgens het merk van je hopeloos verliefde kant kunt te laten zien. Door het lakken van je nagels met deze vrolijke kleuren komt het lentegevoel, waar we allemaal zo naar snakken momenteel, toch weer een beetje terug. Kijk snel verder voor mijn swatches!

essie Blushin' and crushin' lente collectie 2024

Blushin’ & Crushin’

Deze mooie felle roze tint die de naam van de collectie draagt knalt van je nagels af! Dekt goed met twee laagjes.

essie blushin' & crushin'

Tu-lips touch

Deze prachtige lichte kleur blauw matcht perfect met mijn hortensia’s! Tu-lips touch dekt goed met twee laagjes.

essie Tu-lips touch

Meet-cute moment

Meet-cute moment is een perzik roze kleur met een subtiele gouden parelmoer glans. Deze kleur is net als de andere tinten met parelmoer glans wat meer transparant en heeft voor een 100% dekking drie lagen nodig, zoals ik voor de foto heb gedaan. Goed om te weten is dat essie deze lakken just wat meer transparant heeft gecreëerd, dus het niet zo dat de lakken een slechte dekking hebben.

essie meet-cute moment

Spring fling

Spring fling zou het blozende zusje van Meet-cute moment kunnen zijn want deze tinten lijken veel op elkaar. Spring fling heeft een iets meer roze ondertoon dan Meet-cute moment. Ook deze lak heeft een parelmoer glans die deze tint een prachtige glow geeft waar je naar blijft kijken.

essie spring fling

First kiss bliss

First kiss bliss is een koele pastel mint groene kleur die goed dekt met twee laagjes.

essie tu-lips touch

Flirty flutters

Ook deze kleur is weer een plaatje en volgens essie bedoeld om de vlinders in je buik tot bedaren mee te krijgen! Flirty flutters is een roze tint met paars-blauwe parelmoer glans.

essie flirty fitters

Deze lieve en vrolijke kleuren van essie’s Blushin’ & Crushin’ lente collectie, die ik kreeg om jullie te laten zien, zijn wat mij betreft nét wat we nu nodig hebben! Ze vrolijken deze koude en natte lente helemaal op! Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze collectie vinden en of er een kleur bij zit waar jij direct vrolijk van wordt!

De kleuren uit de Blushin’ & Crushin’ collectie van essie zijn verkrijgbaar voor 9,95 bij onder andere Douglas en Boozyshop.

Premium Nieuwsbrief

Mis nooit een blogpost, nieuwtje of winactie en meld je aan voor mijn nieuwsbrief!

Lees mijn privacybeleid voor meer informatie.

Volg:

2 Reacties

  1. Natascha van Zijtikt.nl
    juni 12, 2024 / 09:15

    Oehhh, I love Tu-lips touch! Deze kleur wil ik haha

  2. Babs
    juni 12, 2024 / 18:10

    Die blauwe kleur vind ik ook geweldig, wat is die mooi zeg! Ik hoop dat de lucht boven Nederland er snel ook weer zo blauw uitziet… En smullen weer die prachtige foto’s! (Super jaloers op jouw nagels, die van mij zijn weer een ramp)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Mijn foto\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s en teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Wil je ze toch gebruiken, neem contact op via mijn contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.