Sally Hansen Miracle gel ‘One gel of a party’ collectie

Omdat hun succesvolle Miracle gel lijn dit jaar 10 jaar bestaat viert Sally Hansen feest! Speciaal voor deze gelegenheid heeft het merk een speciale ‘One gel of a party’ collectie uitgebracht met 8 ‘party-ready’ kleuren om van elke dag een feestje te maken! Tot nu toe had ik nog geen ervaring met de Miracle gel lijn van Sally Hansen, maar werd na het zien van de vrolijke kleurtjes direct nieuwsgierig! Vandaag vertel ik jullie over mijn eerste ervaring met de Miracle gel lijn van Sally Hansen.

Sally Hansen Miracle gel review

Sally Hansen Miracle gel

Sally Hansen omschrijft hun Miracle Gel als een unieke gel-hybride formule die een chip resistente manicure van salonkwaliteit biedt die tot 8 dagen lang kleur en glans biedt zonder het gebruik van een UV/LED-lamp. Miracle Gel zou The Next Best thing van een salon gel manicure zijn en bestaat inmiddels in zo’n 100 kleuren. Dit jaar bestaat deze lijn dus 10 jaar en bracht Sally Hansen een speciale ‘One gel of a party’ collectie uit om dit te vieren in 6 yummie kleurtjes. Ik kreeg er 4 om uit te proberen plus de Miracle gel top coat die je in combinatie met de lakjes uit deze lijn gebruikt.

Pink an Outfit

Voor een zoete roze kleur zoals Pink an Outfit kun je me altijd wakker maken. Op de foto draag ik drie laagjes.

Sally Hansen Pink an outfit

It’s Sherbert Day

In de ‘One gel of a party’ collectie zitten naast 3 crème nagellakken ook 3 met shimmers, een daarvan is It’s Sherbert Day. Een prachtige blauwe tint met een paarse ondertoon die ook wel ‘periwinkle’ wordt genoemd in het Engels. Wat deze kleur speciaal maakt is de fuchsia shimmer die je vooral in direct zonlicht goed ziet. Dekt goed met twee laagjes.

Sally Hansen its Sherbert day

Gel-ebrate

Een hele mooie zomerse oranje tint is Gel-abrate. Op de foto draag ik twee laagjes.

Sally Hansen Gel-abrate

Party of Hue

Deze collectie bevat maar liefst drie tinten roze en laat dat nu een tint zijn waar je me altijd blij mee maakt! Party of Hue is een mooie donkerroze tint. Dekt goed met drie dunne laagjes.

Sally Hansen Party of hue

Miracle Gel topcoat

De Miracle gel topcoat brengt fijn aan, droogt snel en geeft een prachtige glans. De topcoat maakt je nagels optisch iets boller waardoor je manicure een gel-effect krijgt. Ik heb de nagellak en topcoat zo’n zes dagen uitgeprobeerd, daarna was ik toe aan een nieuw kleurtje. Overigens niet omdat de topcoat was gaan chippen want deze is perfect blijven zitten en ook zonder chips.

Sally Hansen Miracle gel top coat

Ik ben heel tevreden over de Miracle Gel nagellakken. Ze dekten niet allemaal met 2 lagen wat wel mijn voorkeur heeft, maar waren in no time droog waardoor die extra laag niet al teveel extra moeite kostte. De topcoat houdt het bij mij in ieder geval zes dagen chipvrij vol, wat best een prestatie is in vergelijking met andere topcoats.

Sally Hansen Miracle gel is verkrijgbaar voor 12,95 euro bij onder andere Etos.

Zijn jullie al bekend met de Miracle gel lijn van Sally Hansen? En wat vinden jullie van deze lakken?

 

Premium Nieuwsbrief

Mis nooit een blogpost, nieuwtje of winactie en meld je aan voor mijn nieuwsbrief!

Lees mijn privacybeleid voor meer informatie.

Volg:

2 Reacties

  1. Babs
    juni 3, 2024 / 14:32

    De top coat lijkt mij fantastisch, zeker als je manicure 6 dagen mooi blijft. Jammer dat je meerdere laagjes nodig had maar wat je zegt, als het zo snel droogt heft dat het weer op. de oranje kleur is helemaal leuk voor de zomer, lekker zonnig tintje!

  2. juni 4, 2024 / 12:36

    Oh wat een feestelijke foto’s, helemaal zin in iets zoet nu! Wat een mooie kleurtjes nagellak! Heel erg benieuwd naar de topcoat ook, bij mij meestal na 1 à 2 dagen al slijt, dus kan ik zeker gebruiken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Mijn foto\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s en teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Wil je ze toch gebruiken, neem contact op via mijn contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.