Pink Gellac Decade of Pink collectie en Empowered Pink (voor Pink Ribbon)

Pink Gellac bestaat alweer tien jaar en om dat te vieren brachten ze een hele leuke set uit met drie kleuren in verschillende roze uitvoeringen om je inner Barbie mee te omarmen! Daarnaast bracht het merk Empowered Pink uit, een topcoat uit met mini roze lintjes  waar 25% van de opbrengst naar Pink Ribbon gaat. Dus kijk snel verder!

Pink Gellac decade of Pink

Empowered Pink

Empowered Pink, met zijn subtiele Pink Ribbon glitter, is een doorzichtige gel-nagellak waarmee je een sparkle aan je natuurlijke nagels kunt toevoegen. Je kunt het ook aanbrengen als een extra laag bovenop een van onze andere gel-nagellak kleuren. Werk af met onze Shine Top Coat.

Hieronder zien jullie Empowered Pink op Ballerina Pink, Watermelon Pink en Sapphire Pink. Het resultaat vind ik subtiel en stijlvol. Om de roze lintjes goed uit het flesje te krijgen moet je het flesje onderste boven te houden en dan even goed tussen de handpalmen rollen (niet schudden). Met Empowered Pink laat je zien dat je Pink Ribbon in hun strijd tegen borstkanker een warm hart toedraagt.

Pink Gellac Empowered Pink

Decade of Pink – 10-year Anniversary Collection

Vier Pink Gellac ons 10 jaar feestelijk succes met onze Decade of Pink collectie. Dompel jezelf onder in een wereld van roze perfectie terwijl we een eerbetoon brengen aan onze bijzondere 10-jarige reis. Omarm de roze pracht die Pink Gellac definieert en laat je nagels stralender zijn dan ooit tevoren!

Fiesta Pink

Een feestje voor op je nagels is deze gel nagellak! Deze lak heeft een licht roze basis die iets doorschijnend is en gele, oranje en roze zeshoekige glitters. Het heeft wel iets weg van confetti.

Pink Gellac Fiesta Pink

Sparkling Pink

Sparkling Pink maakt een come back in dit setje. Ik weet niet waarom deze lak er destijds uit is gegaan, maar ik ben blij dat ie weer terug van weggeweest is. En ik denk dat vele Pink Gellac fans het vast met me eens zullen zijn. Sparkling Pink zit tjokvol roze glitters en ziet er heel feestelijk uit. Deze lak is semi transparant en krijg je met zo’n drie laagjes enigszins dekkend. Je zou ‘em ook nog als topper kunnen gebruiken op je favoriete roze lak.

Pink Gellac Sparkling pink

Splashy Pink

De derde lak uit het Decade of Pink setje dat ik aan jullie wil laten zien is Splashy Pink. Deze lak heeft een transparante basis en roze en zwarte glitters in verschillende vormen en maten. Splashy Pink staat erg leuk op zichzelf, maar kan ook  goed over een andere Pink Gellac lak. Ik heb ‘em nu over mijn hele nagel aangebracht, maar je kunt ‘em bij voorbeeld ook vanaf de boven (of onder-) kant van je nagels laten uitwaaieren naar beneden (of naar boven). Daarmee creëer je een speels glitter gradient effect.

Pink Gellac Splashy Pink

Wat denken jullie van deze nieuwe lakken van Pink Gellac en zit er een bij die op je wishlist gaat?

Het Decade of Pink setje is helaas inmiddels uitverkocht, maar de lakken zijn net als Empowered Pink nog wel los verkrijgbaar voor 15 euro per stuk bij Pink Gellac.

Premium Nieuwsbrief

Mis nooit een blogpost, nieuwtje of winactie en meld je aan voor mijn nieuwsbrief!

Lees mijn privacybeleid voor meer informatie.

Volg:

4 Reacties

 1. Babs IJkelenstam
  november 2, 2023 / 16:04

  Splashy Pink vind ik heel bijzonder, ziet er ook creatief uit. Een beetje als moderne kunst. En rotsen, stenen, heel mooi!
  Sparkling Pink is natuurlijk ook helemaal prachtig, complimenten weer voor de mooi gelakte nagels en foto’s!

  • Deb
   Auteur
   november 5, 2023 / 09:16

   Dank je wel lieve Babs 🥰. Dat vind ik zo leuk om te horen! Splashy Pink is zeker leuk, ziet er een beetje speels en ‘arty’ uit. Dat valt jou als schilderes natuurlijk meteen op 😊.

 2. november 8, 2023 / 17:57

  Oh wat een leuke! Die laatste, met de zwarte glitters, is iets minder mijn ding!

  • Deb
   Auteur
   november 9, 2023 / 16:53

   Snap ik, vind ‘em een beetje ‘arty’ en speels. Eentje waar je van moet houden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Mijn foto\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s en teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Wil je ze toch gebruiken, neem contact op via mijn contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.