Pink Gellac Midnight Stars collectie

De nieuwste Cat Eye Glam collectie die Pink Gellac onlangs lanceerde vond ik zelf behoorlijk spectaculair en heeft zelfs bijgedragen aan een nieuwe verslaving van mij, namelijk die van de magnetische nagellak. Ik vind het echt helemaal geweldig! En daarmee heeft het merk de lat gelijk hoog gelegd en was ik erg benieuwd of ik wederom onder de indruk zou zijn van de nieuwste Magic Stars collectie van Pink Gellac. Benieuwd geworden of deze nieuwe collectie mij opnieuw heeft weten te betoveren vertel ik je vandaag in dit artikel. Dus lees snel verder!

Pink Gellac Midnight Stars collectie

Midnight Stars collectie

De Midnight Stars collectie betovert met haar magische en betoverende kleuren: Van de fonkelende 382 Shining Star, met sterren en holografische glitters, tot de winterse pracht van 383 Icy White, die een milky look op je nagels creëert. Ervaar de magie van de Midnight Stars collectie en laat je nagels stralen met hemelse allure.

Reflective Forest

Reflective Forest heeft volgens Pink Gellac een  hypnotiserend 3D-effect waarmee het merk het gevoel wil oproepen van een wandeling door een weelderig bos overgoten met groene tinten. Helaas was er op het moment dat ik deze foto’s nam weinig tot geen zonlicht dus het holografische effect heb ik vast moeten leggen met behulp van de flitser van mijn camera. Hiermee lukte het me inderdaad om het holografische effect te laten zien, maar ging de mooie donker groene kleur van Reflective Forest helaas wel een klein beetje mee verloren. Hoe dan ook is denk ik nog steeds duidelijk te zien dat Reflective Forest een prachtige lak is en een must-have voor de Pink Gellac fan. Op de foto draag ik twee lagen.

Pink Gellac Reflective Forest

Reflective Black

Net als Reflective green heeft deze kleur een hypnotiserend 3D-effect volgens Pink Gellac. Deze kleur is geïnspireerd op een nachtelijke hemel bezaaid met duizenden sterren. Ook voor deze foto moest ik de flitser van mijn camera inzetten, maar komt de kleur gelukkig wel beter over dan bij Reflective Green. Dekt goed met twee laagjes.

Pink Gellac Reflective Black

Pine Green

Deze lak doet z’n naam duidelijk eer aan. Deze frisse dennengroene kleur met crème finish is minder dekkend dan ik had verwacht en doet wat dat betreft een beetje ‘jelly’ aan.  Op de foto draag ik twee laagjes, maar is niet 100% dekkend op alle nagels.

Pink Gellac Pine Green

Icy White

Met deze tint creëer je volgens Pink Gellac moeiteloos de populaire milky nails-look. En dat ben ik helemaal met ze eens. Deze zachte sneeuwwitte en semi-transparante kleur vind ik prachtig!

Pink Gellac Icy white

Shining Star

Shining Star vind ik de verrassing van deze collectie en bevat een combinatie van zilveren sterren en holografische glitters en staat prachtig op Icy White. Ik had verwacht dat dit een topcoat zou zijn, maar volgens Pink Gellac kun je Shining Star ook op zichzelf dragen. Ik denk dat er wel een aantal lagen voor nodig zullen zijn om de lak enigszins dekkend te maken. Of laat ‘em gewoon semi-transparant. Je kunt Shining Star natuurlijk ook combineren met je favoriete Pink Gellac kleur of de andere lakken uit de Midnight Stars collectie.

PG Shining Star

Ik vind de lakken van de Midnight collectie stuk voor stuk erg mooi. Vooral het hypnotiserende 3D-effect van Reflective- Black en Green vind ik prachtig. Shining Star vind ik super mooi staan op Icy White. Het ziet er subtiel en clean en toch ook heel feestelijk uit. Deze collectie vind ik wat dat betreft net zo indrukwekkend als Cat Eye Glam collectie. Enige lak waar ik iets meer van had verwacht is Pine Green. De dekking vond ik een klein beetje tegenvallen. Maar de andere lakken uit deze collectie maakten het wat mij betreft helemaal goed.

De Midnight Stars collectie is verkrijgbaar in de fysieke winkel of webshop van Pink Gellac. Los kosten de gel nagellakken €16 per stuk. Wanneer je de complete collectie koopt betaal je € 75 en zitten de lakken in een mooie bijpassende collection box.

Wat denken jullie van deze collectie en zit er een kleur bij die op je wishlist gaat?

Premium Nieuwsbrief

Mis nooit een blogpost, nieuwtje of winactie en meld je aan voor mijn nieuwsbrief!

Lees mijn privacybeleid voor meer informatie.

Volg:

3 Reacties

 1. Babs
  december 28, 2023 / 14:07

  Ik vind de zwarte lak heel erg mooi! Vaak vind ik gewoon zwart zo… zwart? Er zit geen diepte in, maar nu wel. Kom ik weer even terug op portretschilderen, kunstenaars/schilders gebruiken bijna nooit zwart maar mengen het zelf met andere kleuren. Dit omdat zwart heel vlak oogt zonder diepte.

 2. december 28, 2023 / 14:22

  Oh waauw, die eerste is echt zo mooi en uniek! Toffe collectie!

 3. januari 18, 2024 / 10:56

  Shining star is inderdaad erg mooi, maar het lijkt mij inderdaad ook vooral een topcoat. Ik hou er nooit zo van als ik meerdere laagjes moet gebruiken om een lak volledig dekkend te maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Mijn foto\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s en teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Wil je ze toch gebruiken, neem contact op via mijn contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.