CND Vinylux Across the mani-verse collectie

Nu het weer eindelijk wat beter wordt voel ik de lentekriebels spontaan opkomen! Hopelijk blijft het zo lekker zacht en kunnen we tijdens de Paasdagen ook genieten van het zonnetje. Zijn jouw nagels net als die van mij ook wel toe aan een leuk vrolijk lente kleurtje dan gaat dat met de nieuwe ‘Across the mani-verse’ collectie van CND helemaal goed komen! Kijk dan snel verder voor mijn swatches!

CND Across the mani-verse collection

Daydreaming

Deze mooie peachy kleur doet het altijd goed. Het is de meest neutrale kleur uit de collectie en staat denk ik elke huidskleur goed. Ik heb de foto binnen gemaakt in indirect zonlicht en vind dat de kleur een stuk fletser overkomt dan in het echt. De foto hierboven (met alle swatches van de collectie) doet meer recht aan de kleur. Op de foto draag ik drie lagen.

Daydreaming

Hippie-Ocracy

Een hemelsblauwe kleur met hele fijne aquagroene shimmer die Hippie-Ocracy een prachtige gloed geven. In het directe zonlicht komt deze lak het meest tot zijn recht. Dekt goed met twee lagen.

CND Hippie-Ocracy

Char-truth

Deze kleur doet me denken aan bloeiende narcissen en geeft me een instant lente gevoel! Van gele nagellak moet je houden, ik vind het zelf persoonlijk het mooiste in de zomer wanneer mijn handen zongebruind zijn. Er waren vier lagen nodig voor een goede dekking. Ik weet dat gele nagellak vaak minder goed dekt, maar vier lagen vind ik persoonlijk wel wat veel.

CND Char-truth

Chic-a-delic

In indirect zonlicht is Chic-a-delic een mooie lila kleur, maar zodra het zonnetje erop valt wordt deze lak pas écht bijzonder en zie je de prachtige magenta gloed. Op de foto draag ik twee laagjes.

CND Chic-a-delic

Hazy Games

Hazy games lijkt op het eerste oog een beetje het grijze muisje in de collectie, maar is dat zeker niet vanwege de prachtige paarse ondertoon. Ik vind het een hele chique kleur. Dekt goed met twee lagen.

CND Hazy Games

Ro-man-cize

In indirect zonlicht lijkt Ro-man-cize een standaard mauve tint, maar zodra de roze shimmers  in contact komen met de zon wordt hij ineens een stuk specialer! Op de foto draag ik twee lagen.

CND Ro-man-cize

Voor alle swatches heb ik gebruik gemaakt van de Gel-like effect topcoat van CND. Deze topcoat geeft je manicure een salonwaardige uitstraling en zorgt ervoor dat je er langer van kunt genieten.

De VINYLUX nagellakken (15 ml) uit de ‘Across the Mani-verse’ collection zijn verkrijgbaar voor €14,95 per stuk via de website van CND VINYLUX. De lakken uit deze collectie zijn ook verkrijgbaar in Shellac.

Welke kleur geeft jou direct een lente gevoel?

Premium Nieuwsbrief

Mis nooit een blogpost, nieuwtje of winactie en meld je aan voor mijn nieuwsbrief!

Lees mijn privacybeleid voor meer informatie.

Volg:

1 Reactie

  1. Babs
    maart 29, 2024 / 13:24

    Jammer dat de gele nagellak zoveel laagjes nodig heeft maar de kleur is wel prachtig! Chic-a -delic is ook prachtig met die subtiele glitters!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Mijn foto\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s en teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Wil je ze toch gebruiken, neem contact op via mijn contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.