Pink Gellac Tropical voyage travel set (ideaal voor mee op reis)

De zomervakantie staat voor de deur en dat betekent dat veel mensen erop uitgaan en de koffers weer ingepakt moeten worden. En dat is een klusje waar ik nooit zo naar uitzie. Gelukkig hoef je als gel polish lover niet lang na te denken over wat je mee moet nemen want met de Tropical voyage travel set van Pink Gellac heb je alles bij je wat je nodig hebt voor een zomerse on-the-go gel manicure!

Pink Gellac tropical voyage travel set

Pink Gellac Tropical voyage travel set

Wil je je Pink Gellac-manicure een opfrisbeurt geven? Deze set bevat de handige opbouwbare reislamp, samen met de nieuwe, zomerse kleuren 413 Glamorous Pink en 414 Sparkling Sea, en een compacte manicure set. Met de handige USB-aansluiting kun je zelfs tijdens de vlucht, op weg naar je vakantiebestemming, je nagels voorzien van een schitterende Pink Gellac-manicure!

Het travel setje bestaat uit twee zomerse tinten gellak van 8 ml: Glamorous Pink en Sparkling Sea, een vijl en een houten bokkenpootje, 10 remover- en 10 cleaner wipes, een opvouwbare LED lamp en een USB kabel en zit in een schattig roze mini beauty case van vegan leer. De opvouwbare LED lamp is ongeveer even groot als je (computer) muis, er passen vier vingers tegelijk onder.

Sparkling Sea

Deze tint geeft direct een zomer gevoel en doet me denken aan een azuurblauwe zee waar de zon op valt. Sparkling Sea is een mooie turquoise tint met hele fijne gouden glittertjes en dekt goed met twee laagjes.

Pink Gellac Sparkling Sea

Glamorous Pink

Pink Gellac omschrijft deze kleur als een levendige warmroze tint die meteen de ultieme glamour vibe aan je manicure geeft en daar ben ik het helemaal mee eens! Glamorous Pink bevat net als Sparkling Sea fijne gouden micro shimmers die het licht vangen met een betoverende gloed. Op de foto draag ik twee laagjes.

Pink Gellac Glamorous Pink

Deze travel set van Pink Gellac is ideaal voor mee op reis en bevat essentials voor je gel manicure waar je ook naartoe gaat. Het enige dat ik er zelf nog aan zou toevoegen is een base- en top coat. Dan heb je écht alles bij je voor een gel manicure. Als gel polish lover heb je die waarschijnlijk wel thuis liggen en in het tasje is nog genoeg ruimte om ze mee te nemen.

Pink Gellac tropical voyage travel set

Deze Tropical voyage travel set van Pink Gellac is limited edition en kost 45 euro. De set is online inmiddels helaas uitverkocht, maar kun je nog wél in een aantal Pink Gellac winkels kopen. Check hiervoor snel de winkelvoorraad op de website van Pink Gellac.

Wat vinden jullie van deze travel set en ga jij altijd met mooi gelakte nagels op vakantie?

Premium Nieuwsbrief

Mis nooit een blogpost, nieuwtje of winactie en meld je aan voor mijn nieuwsbrief!

Lees mijn privacybeleid voor meer informatie.

Volg:

3 Reacties

  1. juli 9, 2024 / 14:56

    Oh wat een handig setje, en de kleuren zijn echt perfect voor een zomervakantie!

  2. Babs
    juli 15, 2024 / 18:37

    Wat een heerlijke kleuren, moeilijk kiezen tussen die twee, ze zijn totaal anders. Maar beide prachtig!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Mijn foto\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s en teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Wil je ze toch gebruiken, neem contact op via mijn contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.