Aftellen tot Kerst met The Body Shop Big Advent Calender of Change

Nog maar een paar dagen en dan is het alweer december! Ongelooflijk hoe snel de tijd vliegt. En dan kan eindelijk begonnen worden met het unboxen van adventskalenders. Al zie je de unboxings soms al in september voorbij komen. Zelf start ik normaliter echt pas op 1 december omdat ik dol ben op verrassingen. Dit jaar maak ik een hele kleine uitzondering met The Big Advent Calendar of Change van The Body Shop waarin je in december in elk vakje een positieve verandering vindt. Je gaat hier dus geen complete unboxing zien, maar ik zal zeker een tipje van de sluier oplichten.

The Body Shop The Big Advent Calendar of Change

Design van The Big Advent Calendar of Change

Enorm leuk vind het pop-up design met mooie illustraties dat tevoorschijn komt zodra je de adventskalender opent. Deze adventskalender is daardoor echt een eye-catcher in huis. Ook ontzettend leuk zijn de lades die gevuld zijn met cadeautjes. Ik heb inmiddels al verschillende adventskalenders gehad, maar deze die ik van The Body Shop kreeg om uit te proberen, is qua design echt wel een van de mooiste tot nu toe.

The Body Shop The Big Advent Calendar of Change

In elk vakje een positieve verandering

In de adventskalender vind je 25 verrassingen om je huid de hele winter mee te laten stralen, die verrijkt zijn met ingrediënten van natuurlijke oorsprong en afkomstig zijn van de Community Fair Trade-partners. Ben je nog niet zo bekend met de producten van The Body Shop dan is een adventskalender een super leuke manier om kennis met het merk te maken en favorieten te ontdekken. In de adventskalender vind je naast travel size producten ook een aantal full size producten. Travel size producten bewaar ik vaak voor een weekendje weg waarvoor ik ze ideaal vind.

Zoals ik eerder vertelde laat ik jullie hier nu geen complete unboxing zien van de adventskalender. Vanaf 1 december zal ik elke dag een vakje open maken en delen op instagram. De inhoud van sommige verrassingen verklapt The Body Shop al een beetje op het doosje waar ze in zitten. Hiervan zal ik jullie er een paar laten zien. Zoals de cream body scrub met avocado uit Zuid-Afrika.

The Body Shop The Big Advent Calendar of Change

Van deze verrassing verklapt The Body Shop alleen het ingrediënt. Voor mij is de Body Butter Almond Milk, net als de avocado cream body scrub, een product waar ik nog geen ervaring mee heb. Super leuk om binnenkort uit te proberen!

The Body Shop The Big Advent Calendar of Change

De laatste verrassing die ik jullie wil laten zien en random uit de adventskalender heb gepakt is de Camomile Sumptuous makeup cleansing butter. Waarvan ik laatst de variant met Japanse camellia olie heb uitgeprobeerd.

The Body Shop The Big Advent Calendar of Change

The Big Advent Calendar of Change adventskalender heeft, ondanks dat ik nog lang niet alle vakjes open heb gemaakt, zeker indruk op mij gemaakt. Het design ziet er prachtig uit en de inhoud, van wat ik ervan heb gezien, ziet er ook veelbelovend uit. Ik moet me dan ook echt inhouden om niet alle vakjes open te maken. De verleiding is wat dat betreft erg groot!

The Body Shop The Big Advent Calendar of Change

In totaal zijn er bij The Body Shop drie adventskalenders verkrijgbaar in verschillende prijsklassen:

– The Advent Calendar of Change €69,00 (waarde €117)

– The Big Advent Calendar of Change €99,00 (waarde €152)

– The Ultimate Calendar of Change €149 (waarde €244)

Halen jullie dit jaar een adventskalender in huis? En zo ja kun je wachten met unboxen tot december of heb je er stiekem al een paar open gemaakt?

Premium Nieuwsbrief

Mis nooit een blogpost, nieuwtje of winactie en meld je aan voor mijn nieuwsbrief!

Lees mijn privacybeleid voor meer informatie.

Volg:

5 Reacties

 1. Babs
  november 26, 2023 / 18:45

  Wat een zaligheid, zo leuk en heerlijk, al die verschillende producten!
  Baal best dat ik geen adventskalender kan aanschaffen, ik vond het zo leuk toen ik de Bijenkorf kalender kocht.
  Alsof je iedere dag ene cadeautje krijgt!

  • Deb
   Auteur
   november 27, 2023 / 08:50

   Inderdaad, alsof je elke dag een cadeautje krijgt 🎁. Ik houd ervan! Ik ken de producten van The Body Shop eigenlijk nog helemaal niet goed, leuk om ze zo te ontdekken.

 2. november 29, 2023 / 15:34

  Ja, ik heb deze ook, ben zo benieuwd wat er dit jaar allemaal in zit! Elk jaar zo blij mee, zijn echt toppers hé! Mooie foto’s, hier dringend werk maken van de kerstboom 😉

  • Deb
   Auteur
   december 1, 2023 / 08:45

   Ik kan ook niet wachten met unboxen 🎁 en dat mag vandaag dus eindelijk 🎉. Ik realiseerde me net pas dat het alweer 1 december is. Dacht dat dat pas zaterdag was haha🙈

 3. januari 18, 2024 / 10:58

  Ah, de kalenders van The Body shop zijn altijd zo leuk. Ik geniet daar ieder jaar weer van!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Mijn foto\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s en teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Wil je ze toch gebruiken, neem contact op via mijn contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.