essie step out of line herfst collectie 2023

De nieuwste herfst collectie van essie heet step out of line en bestaat uit 6 kleuren die je uitdagen om lekker uit de band te springen en je helemaal te laten gaan. Schud je keurslijf af en lak je nagels met een kleur waarmee je zeker niet in het gareel loopt is de boodschap van deze nieuwe collectie! Benieuwd naar mijn review en swatches, kijk dan snel verder!

essie step out of line herfst collectie 2023

Underground ball

Underground ball is een prachtige donkerpaarse kleur met een mooie glans.  In de herfst zie je vaak paarse tinten die zo donker zijn dat ze bijna zwart lijken, Underground ball is wat dat betreft van een heel andere orde. Het is meer een levendig donkerpaarse tint als jullie begrijpen wat ik bedoel. Op de foto draag ik twee laagjes.

essie underground ball

Dance ’til dawn

De meest opvallende kleur in deze collectie is zeker deze koele licht roze tint. Op zichzelf natuurlijk een vrij neutrale tint, maar in deze collectie springt Dance ’til dawn er écht uit vind ik. Dekt goed met twee à drie laagjes afhankelijk van hoe lang je nagels zijn en hoe dik je de laagjes aanbrengt.

essie dance 'til dawn

Step out of line

Net als donkerpaarse tinten, vind ik donkerblauwe tinten ook erg mooi voor tijdens het najaar. Step out of line is een mooie diep donkerblauwe kleur die mooi dekt met twee lagen.

essie step out of line

Full blast

Full Blast is een bordeaux rode tint en echt een klassieker. Misschien is Full Blast niet een hele unieke kleur, maar ik vind hem persoonlijk wel erg mooi en perfect voor dit seizoen. Met deze kleur rood kun je niet fout gaan. Dekt goed met twee laagjes.

essie full blast

Meet me at midnight

Groen is een kleur die je dit najaar veel voorbij ziet komen in nagellak collecties. Meet me at midnight is een prachtige olijfgroene tint en zeker een van mijn favoriete groene tinten van dit seizoen. Dekt goed met twee laagjes.

essie meet me at midnight

Lights down, music up

Een kleur die zich niet in een hokje laat plaatsen is Lights down, music up. Deze kleur is een mix van bruin en paars en heeft een grijze ondertoon. Ook dit is weer een mooie en stijlvolle kleur voor deze tijd van het jaar en ik denk ook makkelijk te combineren met elke outfit.

essie lights down music up

essie’s Step out of line, die ik kreeg om aan jullie te laten zien, is wat mij betreft een geslaagde herfst collectie. In het begin vond ik het oprecht jammer dat er geen shimmery kleuren tussen zaten, maar tijdens het swatchen en het weer terugzien van de foto’s ben ik de kleuren steeds meer gaan waarderen. Ik bracht de kleuren zonder topcoat aan dus de prachtige glans is van de lakken zelf. Ik raad overigens wel aan om een top coat aan te brengen omdat je hierdoor veel langer kunt genieten van je manicure. Ook drogen je nagels vaak sneller met een goede top coat. Een van mijn favoriete top coats van essie is Gel Couture.

De lakken uit de essie Step out of line herfst collectie zijn vegan en verkrijgbaar voor 9,99 per stuk bij o.a. Etos en Boozyshop.

Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze collectie vinden en of er kleuren bij zitten die je zeker in huis gaat halen.

 

Premium Nieuwsbrief

Mis nooit een blogpost, nieuwtje of winactie en meld je aan voor mijn nieuwsbrief!

Lees mijn privacybeleid voor meer informatie.

Volg:

5 Reacties

 1. oktober 19, 2023 / 17:02

  Oh, ik zou ze stuk voor stuk dragen, wat een mooie collectie!

 2. oktober 23, 2023 / 14:17

  Een heel mooie herfstcollectie! De paarse kleur vind ik prachtig maar de groene ook weer heel bijzonder.
  En de glans is inderdaad goed zeg! En dat zonder topcoat.
  Ik ben benieuwd of essie nog met shimmery kleuren komt, ik gok van wel, zeker als het tegen de kerst loopt!
  p.s technisch mankement nog niet kunnen oplossen…

  • Deb
   Auteur
   oktober 28, 2023 / 21:25

   Zijn inderdaad weer mooie kleurtjes, perfect voor de herfst. Ik ben ook fan van shimmery kleurtjes dus ik hoop met je mee dat ze die inderdaad nog uitbrengen dit jaar 🤞🏻.

 3. Natascha van Zijtikt.nl
  november 6, 2023 / 09:05

  Mooie collectie, ook écht allemaal helemaal mijn ding!

  • Deb
   Auteur
   november 9, 2023 / 16:53

   Thanks! Kleuren zijn inderdaad echt mooi!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Mijn foto\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s en teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Wil je ze toch gebruiken, neem contact op via mijn contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.