Pink Gellac Hidden Treasures collectie

Als je naar buiten kijkt, zou je niet zeggen dat het zomer is. Maar als we de weersvoorspellingen mogen geloven komt het mooie weer volgende week terug. Ondertussen probeer ik het zomer gevoel vast te houden met een zonnig kleurtje op mijn nagels. En dat lukt goed met de nieuwe Hidden Treasures collectie van Pink Gellac.

Pink Gellac Hidden Treasures collectie

Hidden Treasures collectie

De nieuwe Hidden Treasures collectie van Pink Gellac die ik kreeg om aan jullie te laten zien is geïnspireerd op een spontane reis die je leidt naar geheime bestemmingen waar je normaal gesproken niet zou komen en vergezellen je tijdens alle komende avonturen. Het is een op en top zomerse collectie met flamboyante kleuren waar je zeker gezien mee zult worden!

Laguna Blue

De eerste kleur die ik jullie wil laten zien is Laguna Blue. Het is een azuurblauwe tint met zilveren micro shimmers die volgens Pink Gellac het effect geeft van zonnestralen die reflecteren op helder water. Deze kleur laat het zomer gevoel weer helemaal terug komen. Dekt goed met twee lagen.

Pink Gellac Laguna Blue (Hidden Treasures collection)

Adventurous Green

Voor wie een opvallende kleur niet uit de weg gaat is er Adventurous Green: een felle kleur groen met een vleugje neon. Mijn camera had een beetje moeite om ‘em qua kleur goed over te brengen op de foto want in het echt is Adventurous Green namelijk een stuk feller. Scroll daarom helemaal naar beneden voor een foto met alle swatches die ik maakte in direct zonlicht, daar komt deze kleur namelijk het meest tot zijn recht. Op de foto draag ik twee laagjes.

Pink Gellac Adventurous Green (Hidden Treasures collection)

Royal Blue

Royal Blue is een super gepigmenteerde denim blauwe tint. Deze kleur vind ik prachtig voor de zomer, maar in het najaar heb je kans dat ik hem er ook weer bij pak. Dekt top met twee lagen.

Pink Gellac Royal Blue (Pink Gellac Hidden Treasures collection)

Crushed Crystal

Met Crushed Crystal maak je van je nagels echte eye-catchers. Deze lak bevat gekleurde glitters in verschillende formaten. Je kunt ‘em met meerdere lagen op zichzelf dragen (zie hiervoor de foto helemaal boven- of onderaan dit artikel met alle swatches) of als top coat gebruiken zoals ik heb gedaan op Royal Blue. Ik heb ‘em van onder naar boven laten uitlopen voor een speels gradient effect.

Pink Gellac Crushed Crystal (Pink Gellac Hidden Treasures collection)

Bright Orange

Bright Orange is een warme neon oranje tint naar mijn hart. In het echt is deze kleur een stuk feller dan op de foto die ik in kunstlicht nam. Scroll naar beneden (of helemaal naar boven) voor een foto in direct zonlicht. Op de foto draag ik twee laagjes.

Pink Gellac Bright Orange

Hieronder zien jullie alle kleuren in direct zonlicht. Zo komen de kleuren toch net iets meer tot hun recht. Mijn favorieten zijn Laguna Blue, Royal Blue en Crushed Crystal gecombineerd met Royal Blue.

Pink Gellac Hidden Treasures swatches review

Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze collectie van Pink Gellac vinden. En voor welke kleur (combinatie) jullie zouden gaan.

De lakken van de nieuwe Pink Gellac Hidden Treasures collectie zijn los verkrijgbaar voor €15,00. Wanneer je de complete collectie koopt krijg je er een mooie collection box bij waar je de lakken in kunt bewaren en waarvoor je €69 euro betaalt (in plaats van €75).

Premium Nieuwsbrief

Mis nooit een blogpost, nieuwtje of winactie en meld je aan voor mijn nieuwsbrief!

Lees mijn privacybeleid voor meer informatie.

Volg:

1 Reactie

 1. augustus 8, 2023 / 15:11

  Mooie groene kleur! Ik vind de kleur op de foto die niet in direct zonlicht gemaakt is eigenlijk mooier dan die in de zon. Ik heb daar zo een retro gevoel bij, echt prachtig!
  Oranje knalt echt met je bruine handen, echt een lekkere zomerse kleur.
  Ik ben overstag gegaan met acrylnagels, was die korte nagels zo zat. Zeker als mijn handen op de foto kwamen, dan probeerde ik steeds mijn nagels uit beeld te houden…
  Inmiddels ben ik erachter dat mijn nagels wel heel snel groeien, ze braken dus om de haverklap af. Dus niks mis met de groei. Na 3 weken zie je heel goed de uitgroei al.
  En die kleuren die ze hebben, zo mooi. Ik ben nu 3 keer geweest en vanwege de kosten ermee gestopt, ik zal ze nog een keer laten zien op mijn blog of Instagram!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Mijn foto\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s en teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Wil je ze toch gebruiken, neem contact op via mijn contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.