Pink Gellac Urban Elegance collectie

Ik merk dat ik het tussen winter en lente altijd een beetje lastig vind om een kleurtje voor op mijn nagels uit te kiezen. Mijn hoofd staat nog niet helemaal naar hele lichte kleuren, maar op donkere tinten ben ik ook een beetje uitgekeken. De Urban Elegance collectie van Pink Gellac helpt wat dat betreft zeker bij deze keuze stress! De collectie bevat vijf tinten die een perfecte mix zijn waarmee je deze toch wat sombere en koude periode kunt overbruggen en extra kleur kunt geven. Kijk maar snel verder!

Pink Gellac Urban Chic collection

Chilled Lime

Zei ik hierboven dat mijn hoofd nog niet helemaal stond naar lichte kleuren? Dan moet ik daar toch een beetje op terugkomen want deze tint vind ik helemaal geweldig! Hij ziet er zelfs een beetje zomers uit. Ik heb er ‘swirls’ op aangebracht met Misty Lilac (ook uit deze collectie) waarvoor ik de fine liner brush van Pink Gellac heb gebruikt.

Pink Gellac Chilled Lime

Galactic Amethyst

Ik ben dol op holografische lakken dus ik viel als een blok voor Galactic Amethyst. Wat een beauty! Normaliter probeer ik foto’s van holografische lakken buiten te nemen in direct zonlicht. Op die manier komen de holografische glitters het meest tot hun recht. Op het moment dat ik deze foto maakte, was het enorm bewolkt dus heb ik mijn flitser aan het werk gezet om de holografische glitters toch enigszins vast te leggen. Hopelijk krijgen jullie er zo wel een beeld bij.

Pink Gellac Galactic Amethyst

Soft Sage

Soft Sage is een frisse groene tint met een koele ondertoon. Ik vind salie groene tinten erg leuk, ze geven altijd een beetje een vintage vibe. Ik stempelde een palm printje van MoYou London op Soft Sage en vind het resultaat goed gelukt (al zeg ik het zelf 😇).

Pink Gellac Soft sage

Spicy Auburn

Deze warme rood bruine tint doet misschien op het eerste oog een beetje herfstig aan. Maar is een kleur die het hele jaar door kan wat mij betreft.

Pink Gellac Spicy Auburn

Misty Lilac

Deze pastel lila tint schreeuwt echt lente. Deze lak heeft een doorzichtige (sheer) finish. Dat is wel iets om in gedachten te houden. Mocht je net als ik liever voor een volledige dekking gaan, houd er dan rekening mee dat daar vier lagen voor nodig zijn zoals ik voor deze foto heb aangebracht. Ik stempelde er opnieuw een printje van MoYou London op.

Pink Gellac Misty Lilac

Wat vinden jullie van de Urban Elegance collectie van Pink Gellac? Ik ben benieuwd of er een kleur bij zit voor jou.

De Urban Elegance collectie is verkrijgbaar in de fysieke winkel of webshop van Pink Gellac. Los kosten de gel nagellakken €16 per stuk. Wanneer je de complete collectie koopt betaal je € 75 en zitten de lakken in een mooie bijpassende collection box.

Premium Nieuwsbrief

Mis nooit een blogpost, nieuwtje of winactie en meld je aan voor mijn nieuwsbrief!

Lees mijn privacybeleid voor meer informatie.

Volg:

3 Reacties

 1. Natascha
  maart 21, 2024 / 16:22

  Oh wauw! Wat een toffe creaties heb jij hiervan weten te maken zeg. Mooi ook hoe je die kleuren met elkaar combineert. Ik vind ze allemaal mooi, maar dit kan ik er dan weer niet van maken haha.

  • Deb
   Auteur
   maart 24, 2024 / 08:47

   Haha, wat lief van je 💗 dank je!

 2. Babs
  maart 25, 2024 / 15:14

  Wat heb je weer een prachtige creatieve creaties gemaakt! Chilled lime vind ik helemaal fantastisch, geeft een heel zomerse vibe!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Mijn foto\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s en teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Wil je ze toch gebruiken, neem contact op via mijn contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.