essie Just Chill winter collectie

De nieuwe essie winter collectie vind ik een hele speciale en dat is niet alleen omdat ie maar in een paar landen in Europa is uitgebracht. De collectie is koel en verfrissend met blauwe tinten die doen denken aan een winter wonderland, tot hartverwarmende pasteltinten die het ijs zeker zullen breken. Kijken jullie mee voor de swatches?

essie Just Chill Winter collectie 2023

Easy Freezy

De eerste tint die ik jullie wil laten zien is deze koele roze beauty. Easy Freezy is een prachtige pastel kleur voor de winter, maar ik vind het ook een prachtige voorjaarstint. Op de foto draag ik twee lagen.

essie easy freezy

Cool and collected

Op het eerste oog lijkt deze kleur wit, maar is dat niet helemaal wanneer je hem wat beter bekijkt. Cool and collected heeft een witte basis waar een hintje paars in verwerkt is en dat maakt hem net wat interessanter vind ik. Dekt goed met twee à drie lagen afhankelijk van hoe dik (of dun) je de lagen aanbrengt.

essie cool and collected

Just Chill

Deze nagellak is vernoemd naar de collectie en is een koele paarse tint met een fantastische glans. Voor de swatches heb ik geen topcoat gebruikt dus de glans die je ziet is van de nagellak zelf.

essie Just Chill

Put in on ice

Deze kleur is een van mijn favorieten! Ik vind het een prachtige winterse kleur blauw. Laatst heb ik een blouse gekocht waar deze kleur in verwerkt is en sindsdien grijp ik steeds vaker naar blauwe nagellak om te matchen. Dekt goed met twee lagen.

essie put on ice

Take the dip

Take the dip vind ik een hele toffe pastel kleur. Doet me ook een beetje denken aan pistache ijs waar ik dol op ben! Ook al is het koud ik zou er nu eigenlijk best een ijsje van lusten. Op de foto draag ik twee laagjes.

essie take the dip

Temperature check

De enige nagellak met een speciale finish in de collectie is Temperature check. En wat een prachtige kleur is het! Hij doet me een beetje denken aan de mooie ijzige blauwe jurk van Disney prinses Elsa. Dekt goed met twee a drie laagjes, afhankelijk van hoe je dik (of dun) je hem aanbrengt.

essie temperature check

Op Instagram hebben jullie deze nailart misschien al voorbij zien komen. Ik gebruikte er onder andere Put on ice, Temperature check en Cool en collected voor. Voor de sneeuwsterren gebruikte ik een stempel nagellak- en plaatje van MoYou London (Festive 57). Wil je ook leuke printjes stempelen op je nagels? Met deze 10 nail stamping tips krijg je het zeker ook voor elkaar!

essie just chill collection nailart

Ik vind essie’s nieuwe Just Chill collectie, die ik kreeg om aan jullie te laten zien, erg mooi. Bijzonder ook dat deze collectie voor het eerst sinds tijden niet in Amerika is uitgebracht. Ik heb er meerdere Amerikaanse YouTubers steen en been over horen klagen. Wij mogen toch ook wel eens geluk hebben 😊? Hoe vaak gebeurt het niet dat er Target exclusive collecties van essie worden uitgebracht in de USA of dat we een hele tijd op een collectie moeten wachten terwijl hij daar al lang en breed is uitgebracht en we hier aan het kwijlen zijn door wat we op Instagram en TikTok voorbij zien komen 😂.

Wat denken jullie van deze collectie? Ik ben heel benieuwd of er een kleur bij zit die jij deze winter wil dragen.

De Just Chill collectie van essie is limited edition en verkrijgbaar voor 9,99 euro per stuk bij onder andere Etos en Douglas.

Premium Nieuwsbrief

Mis nooit een blogpost, nieuwtje of winactie en meld je aan voor mijn nieuwsbrief!

Lees mijn privacybeleid voor meer informatie.

Volg:

5 Reacties

 1. Babs
  januari 29, 2024 / 21:50

  De koele paarse, de blauwe en die prachtige “Elsa jurk” zijn echt mijn favoriet, heel mooi! Ik zou deze ook gewoon in de zomer dragen, al zijn het wel de perfecte winterse kleuren. En ja natuurlijk, wij mogen ook wel eens geluk hebben, helemaal mee eens!

  • Deb
   Auteur
   februari 4, 2024 / 19:53

   Helemaal mee eens. Voor de lente vind ik de mint groene en roze ook erg mooi. Kan eigenlijk niet wachten tot het zover is 🌷. Maar we moeten nog wel ff geduld hebben😊.

 2. Julia
  januari 31, 2024 / 22:21

  Prachtige kleuren. Ik dacht ook meteen aan Frozen toen ik ze zag.

  • Deb
   Auteur
   februari 4, 2024 / 19:51

   Ja, mooi zijn ze he 🤩. Grappig dat jij ook meteen aan Frozen moest denken 😊❄️.

 3. februari 9, 2024 / 11:10

  Wat een mooie nailart alweer! En helemaal fan van alles kleurtjes uit deze collectie!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Mijn foto\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s en teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Wil je ze toch gebruiken, neem contact op via mijn contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.