Molton Brown Sunlit Clementine & Vetiver bath & showergel

Als het aan Molton Brown ligt gaan we een eindeloze zomer tegemoet met hun nieuwste geur ‘Sunlit Clementine & Vetiver’. Deze nieuwe geur zorgt voor een ‘sunny state of mind’ waarmee je je in bad of onder de douche even waant op heuvels met rijpe citrusbomen onder de gouden zon.  Hiermee is Sunlit Clementine & Vetiver een echte feel good geur die je direct terug een vakantie gevoel geeft.

Molton Brown Sunlit Clementine & Vetiver Bath & Shower gel

Sunlit Clementine & Vetiver

Kom maar op met die zomerse ‘state of mind’ van glooiende heuvels met rijpe citrusbomen gedrenkt in een gouden zon. Frisse, nevelige ochtendlucht van sprankelende clementine, sappige mandarijn en limoen. Warme, romige vijgenbladeren en geroosterde hazelnoot vertakken soepel in de aardse tonen van mos en de diepste Bourbon vetiver.

Van citrusgeuren word ik zelf altijd heel vrolijk dus ik was enorm benieuwd naar Sunlit Clementine & Vetiver. Sunlit Clementine & Vetiver is geen uitgesproken citrusgeur, maar meer een vleugje dat omhult is in warme aardse tonen dat heel in de verte doet denken aan de geur van een bos. Dat warme en groene randje dat je ruikt wordt veroorzaakt door de Bourbon vetiver die parfumeur Julie Massé Molton Brown verwerkte in de geur. De Bourbon vetiver die Molton Brown heeft gebruikt komt uit Madagaskar en is duurzaam geteeld. Ik zou Sunlit Clementine & Vetiver niet omschrijven als een uitgesproken vrouwelijke geur, vanwege het warme en rokerige randje denk ik dat hij zowel bij vrouwen als mannen in de smaak zal vallen.

Molton Brown Sunlit Clementine & Vetiver Bath & Shower gel

Sunlit Clementine & Vetiver heeft een stevige gel textuur die makkelijk verdeelt en heerlijk schuimt. Ik gebruikte hem steeds onder de douche, maar ik weet uit ervaring dat de bath & showergels van Molton Brown ook heel fijn zijn voor in bad en dat je er een heerlijk geurend en schuimend bad mee kunt maken.

Molton Brown Sunlit Clementine & Vetiver Bath & Shower gel

Met Molton Brown’s Sunlit Clementine & Vetiver haal je het zonnetje in huis! En dat kan ik na het duilerige weer van de afgelopen tijd goed gebruiken. Hopelijk gaat die eindeloze zomer er alsnog komen. Tot die tijd zorgt Sunlit Clementine & Vetiver in ieder geval voor een zomers gevoel in de badkamer.

Sunlit Clementine & Vetiver bath & bodygel (300 ml) is verkijgbaar voor 28 euro via o.a. Molton Brown. Naast een bath & body gel is deze nieuwe geurlijn verkrijbaar als:

– Body lotion (300 ml) 32 euro
– Eau de toilette (100 ml) 100 euro
– Eau de parfum (100 ml) 130 euro
– Eau de parfum (7.5 ml) travel refill 19 euro

Wat denken jullie van deze nieuwe geur van Molton Brown en wat is jouw favoriete zomer geur?

Premium Nieuwsbrief

Mis nooit een blogpost, nieuwtje of winactie en meld je aan voor mijn nieuwsbrief!

Lees mijn privacybeleid voor meer informatie.

Volg:

4 Reacties

 1. Natascha van Zijtikt.nl
  juli 2, 2024 / 10:30

  Ik vind ‘m heerlijk! Toevallig vanmorgen nog gebruikt onder de douche. Tenminste nog iets van een zomergevoel 😉

  • Deb
   Auteur
   juli 3, 2024 / 21:12

   Helemaal mee eens, kunnen we goed gebruiken nu. Hopelijk wordt het toch nog wat met het weer deze zomer 🤞🏻.

 2. juli 9, 2024 / 14:53

  Oh dit lijkt me helemaal een geur voor mij ook, zoals je weet ben ik ook fan van zomerse citrusgeuren!! Wat een prachtige foto’s ook alweer!

 3. Babs
  juli 15, 2024 / 18:36

  Klinkt zalig, en ik lees ook vijgenbladeren en hazelnoot, klinkt geweldig!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Mijn foto\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s en teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Wil je ze toch gebruiken, neem contact op via mijn contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.