Pink Gellac Wild Portraits collectie

Met de kleuren van de Wild Portraits collectie wil Pink Gellac een weerspiegeling van de natuur in het herfstseizoen met een gewaagde touch overbrengen. En daar zijn ze wat mij betreft super goed in geslaagd! De herfst vind ik een van de mooiste seizoenen qua kleuren, maar helaas hoort daar ook flink wat regen bij. Ik probeer er toch zoveel mogelijk van te genieten door tussen de buien door in de natuur te wandelen en mijn nagels met een mooie kleur uit de Wild Portraits collectie te lakken. Dat is dubbel genieten!

Pink Gellac Wild Portraits

Terra Orange

Houd je van warme kleuren dan vind je Terra Orange vast prachtig! Deze warme oranje kleur heeft een crème finish en is een van mijn favorieten! Op de foto draag ik twee lagen.

Pink Gellac Terra Orange

Plumberry Pink

Ik ben dol op roze tinten en als ze dan ook nog eens mooie shimmers en holografische vlokken hebben, ben ik helemaal verkocht! Plumberry Pink dekt goed met twee lagen.

Pink Gellac Plumberry Pink

Ginger Gold

Ginger Gold vind ik een op en top herfstkleur! Het is een bronzen lak met prachtige shimmers waar je, als de zon erop valt, ook een hele mooie rode/roze gloed in ziet. Ginger Gold is redelijk transparant viel mij op. Voor de foto heb ik drie dunne lagen aangebracht en zoals jullie kunnen zien is Ginger Gold nog steeds niet 100% dekkend. Als je je daar aan stoort zal er nog een vierde laag voor nodig zijn of je zou wat dikkere lagen kunnen aanbrengen. Ik heb het zelf nog niet uitgeprobeerd maar ik kan me voorstellen dat Ginger Gold ook heel mooi zal staan over een andere lak.

Pink Gellac Ginger Gold

Blushed Gold

Ik had niet verwacht dat ik Blushed Gold mooi zou vinden omdat ik dacht dat hij teveel op mijn huidskleur zou lijken. Maar eenmaal op mijn nagels dacht ik echt ‘Wow’!  Om de gouden flakes op je nagels te krijgen hoef je totaal geen moeite te doen want ze komen er heel makkelijk  uit. Om ze wat meer te spreiden kun je bij voorbeeld een nailart kwastje gebruiken of. Ik vind het een hele elegante lak die makkelijk te combineren is met elke outfit en ook een tikkeltje feestelijk is. Op de foto draag ik twee lagen.

Pink Gellac Blushed Gold

Velvet Green

Een kleur die ik dit jaar in heel veel nagellak collecties ben tegengekomen is groen! Ook Velvet Green vind ik een prachtige groene tint, helemaal vanwege de metallic finish waar ik een zwak voor heb. Op de foto draag ik twee laagjes.

Pink Gellac Velvet Green

De Wild Portraits, die ik kreeg om aan jullie te laten zien, vind ik een van de mooiste collecties van Pink Gellac. De kleuren en finishes van deze collectie zijn helemaal mijn smaak! Je shopt de collectie bij Pink Gellac online of in een van hun 8 winkels in Nederland en België.

Ik ben heel benieuwd of jullie net zo enthousiast zijn over deze collectie als ik en of er een kleur bij zit die op je wishlist gaat. Laat het me zeker even weten in de comments!

Premium Nieuwsbrief

Mis nooit een blogpost, nieuwtje of winactie en meld je aan voor mijn nieuwsbrief!

Lees mijn privacybeleid voor meer informatie.

Volg:

3 Reacties

 1. november 10, 2023 / 18:44

  Weer zo een prachtige groene kleur! Wat heb ik toch met groen de laatste tijd?
  Van Terra Orange word ik heel blij, prachtige warme kleur!

 2. Natascha van Zijtikt.nl
  november 14, 2023 / 12:23

  Ik ben ook heel enthousiast over de collectie, stuk voor stuk prachtige lakjes voor dit seizoen!

 3. november 21, 2023 / 11:21

  Oh waauw, helemaal fan van al deze prachtige glitters!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Mijn foto\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s en teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Wil je ze toch gebruiken, neem contact op via mijn contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.