Loveli Make-up remover Rose

Meestal haal ik mijn make-up er met micellair water af, maar met een make-up remover gaat het vaak net iets makkelijker en sneller. Zeker wanneer ik waterproof make-up gebruik is een speciale make-up remover die olie bevat een must-have. Onlangs bracht Loveli een twee-fasen make-up remover uit met verzorgende natuurlijke ingrediënten die belooft al je make-up in een handomdraai te verwijderen. En die moest ik natuurlijk uitproberen! Benieuwd hoe deze make-up remover mij bevallen is? Lees dan snel verder!

Loveli Make-up remover Rose

Loveli Make-up remover Rose

Een zachte make-up remover voor het verwijderen van (waterproof) make-up. Deze twee-fasen reiniger op basis van verzorgend rozenwater en hydraterend squalaan, verwijdert al je make-up in een handomdraai. Ook waterproof mascara.

Ik heb al heel wat make-up removers uitgeprobeerd en er zijn maar een paar blijvertjes (en dat zijn geen natuurlijke). Wat dat betreft lagen de verwachtingen dan ook best hoog toen ik deze make-up remover van Loveli ontving om uit te proberen en hoopte ik op een nieuwe én natuurlijke favoriet!

Deze make-up remover moet je voor gebruik goed schudden zodat de twee fasen zich goed met elkaar vermengen. Vervolgens breng je het aan op een (herbruikbaar) wattenschijfje om je ogen en gezicht te reinigen. De make-up remover heeft een subtiele rozengeur. Mijn make-up gaat er met deze make-up remover heel makkelijk af. Net zo makkelijk als met een niet natuurlijke make-up remover. Wat ik verder fijn vind is dat deze make-up remover geen vettig laagje achterlaat wat nog wel eens gebeurt met twee fasen removers.

Loveli Make-up remover Rose

De ingrediënten van deze make-up remover zien er top uit zoals je ook van Loveli kunt verwachten. Hoofd ingrediënten zijn verzorgend rozenwater en hydraterend squalaan. Rozenwater herstelt de PH-waarde van je huid en squalaan maakt het heerlijk zacht. De formule bevat verder onder andere glycerine, zonnebloemolie en alkanet, een oxidant die de remover de mooie Loveli-roze kleur geeft.

Heb ik een nieuwe favoriete natuurlijke make-up remover ontdekt? Check! Ik ben fan van deze make-up remover van Loveli! De remover haalt mijn longlasting en waterproof make-up er moeiteloos af, geeft geen vettig laagje af (wel goed schudden) en maakt mijn huid heel zacht. Qua formaat vind ik het flesje ook heel handig voor mee op reis. Deze troepvrije make-up remover met mooie natuurlijke ingrediënten is met 13 euro misschien net iets duurder dan niet natuurlijke removers. Maar gezien de werking in combinatie met de mooie natuurlijke ingrediënten is hij het mij dubbel en dwars waard.

Zijn jullie al bekend met Loveli en wat denken jullie van deze make-up remover?

Loveli make-up remover Rose koop je online voor 13 euro (100 ml) via hun webshop of bij een van hun verkooppunten.

Premium Nieuwsbrief

Mis nooit een blogpost, nieuwtje of winactie en meld je aan voor mijn nieuwsbrief!

Lees mijn privacybeleid voor meer informatie.

Volg:

2 Reacties

  1. Babs
    juni 9, 2024 / 11:39

    Ik herken dat ook dat er bij dit soort removers zo een vettig filmpje blijft zitten. Fijn dat deze dat niet doet!

  2. Natascha van Zijtikt.nl
    juni 11, 2024 / 20:15

    Ik vind ‘m fantastisch! Heb toevallig onlangs net weer 2 flessen gekocht haha. Ik moest wel even slikken toen ik moest afrekenen want eerlijk gezegd vind ik ‘m wel erg duur. Maar ik vind hem zo fijn dat ik het ervoor over heb 😉 Ik kan ‘m ook erg aanraden bij gevoelige ogen. Het laatste jaar heb ik regelmatig ooglid ontstekingen maar als ik dit product gebruik niet! Toevallig vorige week twee keer een ander (natuurlijk) merk gebruikt en het was weer bingo. Dus vanavond pak ik Loveli er weer bij 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Mijn foto\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s en teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Wil je ze toch gebruiken, neem contact op via mijn contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.