CND Upcycle Chic collectie

De nieuwe Upcycle Chic collectie van CND is geïnspireerd door upcycled fashion en moderne runway trends en bestaat uit een mix van warme aardetinten en koele pasteltinten die perfect passen in dit seizoen!  Laat die warme pumkin spice lattes, herfst bladeren en geupcyclde jeans maar komen! Benieuwd geworden? Kijk snel verder voor mijn swatches.

CND Upcycle Chic collection

Weten jullie wat upcycling precies betekent (eerlijk zeggen!) of ben ik de enige die het op moest zoeken 😂? Ik dacht meteen aan recycling, maar upcycling is echt wel iets anders kwam ik achter toen ik op zoek ging naar de betekenis ervan. Met upcycling wordt bedoeld dat bestaande afgedankte of oude materialen/ kledingstukken hergebruikt worden om er op creatieve wijze nieuwe kledingstukken van te creëren. Ik heb dankzij CND weer iets nieuws geleerd!

Deze collectie lag al even op mij te wachten toen ik begin september terug kwam van vakantie. Dus vandaar dat het even heeft geduurd voordat ik ‘em aan jullie laat zien. Laten we snel naar de swatches kijken!

Teal Textile

Teal textile is een lichtblauwe kleur met subtiele lichtgroene shimmer. Dekt goed met twee lagen.

CND Teal Textile

Needles & Red

Dit is een vampy rode semi-transparante kleur met zwarte spikkels. De zwarte spikkels vielen me eerlijk gezegd niet op totdat ik de foto’s die ik ervan had genomen van dichtbij bekeek. Ik vind het een hele bijzondere lak die echt uniek is in mijn stash.

CND Needles & Red

Silky Sienna

CND omschrijft Silky Sienna als een pompoenoranje kleur en dat ben ik helemaal met ze eens. De kleur valt wat lichter uit op mijn nagels wat denk ik door de belichting komt. Het is een warme en spicy oranje kleur die me doet verlangen naar pompoensoep die ik binnenkort zeker ga maken.

CND Silky Sienna

What’s old is blue again

Deze kleur blauw vind ik net zo mooi als Motley Blue uit CND’s Bizarre Beauty collectie van afgelopen zomer. Hij is net iets intenser blauw dan Motley Blue. Dekt goed met twee laagjes.

CND What;s old is blue again

Leather goods

Het eerste waar Leather Goods mij aan doet denken is chocola! Ik vind Leather Goods een prachtige kleur voor het najaar. Voor een goede dekking waren drie lagen nodig en dat had ik eerlijk gezegd niet verwacht van zo’n donkerbruine kleur.

CND Leather goods

Rags to Stitches

Rags to Stiches is een prachtige lichtgroene tint met gouden shimmer. Hierdoor krijg de lak een retro uitstraling vind ik. Op de foto draag ik twee lagen.

CND Rags to Stitches

Op mijn nagels heb ik steeds Gel-like effect topcoat van CND gebruikt.

Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze nieuwe collectie vinden en welke eruit springt voor jou.

De VINYLUX nagellakken (15 ml) zijn verkrijgbaar voor €14,95 per stuk, de top coat (15 ml) voor €16,50 via de website van CND VINYLUX. Deze lakken uit deze collectie zijn ook verkrijgbaar in shellac.

CND Strengthener RXx nagelverharder

Nog een leuk nieuwtje dat ik op de valreep met jullie wil delen is de nieuwste nagelverharder van CND: Strengthener RXx, die eind vorige maand uitgebracht werd. Strengthener RXx is een treatment die een mix van krachtige ingrediënten (o.a. selderijzaad extract & Tsubaki olie) bevat om de natuurlijke nagel te versterken. Strengthener RXx heeft een ademende en veganistische formule die water en zuurstof doorlaat en helpt om een beschermende barrière op te bouwen waardoor je nagels na 14 dagen sterker aanvoelen. Ik heb Strengthener RXx zelf nog niet uitgeprobeerd want mijn nagels zijn op dit moment sterk waardoor ik geen nagelverharder nodig heb. Maar zodra dat wel het geval is zal ik Strengthener RXx er zeker bij pakken.

CND Strengthener RXx is verkrijgbaar voor €29,95 (15 ml) via de website van CND VINYLUX.

CND RXx strengthener

 

Premium Nieuwsbrief

Mis nooit een blogpost, nieuwtje of winactie en meld je aan voor mijn nieuwsbrief!

Lees mijn privacybeleid voor meer informatie.

Volg:

5 Reacties

 1. oktober 4, 2023 / 13:17

  Wat een mooie kleuren! Needles & Red is heel bijzonder, het doet mij denken aan fruit met kleine pitjes erin. Ik wist ook niet wat upcyclen was, ook weer wat erbij geleerd!
  Ja, heel mooie herfstkleuren, ik zou moeite hebben met het kiezen welke ik op zou doen met zoveel keus.
  Bijna jammer dat je nagelverharders en versterkers niet kan testen, ik ben benieuwd welke van al die merken het best is. Ik wil op een bepaald moment stoppen met acrylnagels maar dan wel de meest effectieve, beste nagelversterker/verharder gebruiken.
  Misschien YouTube afstruinen, of iemand diverse soorten getest heeft.

  • Deb
   Auteur
   oktober 8, 2023 / 09:08

   Ja mij ook! Ik dacht eerst aan aardbeien maar die hebben dan weer gele pitjes 😂

 2. Natascha van Zijtikt.nl
  oktober 4, 2023 / 15:49

  Wat een mooie najaarskleuren weer, Silky Sienna is mijn favoriet!

  • Deb
   Auteur
   oktober 8, 2023 / 09:07

   Zijn zeker mooie kleuren, grappig dat je Silky Sienna uitkiest die ik vind ik in ieder geval op mijn nagels juist net iets minder mooi 🤣 zal de combinatie met mijn huidskleur zijn denk ik haha.

 3. oktober 19, 2023 / 17:05

  Mooie collectie, maar vooral die rode springt echt wel bij mij in het oog!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Mijn foto\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s en teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Wil je ze toch gebruiken, neem contact op via mijn contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.