Pink Gellac Bloomic chic collectie

Om de lente te vieren lanceerde Pink Gellac onlangs de Blooming Chic collectie die bestaat uit drie limited edition kleuren om je manicure op een nieuwe manier te laten opbloeien. Mocht je nog niet in lente stemming zijn dan kom je dat zeker na het zien van mijn swatches dus kijk snel verder!

Pink Gellac Blooming Chic collectie

397 Lively Green

Met deze kleur heeft Pink Gellac levendigheid en frisheid in een flesje gevangen. Lively Green is een felle pastelgroene tint die deze lente zeker op gaat vallen. Om de neon kleur beter vast te leggen heb ik de foto gemaakt met behulp van mijn flitser. Op de foto draag ik twee laagjes in combinatie met Pink Gellac’s Ultra Shine topcoat.

395 Vibrant Pink

Volgens Pink Gellac is deze energieke roze tint een fusie van felroze tinten met een subtiel vleugje neon. Deze kleur doet heel zomers aan vind ik. Hiermee zul je tijdens de lente zeker de aandacht trekken. Ook voor deze kleur heb ik mijn flitser gebruikt om ervoor te zorgen dat deze kleur tot zijn recht komt. Vibrant Pink dekt goed met twee laagjes. Ik gebruikte opnieuw de non-sticky Ultra Shine top coat die zorgt voor een prachtige hoogglans

Pink Gellac Vibrant Pink

396 Pastel Petals

Pastel Petals is als confetti in een flesje! Ik word super vrolijk van deze vrolijke pastel kleurige glitters. Je kunt Pastel Petals op zichzelf dragen, maar je kunt hem ook als topcoat gebruiken over een andere kleur voor een speelse twist van je manciure. Ik heb ‘em aangebracht over Lively Green en Vibrant Pink. Pink Gellac adviseert om het flesje voor gebruik op zijn kop te rollen in je handpalmen zodat er genoeg glitters uitkomen.

Pink Gellac Pastel Petals

Collection Box Blooming Chic

Deze limited edition Collection Box is online inmiddels uitverkocht. En dat verbaast me niks want Pink Gellac heeft er weer een hele leuke set van gemaakt. De vormgeving van de collection Box ziet er super uit dus ik kan me voorstellen dat deze heel hard is gegaan. De Blooming Chic collection box is overigens nog wel bij enkele fysieke verkooppunten verkrijgbaar zie ik.

Pink Gellac Collection Box Blooming Chic kost 40 euro. De losse lakken uit deze collectie kosten 16 euro.  Dus mocht je alle lakken uit deze collectie willen hebben dan is de Collection Box gezien de prijs zeker de moeite waard.

 

Ik ben benieuwd wat jullie van deze collectie vinden en of jullie de combinatie met Pastel Petals geslaagd vinden.

Pink Gellac Blooming Chic collectie

Premium Nieuwsbrief

Mis nooit een blogpost, nieuwtje of winactie en meld je aan voor mijn nieuwsbrief!

Lees mijn privacybeleid voor meer informatie.

Volg:

1 Reactie

  1. Babs
    april 12, 2024 / 11:21

    Leuk met die Pastel Petals! Dan worden de kleuren naar mijn idee iets meer gedempt, iets rustiger om naar te kijken. Maar absoluut heel zomers!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Mijn foto\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s en teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Wil je ze toch gebruiken, neem contact op via mijn contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.