Pink Gellac Soft Symphony collectie

Soft Symphony is de nieuwe lente collectie van Pink Gellac en kreeg ik net voor mijn vakantie binnen vandaar dat jullie deze dan ook iets later te zien krijgen. Deze collectie bestaat uit vijf zachte en subtiele tinten die tijdloos zijn en je heel makkelijk kunt combineren met elke outfit, kijk snel verder!

Pink Gellac soft symphony collectie

Pink Gellac Soft Symphony

Laat je meevoeren door de subtiele nuances en delicate tinten van Soft Symphony. Elke kleur uit deze collectie heeft het vermogen om de essentie van de lente te symboliseren, met een vleugje poëzie en elegantie. Ervaar de harmonie van het seizoen op je nagels met de nieuwe Soft Symphony collectie

Sakura Pink (398)

De eerste tint die ik jullie laat zien zien is gelijk mijn favoriet! Het is een lieve en zachte poederachtige roze kleur die doet denken aan prachtige lente bloesems. Ik vind het een heel lief kleurtje. Dekt perfect met twee lagen.

Pink Gellac Sakura Pink

Papaya Pink (399)

Papaya Pink voegt volgens Pink Gellac een vleugje warmte en zonneschijn aan je nagels toe. Ik vind het een mooie zachte peachy pink tint die bij mij met twee lagen niet volledig dekkend is. Bij kortere nagels of wanneer je wat dikker lakt zal de lak twee lagen misschien wel volledig dekkend zijn. Zelf vind ik het bij deze tint eigenlijk wel erg mooi dat hij semi-transparant is. Het geeft een your nails but better effect vind ik.

Pink Gellac Papaya Pink

Seashell Gold (400)

Seashell Gold geeft je nagels een gouden gloed met een metallic finish en is volgens Pink Gellac je gouden ticket naar een perfecte manicure. Zelf draag ik gouden nagels vooral tijdens de feestdagen, maar deze zachte gouden tint vind ik erg mooi voor de lente. Seashell Gold zou je ook als accent nagel kunnen aanbrengen in combinatie met een (of meerdere) van de andere kleuren van deze collectie of verwerken in nailarts. Op de foto draag ik twee lagen.

Pink Gellac Seashell gold

Marzipan Beige (401)

Wanneer je op zoek bent naar een zoete en verfijnde kleur als afwisseling op de traditionele pasteltinten dan vind je Marzipan Beige waarschijnlijk erg mooi.  Dit is ook een hele toffe tint om als basis voor nailart te gebruiken. Dekt top met twee lagen.

Pink Gellac Marzipan Beige

Light Cocoa (402)

Een van de mooiste nude tinten vind ik Light Cocoa. Ik was even benieuwd hoe deze tint zou uitpakken op mijn huidskleur, maar hij heeft me zeker niet teleurgesteld. Ook dit is een tint, net als Marzipan Beige, voor wie in de lente eens wat anders wil dan de traditionele pastel tinten.

Pink Gellac Light Cocoa

Wat denken jullie van deze nieuwe collectie van Pink Gellac en zit er een kleur tussen voor jou?

De Soft Symphony collectie is verkrijgbaar in de fysieke winkel of webshop van Pink Gellac. Los kosten de gel nagellakken €16 per stuk. Wanneer je de complete collectie koopt betaal je € 75 en zitten de lakken in een mooie bijpassende collection box.

Premium Nieuwsbrief

Mis nooit een blogpost, nieuwtje of winactie en meld je aan voor mijn nieuwsbrief!

Lees mijn privacybeleid voor meer informatie.

Volg:

2 Reacties

  1. mei 16, 2024 / 10:10

    Wat een mooie, zachte tinten! De eerste twee spreken met het meest aan, prachtig!

  2. Babs
    mei 17, 2024 / 14:00

    Sakura Pink is mijn favoriet! Hier in Tiel staat de mooiste bloesem boom van Gelderland maar als je die bomen in Japan ziet, die zijn helemaal schitterend!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Mijn foto\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s en teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Wil je ze toch gebruiken, neem contact op via mijn contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.