Gucci Peggy Sunburn, mijn duurste nagellak ever

Je kent die momenten vast wel wanneer je ’s avonds lekker nutteloos zit te scrollen op Instagram totdat je iets ziet dat je, met de beste wil van de wereld, niet meer uit je hoofd kunt zetten. Dit gebeurde mij dus vlak voor mijn vakantie met deze nagellak van Gucci. Op dat moment was ie uitverkocht maar door een alert in te stellen zou ik bericht krijgen wanneer ie weer op voorraad was. Na mijn vakantie kreeg ik dat verlossende mailtje en een paar klikken verder was mijn allereerste Gucci aankoop een feit. Wat dat betreft ben je met een nagellakje van dit designermerk nog goedkoop uit, maar ondanks dat is het mijn duurste nagellak ever. Of ie het wat mij betreft waard was, vertel ik je in dit artikel.

Gucci Peggy Sunburn nailpolish

De vintage look van het flesje in combinatie met die prachtige koraal kleur hadden een enorme aantrekkingskracht op mij. Ik had swatches gezien op Instagram van andere Gucci nagellakken uit de Vernis à Ongles caspule collectie waar Peggy Sunburn ook deel van uit maakt en die zagen er super goed uit. Ik twijfelde om de kleur Annabel Rose te kopen, wat een nude tint is, maar besloot om toch voor Peggy Sunburn te gaan omdat ik een zwak heb voor koraal kleurtjes. Met nude kleuren moet je altijd maar afwachten hoe ze uitpakken in combinatie met je huidskleur en vanwege de prijs van 29 euro wilde ik mijzelf een miskoop absoluut besparen.

Peggy Sunburn lakt prettig en heeft een hele goede dekking. Eigenlijk is één laagje al voldoende, puur uit gewoonte bracht ik nog een tweede laag aan. De geribbelde dop ziet er niet alleen mooi uit maar zorgt ook voor een goede grip. Het kwastje is recht en wat dunner dan ik gewend ben, maar lakt verder prima.

Gucci Peggy Sunburn nailpolish

De kleur vind ik prachtig. Peggy Sunburn is een koraal kleur naar mijn hart. Ook de glans vind ik erg mooi. Een topcoat heb je voor de glans dus niet nodig, maar voor de houdbaarheid gebruik ik die altijd wel. Op de foto draag ik de nagellak overigens zonder topcoat.

Gucci Peggy Sunburn nailpolish

Het is vooral de vormgeving van het flesje die ik uniek vind. Gelukkig valt de kwaliteit van de nagellak ook niet tegen. Ik ben heel blij dat ik gekozen heb voor Peggy Sunburn want ik vind het een prachtige en tijdloze zomerse kleur. Maar als ik eerlijk ben, vind ik de kleur ook weer niet heel uniek. En dat geldt eigenlijk ook voor de andere kleuren uit de Vernis à Ongles caspule collectie van Gucci: het zijn mooie tinten, maar het zijn geen kleuren die ik nog nog nooit eerder gezien heb. Ik zal dan ook niet snel een andere kleur uit deze collectie in huis halen want 29 euro is en blijft natuurlijk een behoorlijk bedrag voor een nagellakje. Ik moet het er dan ook wel echt voor over hebben om zo’n bedrag neer te tellen. Maar ik houd het zeker in de gaten want mocht Gucci de collectie in de toekomst uitbreiden met kleuren waarvan mijn hartje sneller gaat kloppen dan sluit ik niet uit dat deze nailpolishlover opnieuw in de verleiding komt.

Gucci Peggy Sunburn nailpolish summer 2021

Ik ben benieuwd wat jullie van deze Gucci nagellak vinden en of je me voor gek verklaard dat ik ‘em gekocht heb of dat je je wel kunt voorstellen dat ik de verleiding niet kon weerstaan.

Ik shopte Gucci’s Peggy Sunburn nagellak bij de Bijenkorf voor 29 euro (10 ml).

Premium Nieuwsbrief

Mis nooit een blogpost, nieuwtje of winactie en meld je aan voor mijn nieuwsbrief!

Lees mijn privacybeleid voor meer informatie.

Volg:

9 Reacties

 1. september 27, 2021 / 10:08

  Oh ik snap dat wel hoor;-) Ik heb het meestal met interieur gerelateerde dingen. Dan zie ik iets en MOET ik het gewoon hebben. Dan denk ik maar weer; we werken er toch hard voor, of niet dan? Het flesje is inderdaad prachtig, de kleur ook. Fijn dat hij op zich in 1 laagje al dekt. Ik vind dat zelf altijd wel een must bij nagellak.

 2. september 27, 2021 / 10:50

  Hihi, oh jezelf eens af en toe verwennen mag wel hé! En het is echt wel een prachtige kleur, maar ik begrijp wel wat je bedoeld met dat hij niet echt zo uniek is… Maar wel een mooie aanvulling op je collectie.

  • Deb
   Auteur
   september 28, 2021 / 13:04

   Oh ja, zeker. Hij valt zeker op in mijn collectie, niet qua kleur maar wel vanwege de vormgeving want die is prachtig 🤩. Ik vind het sowieso ook een super gaaf merk.

 3. sonja
  september 27, 2021 / 13:22

  Het is wel een hele mooie lak. Af en toe moet je eens toegeven aan een hebberige bui. Wat kun je trouwens mooi lakken!

  • Deb
   Auteur
   september 28, 2021 / 13:03

   Dank je 🥰! Ja, vind ik ook af en toe moet je jezelf gewoon een beetje verwennen.

 4. september 28, 2021 / 15:32

  Wat een prachtig lakje! Ik heb zelf een aantal lakjes van Louboutin en dat zijn ook echte eye catchers in mijn collectie. Ik snap dat deze dat bij jou ook is! 🙂

 5. september 29, 2021 / 08:36

  Ik heb bij een parfumerie wel eens getwijfeld om een nagellakje te kopen van Dior. Alleen de verkoopster heeft me er van weerhouden…😂 Zij zei dat de kwaliteit van een huismerk net zo goed is en je puur voor het merk betaalt. Zelf liet ze de lakjes daarom gewoon in de schappen staan. 😂 Wel eerlijk van haar.

 6. september 29, 2021 / 17:04

  Het is inderdaad een pittig bedrag maar ik kan mij goed voorstellen dat je het wilde proberen. De kleur is prachtig, en dekking in een laagje vind ik bijzonder goed!
  Ik zou hetzelfde hebben met bijvoorbeeld canvassen of goed papier om op te tekenen. Zoals het pastelmat wat ik gebruik voor mijn pasteltekeningen, zo een blok kost ook rond de 30 euro maar wat een verschil met “gewoon” papier. Nadeel is wel dat ik niks anders meer wil gebruiken… 😉

 7. oktober 17, 2021 / 10:47

  Ik vind hem wel echt heel mooi! Ook het flesje. Zag ook al van die mooie van MAC. maar zo duur haha!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Mijn foto\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s en teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Wil je ze toch gebruiken, neem contact op via mijn contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.