ORLY Futurism collectie 2022

Een van de collecties waar ik ieder jaar reikhalzend naar uit kijk is de feestdagen collectie van ORLY. Ieder jaar weten ze er een feestje van te maken en het jaar knallend af te sluiten met een paar nagellakken die je niet snel zal vergeten. Ook dit jaar is de collectie weer heel bijzonder geworden door het futuristische tintje dat ORLY eraan gegeven heeft in de vorm van metallic en glitter finishes. Benieuwd geworden, kijk snel verder!

ORLY Futurism collection

ORLY Ascension

De eerste kleur die ik jullie wil laten zien is Ascension en dat is gelijk mijn favoriet van de collectie. Volgens ORLY geeft Ascension ‘ijzige winter vibes’ en daar ben ik het helemaal mee eens. Ascension is een prachtige metallic blauwe lak en heeft ook duidelijk een paarse ondertoon.  Dekt goed met twee laagjes.

ORLY Ascension

ORLY Industrial Playground

Industrial Playground is een koele metallic lila tint die ik voor nu, maar ook voor de lente erg mooi vind. Metallic lakken kunnen soms een beetje streperig zijn en ook met Industrial Playground heb ik dat niet helemaal kunnen voorkomen. Zelf vind ik het niet storend. Soms kan een topcoat (die ik nu niet gebruikt heb) eventuele strepen nog wat verzachten of zelfs helemaal wegnemen. Voor het beste resultaat breng je ‘em snel en in rechte stroken aan. Op de foto draag ik drie lagen.

OR:Y Industrial Playground

ORLY Urban Landscape

Urban Landscape vind ik een prachtige ‘niet typische Kerst kleur groen’. Deze metallic tint vind ik vrij uniek en is daarom wellicht ook heel interessant voor de fans van het merk. Geeft een volledige dekking met drie lagen.

ORLY Urban Landscape

ORLY Fluidity

De Futurism collectie is geen doorsnee collectie met typische kleuren voor de feestdagen. Fluidity is hier een lichte uitzondering op want zilveren tinten doen het altijd erg  goed tijdens de feestdagen. ORLY maakte ‘em net wat anders door er holografische deeltjes aan toe te voegen wat weer perfect in het futuristische thema past vind ik. Op de foto draag ik twee laagjes.

ORLY Fluidity

ORLY Forward Momentum

Met Forward Momentum wil ORLY ons een matte, futuristische kijk op de klassieke paarse tint geven. Wat mij betreft is de missie geslaagd. De metallic bijna folie achtige finish vind ik ook erg mooi. Forward Momentum dekt goed met twee lagen.

ORLY Forward Momentum

ORLY Dynamism

Dynamism is een lak die zich niet in een hokje laat plaatsen en is de meest neutrale kleur van de collectie. Dynamism heeft duidelijk een bruine ondertoon met een prachtige subtiele paarse gloed. Dekt goed met twee lagen.

ORLY Dynamism

Ik ben onder de indruk van ORLY’s nieuwe Futurism collectie, die ik kreeg om aan jullie te laten zien. In eerste instantie miste ik wat warmere kleuren zoals bijvoorbeeld een rode tint, maar uiteindelijk kom ik daar toch van terug want deze kleuren zijn weer eens iets anders voor de feestdagen en ook minder voorspelbaar. Sommige kleuren hadden drie lagen nodig voor een volledige dekking. Ik moet er wel eerlijk bij zeggen dat ik altijd heel kritisch ben en voor een 100% dekking ga. Met twee lagen zul je wellicht ook tevreden zijn. De snelle droogtijd maakt dat ik het er toch voor over had om die extra moeite te nemen.

De lakken uit de Futurism collectie zijn verkrijgbaar voor 14,95 euro (18 ml) per stuk.

Welke kleur vind jij het mooist voor de feestdagen?

Premium Nieuwsbrief

Mis nooit een blogpost, nieuwtje of winactie en meld je aan voor mijn nieuwsbrief!

Lees mijn privacybeleid voor meer informatie.

Volg:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Mijn foto\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s en teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Wil je ze toch gebruiken, neem contact op via mijn contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.