ORLY Retrowave zomer collectie 2020

Deze zomer staat in het teken van opvallende neon kleuren en daar weet ORLY wel raad mee! Met hun nieuwste Retrowave collectie hebben ze een mooie zomerse mix gemaakt met felle neon kleuren die je zo terug in de tijd nemen naar de kleurrijke ’80’s. Benieuwd hoe ze er op mijn nagels uitzien? Kijk dan snel verder!

Voor sommigen zal de Retrowave collectie pure nostalgie in een flesje zijn met felle neon kleuren die je direct doen denken aan de kleurrijke en swingende ’80’s. Met neon zweetbandjes en beenwarmers zul je me zeker niet zien, maar voor op de nagels vind ik het wel erg mooi. Helemaal bij een zon gebruinde huid staan neon kleuren super mooi en lijk je nog bruiner. Maar laat ik nu maar snel overschakelen naar de swatches van ORLY’s nieuwe Retrowave collectie die ik kreeg om aan jullie te laten zien!

Ik begin met Hot Pursuit, een van mijn favoriete kleuren uit deze collectie. Hot Pursuit is een prachtige koraalrode neon kleur waar het zomerse gevoel vanaf spat. Op de foto draag ik twee lagen.

Psych! is misschien geen typische zomerkleur, maar vind ik wel een hele mooie en stijlvolle kleur om er eens bij te pakken wanneer ik een iets minder opvallende kleur op mijn nagels wil. Ook zal ie het straks goed doen als transitiekleur naar het najaar, maar zover is het natuurlijk nog niet: de zomer moet nog beginnen. Psych! is een warme kersenrode tint en dekt goed met twee laagjes.

Oh Snap is een neon gele kleur die bijna licht geeft en mijn handen een stuk bruiner doet lijken. Vergelijk maar eens met de foto hierboven. Oh Snap dekt goed met drie dunne laagjes.

Ik maakte een gradient nailart, die jullie misschien al op Instagram voorbij hebben zien komen, met drie kleuren uit de collectie (Oh Snap, So Fly en Hot Pursuit) die me een beetje deed denken aan een cocktail.

So Fly is net als Oh Snap een felle neon kleur die bijna licht lijkt te geven. Samen met Oh Snap zijn dit de meest opvallende kleuren uit de collectie. Wanneer je ze mooi maar iets te opzichtig vind voor op je nagels kun je ze ook alleen op je teennagels aanbrengen. Dat is net iets subtieler. So Fly dekt goed met drie dunne laagjes.

Met So Fly en Hot Pursuit maakte ik deze zomerse watermeloen nailart, verder gebruikte ik White Tips en maakte ik de pitjes met Liquid Vinyl die ook allebei van ORLY zijn.

Far Out is een prachtige helder blauwe tint die mij een instant zomer gevoel geeft. Op de foto draag ik twee laagjes.

Gotta Bounce is een denim blauwe kleur die al met één laagje goed dekt, uit gewoonte heb ik er toch twee aangebracht.

Met Gotta Bounce en Far Out maakte ik deze simpele nailart die er, al zeg ik het zelf ?, lekker zomers uit ziet. De witte basis kleur is White Tips van ORLY.

Wat denken jullie van deze collectie en gaan jullie deze zomer ook voor neon nagels?

De nieuwe Retrowave collectie van ORLY is verkrijgbaar bij de webshop van Bransus, professionals shoppen bij BeCreativeNails.

Premium Nieuwsbrief

Mis nooit een blogpost, nieuwtje of winactie en meld je aan voor mijn nieuwsbrief!

Lees mijn privacybeleid voor meer informatie.

Volg:

7 Reacties

 1. mei 9, 2020 / 10:10

  Zo mooi! Die blauwe kleur is echt mijn favoriet.

 2. mei 10, 2020 / 08:59

  Oh Deb, die watermeloen nailart is echt weer geweldig! Ik vind die blauwe kleuren vooral heel mooi.

 3. mei 10, 2020 / 14:51

  Wow, die gele en groene neon kleuren! Het lijkt ook net of je handen daar bruiner zijn, gaaf hoor! Die meloen is fantastisch die je gemaakt hebt, daar moet je een enorm vaste hand voor hebben lijkt mij.
  Hot Pursuit en Far out vind ik sowieso prachtig maar So Fly spettert echt van mijn scherm af. Super cool om die kleur deze zomer te dragen!

 4. mei 16, 2020 / 18:15

  Wat heb je weer een prachtige nail art gemaakt, zo mooi! Ik maakte onlangs ook nog een watermeloen, maar die was niet zo gelukt dan die van jou! Hot Pursuit is trouwens ook mijn favoriet!

 5. mei 24, 2020 / 17:00

  Wat een vrolijke, zomerse collectie! Leuke nail art heb je ook gemaakt!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Mijn foto\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s en teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Wil je ze toch gebruiken, neem contact op via mijn contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.