Classy Halloween manicure & matching lips

Ook dit jaar kon ik het niet laten om zelf iets te doen met het Halloween thema. Eerder had ik mijzelf gezombified met behulp van een fotobewerkingsprogramma, maar the real deal is natuurlijk veel leuker. Ondanks dat ik echt ontzettend weinig tijd had deze week bleef het kriebelen….

Toen ik vanmiddag eindelijk een paar uurtjes voor mijzelf had besloot ik te gaan voor een classy Halloween manicure met matchende lippen. Kijk verder voor de close-up foto’s en de vampire version van deze look!Voor de lippen gebruikte ik een waterproof eyeliner van Too Faced in perfect black om mijn lippen mee te omlijnen. Ik kleurde mijn lippen in met een 24/7 glide on eye-pencil van Urban Decay in de kleur Lucky. Over Lucky bracht ik Reflects copper van MAC aan met een nat kwastje.

Uiteraard kon een Vamper version niet uitblijven waarbij ik de ‘fangs’ maakte met behulp van Picmonkey. Het ziet er een beetje fake uit maar ik vond het voor de fun erg leuk om te doen en het past helemaal bij dit thema Wink.

Voor de manicure gebruikte ik mijn favoriete zwarte lak Monster Blood van Bourjois en bracht ik er met behulp van een sponsje Sunset Orange van Trind en OPI Jinx op aan waardoor een gradient effect ontstond. Ik gebruikte een topcoat van Essence om de manicure mooi glad en te maken.

Wat vinden jullie van deze combinatie en zou het iets zijn dat jullie zouden dragen tijdens Halloween?

Premium Nieuwsbrief

Mis nooit een blogpost, nieuwtje of winactie en meld je aan voor mijn nieuwsbrief!

Lees mijn privacybeleid voor meer informatie.

Volg:

10 Reacties

 1. oktober 31, 2014 / 22:15

  Heel cool! Echt leuk bedacht! Vind de combi prachtig! Ik zal het zeker wel zo kunnen dragen. Hihi moet ff lachen om die bloederige tanden 😀

 2. november 2, 2014 / 09:22

  Wauw wat is het goed gelukt! Die glitters op je lippen en je nagels zijn ook zo mooi!

 3. november 2, 2014 / 09:34

  Heel leuk bedacht en erg geslaagd! Vooral de nagels vind ik er super uitzien, ook voor buiten Halloween.

 4. november 2, 2014 / 20:50

  Waaauw Deb, echt supermooi en origineel!! Proficiat hoor!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Mijn foto\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s en teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Wil je ze toch gebruiken, neem contact op via mijn contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.