Pink Gellac Valentine’s kit

All you need is love én gel nagellak moet Pink Gellac gedacht hebben toen zij deze leuke Valentine’s kit bedachten. De set bevat 3 mooie tinten gel nagellak en leuke nailart stickers. Echt een setje om te zoenen en ook super leuk om cadeau te geven of te krijgen! De kleuren zijn ook hartstikke leuk om met elkaar te combineren. Benieuwd naar de kleuren (die ook nieuw voor mij waren) in deze set en de nailarts die ik ermee maakte? Kijk dan snel verder!

Pink Gellac Valentine's kit

Florida Pink komt uit de Miami Vibe collectie en is een zoete roze tint met een crème finish die goed dekt met twee laagjes. Voor de accentnagel gebruikte ik French Pink als basis kleur en maakte er hartjes op met Lady in Red en Florida Pink.

Pink Gellac Florida pink

Lady in Red is een mooie heldere rode tint waar een vleugje oranje aan toegevoegd is en waardoor ie voor mij een beetje zomers aan doet. Voor de accentnagel gebruikte ik opnieuw French Pink uit de kit en maakte er hartjes op met Lady in Red en stipjes met Flamingo Pink.

Pink Gellac Lady in red

Niet zo’n held met nailart? Dan zijn de nailart stickers in deze Valentine’s kit ideaal! Ik moet zeggen dat ik nailart met gel nagellak ook net wat lastiger vind dan met gewone nagellak, maar ik wilde het in ieder geval uitproberen. Het lastige vind ik dat de nailart zacht blijft en pas nadat je er topcoat over aangebracht hebt en onder de lamp hebt gehad volledig uitgehard is.

Pink Gellac Valentine's kit 2023

Voor de limited edition Pink Gellac Valentine’s kit, die ik ontving om aan jullie te laten zien, betaal je 25 euro wat ik een hele leuke prijs vind omdat je 12 euro per stuk betaalt voor de lakken wanneer je ze los koopt. De stickers die je erbij krijgt zijn natuurlijk ook een hele leuke bonus.

Wat denken jullie van de Valentine’s kit van Pink Gellac?

Premium Nieuwsbrief

Mis nooit een blogpost, nieuwtje of winactie en meld je aan voor mijn nieuwsbrief!

Lees mijn privacybeleid voor meer informatie.

Volg:

4 Reacties

 1. februari 10, 2023 / 19:26

  Leuke kleurtjes! Inderdaad leuk om die met Valentijnsdag te krijgen, en relatief niet duur!
  Dat toilettasje is overigens ook schattig!

  • Deb
   Auteur
   februari 18, 2023 / 08:44

   Hij is inderdaad erg leuk 💗. Ik gok dat jij voor French Pink bent gegaan 😊.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Mijn foto\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s en teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Wil je ze toch gebruiken, neem contact op via mijn contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.