TRIND Electric Garden collectie

Voor hun nieuwe lente/zomer collectie ‘Electric Garden’ heeft TRIND zich laten inspireren door een kleurrijke fantasietuin waarin de mooiste bloemen staan en wezens en mensen samenkomen die bewust voor positiviteit kiezen maar ook oog hebben voor wat er speelt in de wereld. Het resultaat is een collectie met zes kleuren die prachtig zijn voor de lente, maar het hartje zomer ook heel goed doen dus kijk snel verder!

Trind electric garden collection

De eerste kleur die ik jullie laat zien is Birds of Paradise (CC328) die vernoemd is naar een prachtige bloem (ook wel papegaaibloem genoemd) die ik veel heb gezien op de Canarische Eilanden en mij instant Summer Vibes geeft. Deze prachtige turquoise kleur dekt goed met twee laagjes.

Black Baccara (CC331) is een donkere bordeaux rode kleur waar een hintje paars in zit. Dit is ook een kleur die in het najaar erg goed zal doen. Voor in de zomer vind ik ‘em ook erg chique voor op de (teen) nagels. Op de foto draag ik twee laagjes.

Demure Dahlia (CC326) is een poederroze tint die goed dekt met twee laagjes. Deze kleur zou ik elk seizoen kunnen dragen, in de zomer zal hij een zongebruinde huid nog meer accentueren. Ik vind dit soort tinten ook erg mooi voor op de teennagels.

Lavish Lilac (CC330) is een zachte pastelpaarse tint die goed dekt met twee laagjes.

Seedling (CC329) is de enige kleur in deze collectie waar fijne glittertjes in verwerkt zijn. Deze frisse groene tint dekt goed met drie laagjes.

Trind Seedling

In direct zonlicht kun glitters en de mooie  glans het beste zien. Seedling deed me denken aan Sparkling Moss uit TRIND’s Back to Basics collectie uit 2020, die ook erg mooi is. Seedling is net wat lichter van kleur.

Trind Seedling

Marigold (CC327) is een zomerse koraalrode tint. Marigold is niet volledig dekkend want je ziet je nagels er nog een klein beetje doorheen. TRIND heeft overigens bewust gekozen voor een semi-transparant effect dat dit jaar een echte trend is. Houd je toch liever van een volledige dekking dan breng je gewoon nog een extra laagje aan. Op de foto draag ik twee laagjes.

Trind Marigold

Wat denken jullie van deze nieuwe collectie van TRIND? Ik ben heel benieuwd of er een kleurtje voor jou tussen zit.

De Caring Color lakken uit de Electric Garden collectie geven jouw nagels niet alleen een mooi kleurtje, maar verzorgen en versterken ze tegelijkertijd ook. Ze zijn verkrijgbaar voor € 10,15 per stuk via de webshop van TRIND.

Premium Nieuwsbrief

Mis nooit een blogpost, nieuwtje of winactie en meld je aan voor mijn nieuwsbrief!

Lees mijn privacybeleid voor meer informatie.

Volg:

3 Reacties

 1. september 2, 2022 / 15:34

  Lila, koraalrood en zeker turquoise vind ik echt helemaal prachtig! Gek dat ik nooit zo snel aan Trind denk, eerder aan Essie. Ik vind de lakken van Essie altijd zo makkelijk opbrengen, is dat met deze van Trind ook?
  Vooral Birds of Paradise vind ik echt heel bijzonder! Weet je dat ik geprobeerd heb om deze kleur te mengen met mijn olieverf om de zee te schilderen? Dat is super lastig om voor elkaar te krijgen.
  De eerste foto is geweldig gedaan met die kleine parasolletjes!

  • Deb
   Auteur
   september 5, 2022 / 12:38

   Bedankt voor je compliment 🥰. Trind brengt net zo makkelijk aan vind ik. Vind de kwaliteit super (lakken brengen fijn aan, drogen snel, fijn kwastje ook, en pigmentatie is top) en draag hun lakken ook vaak. Kan het zeker aanraden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Mijn foto\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s en teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Wil je ze toch gebruiken, neem contact op via mijn contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.