Pink Gellac Summer Revival collectie

Ben jij door de zomerse temperaturen van de afgelopen dagen helemaal into knallende neon tinten? Dan word je waarschijnlijk heel erg blij van de de nieuwe Summer Revival collectie van Pink Gellac! Voor neon-lovers is deze collectie echt een feestje, maar ook aan de liefhebbers van classy kleuren is gedacht. Benieuwd geworden, kijk dan snel verder!

Pink Gellac Summer Revival

Neon Peach is een zachte peachy pink tint die goed dekt met twee lagen. Echt neon vind ik ‘em persoonlijk niet, daarom is het waarschijnlijk ook mijn favoriet van deze collectie! Neon Peach dekt goed met twee laagjes.

Pink Gellac Neon Peach

Groovy Green is een gifgroene neon kleur waar je op festivals en feestjes zeker de show mee zal stelen. Mijn camera raakte een beetje van slag van deze felle neon kleur want in het echt is ie nog een tikkeltje feller. Dekt goed met twee laagjes.

Pink Gellac Groovy Green

Confetti Cream doet me denken aan een roomijsje met disco dip! Confetti Cream heeft een room witte basis met gele, blauwe, oranje, groene en roze glitters in verschillende formaten. Het ziet er heel feestelijk uit op je nagels. Wat ook erg leuk is om één (of twee) accentnagels te maken met deze kleur en je andere nagels te lakken met bijvoorbeeld Groovy Green, Neon Peach of Lightning Yellow. Die staan er super leuk bij. Op de foto draag ik twee laagjes.

Pink Gellac Confetti Cream

Chili Red is een spicy rode tint. Deze classy kleur kun je het hele jaar door dragen en is perfect voor wie van klassieke tinten houdt. Chili Red dekt goed met twee laagjes.

Pink Gellac Chili Red

Lightning Yellow is een felle gele neon kleur die echt van je nagels af knalt. Lighning Yellow dekt goed met drie laagjes.

Pink Gellac Lightning Yellow

De Summer Revival collectie van Pink Gellac, die ik ontving om aan jullie te laten zien, is een vrolijke zomerse collectie die heel gevarieerd is en waarvan ik denk dat er voor iedereen wel een kleur bij zit.

Wat denken jullie van deze collectie en met welke kleur zou jij je (teen) nagels nu willen (laten) lakken?

De lakken uit de Summer Revival collectie zijn verkrijgbaar voor 15 per stuk bij Pink Gellac. Wanneer je de complete collectie koopt, betaal je 75 en krijg je er een mooie bijpassende ‘Colour Box’ bij waar je de lakken in kunt bewaren.

Premium Nieuwsbrief

Mis nooit een blogpost, nieuwtje of winactie en meld je aan voor mijn nieuwsbrief!

Lees mijn privacybeleid voor meer informatie.

Volg:

2 Reacties

  1. augustus 8, 2022 / 13:44

    Chili Red is een mooie kleur! Die gele neon kleur is leuk voor je teennagels, zeker als je lekker bruin bent, sandaaltjes aan en flaneren langs de kustlijn.
    Maar gewoon met knalgele nagels naar de Coop kan natuurlijk ook haha!

  2. augustus 10, 2022 / 13:16

    Wat een prachtige zomerse foto’s! Helemaal fan van de groene en de roze kleur!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Mijn foto\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s en teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Wil je ze toch gebruiken, neem contact op via mijn contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.