Review Fabulicious diamond pumps

Van webshop Fabulicious kreeg ik een paar fantastisch mooie pumps om te reviewen.
Het is wellicht een product dat je hier niet zo snel zou verwachten, maar daarom vind
ik het des te leuk om een review over deze beauties te mogen schrijven!

Fabulicious is een nieuwe webshop op het gebied van modieuze en betaalbare dames
schoenen. En ik ben daar erg blij mee want voor een paar leuke schoenen moet je
tegenwoordig flinke bedragen neertellen.

klik op de afbeelding voor een vergroting

Er komt maandag een winactie online
in samenwerking met Fabulicious.
Dus lees maar snel even verder…


De vormgeving

De pumps zijn maar liefst 10 cm hoog en hebben een kunstof hak.
Er worden nog hakjes bij geleverd mocht je er eentje onderweg kwijt raken.
Het materiaal waar de buitenkant van de schoen is gemaakt heeft een suede look.

Aan de zijkant en op de neus van de pumps zitten 5 stenen in de vorm van zwarte diamanten
wat ze tot echte eyecatchers maakt. Aan de bovenkant van de pump loopt een lakrandje.

De pasvorm

De maat van mijn pumps is 39 en dat is mijn normale maat. Ze passen precies,
maar ik hoop dat ik ze nog iets uit zal lopen. Ik denk dat dit soort pumps altijd
redelijk “strak” zitten omdat ze zo hoog zijn waardoor je voeten naar voren schuiven.

Draagcomfort

Dit zijn schoenen waarop ik niet lang kan lopen. Ik heb al tijden geen hoge hakken
gedragen dus ik moet echt weer even wennen. Een avondje stappen zullen mijn
voetjes niet trekken op deze pumps. Maar ze zijn zeer geschikt voor tijdens
een etentje (als ik niet te ver hoeft te lopen) of een feestje waarbij ik de hele
avond lekker kan zitten.

Mijn mening

Dit zijn hele mooie pumps voor de zeer betaalbare prijs van 29,95 euro.
Ze zien er elegant en feestelijk uit. Met deze schoenen zul je zeker opvallen.
Dit soort hoge hakken vind ik altijd een soort van “sexy”. Mijn mannetje was dan
ook blij om me weer eens op hakken te zien. Ik zal ze dan ook zeker dragen tijdens de
feestdagen…al is het maar voor een uurtje  (mijn pantoffels houd ik in de buurt Wink).
Qua draagcomfort scoren deze schoenen geen hoge punten van mij, maar goed
dat verwacht ik ook niet van hakken van 10 cm hoog. Dit zijn nou niet bepaald
wandelschoenen voor achter de kinderwagen. Ach en wie mooi wilt zijn moet
pijn lijden zeg ik dan maar…en het is weer een excuus om mijn voetjes eens
goed te (laten) verzorgen!

Houd mijn site in de gaten want aanstaande maandag
komt er een winactie online waarbij ik een paar schoenen
naar keuze mag weg geven. Neem dus maar alvast een kijkje
in deze Fabulicious webshop!

Volg:

18 Reacties

  1. jessica
    december 18, 2010 / 15:00

    Die zijn mooi! Ik hou van hakken, maar kan er slecht op lopen. Heb gisteren een paar bij Primark gekocht, maar moet wel eerst in huis oefenen…

    • deborah
      Auteur
      december 19, 2010 / 08:37

      Thanks! Bij Primark wil ik zeker ook eens kijken!

  2. december 18, 2010 / 15:12

    Waaaaah SUPERGAAF!Ben nu al benieuwd naar de winactie, hihi!

    • deborah
      Auteur
      december 19, 2010 / 08:38

      Hihi, nog ff geduld 😀

  3. december 18, 2010 / 16:15

    Mooi
    Mooie pumps hoor! De hakken zien er iets minder comfortabel uit 🙂

    • deborah
      Auteur
      december 19, 2010 / 08:38

      Hihi, dat heb je goed gezien!

  4. december 18, 2010 / 17:26

    Mooi pumps. Wat leuk dat je schoenen mocht reviewen.
    Ben benieuwd naar de winactie 😀

    • deborah
      Auteur
      december 19, 2010 / 08:38

      Dank je! Ja, ik vond het ook leuk om te doen.

  5. december 18, 2010 / 20:46

    Oh, wat super dat je schoenen mag reviewen!!!
    Ze zijn ook echt supermooi, en voor die prijs!! Love it!!
    En ook handig dat je zo een extra paar hakjes meekrijgt, verslijt zo snel bij mij…

    Ps: bedankt voor je lieve comment op de winactie bij snowwhiteglamour, zo lief!! Jammer maar helaas!!

    • deborah
      Auteur
      december 19, 2010 / 08:39

      Dank je!

      Ps. Ik vond het echt SUPER sneu voor je…dus dat moest me ff van het hart.

  6. december 18, 2010 / 21:55

    Leuke fotos heb je gemaakt Deb 🙂
    Ik kan ook niet lang lopen op 10cm hakken, 5 is mijn favoriet.

    • deborah
      Auteur
      december 19, 2010 / 08:40

      Dank je! Ja 5 cm is voor mij ook veel beter te doen 😛

  7. december 18, 2010 / 22:14

    Ow, wat een super mooie pumps, echt mijn stijl ook. En de foto’s zijn erg mooi, met de kerstboom en kerstballen. Alleen moet ik je helaas betreuren met de winactie, dat ik niet kan meedoen, ik heb namelijk hele brede voeten, heb al een paar keer een miskoop gedaan in het verleden met schoenen kopen online, hiervoor moet ik echt in de winkel gaan passen. Ik hoop niet dat je het erg vind :confused:

    Maar echt super gaaf dat je schoenen weg mag geven aan je bezoekers :woohoo:

    • deborah
      Auteur
      december 19, 2010 / 08:40

      Thanks! Jammer dat je niet mee doet, maar begrijpelijk hoor!

  8. december 21, 2010 / 16:31

    mooie schoenen, ik heb er ook zo met zo’n hoge hak. geschikt voor met de voetjes onder tafel te zitten en een stukje te lopen 😀 hihi. maar vind het wel heel erg feestelijk staan.

    deze zijn trouwens ook heel erg leuk.

  9. december 28, 2010 / 15:53

    Wat een mooie pumps! Maar wel een beetje hoog 😛

    • deborah
      Auteur
      december 28, 2010 / 15:57

      Yep, ik kan er dan ook niet echt goed op lopen 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Mijn foto\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s en teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Wil je ze toch gebruiken, neem contact op via mijn contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.