Review Hema Glamour mascara

Laatst viel mijn oog op de Glamour mascara in de Hema.
Alleen vanwege de vormgeving werd ik al nieuwsgierig
en voor de prijs van 4 euro durfte ik het wel aan.
Ik had werkelijk geen idee wat ik van een mascara
van dit bedrag mocht verwachten.


Om de een of andere reden gebruik ik al heel lang geen budget
mascara meer. Ik ben altijd een beetje bang voor irritaties aan
mijn oog en de duurdere merken bevielen mij altijd erg goed.
Ik heb Lancome gebruikt, Clinique en op het moment
Benefit. Prima mascara’s, maar wel een beetje aan de
prijzige kant.

Dit zegt Hema over de Glamour mascara

Voor wimpers met glamour! Het speciaal gebogen borsteltje zorgt
voor prachtig gekrulde en perfect gesepareerde wimpers. Elastische
filmvormers fixeren de krul langdurig.
Edit: dit is by the way geen waterproof mascara.

De vormgeving

Deze Glamour curl mascara deed me qua vormgeving denken aan
de Virtuose mascara van Lacome. En dat maakte me een beetje
nieuwsgierig.

Het borsteltje van de Glamour curl mascara is ook
net als de Lancome mascara krom en de vormgeving

De werking

Deze mascara doet wat hij belooft. Da’s kort maar krachtig Wink.
Ik kan er echt niet meer aan toevoegen. Ook meerdere laagjes
mascara toevoegen gaat ook prima. Er ontstaan geen klontjes.
Edit: Deze mascara overleeft bij mij een uurtje sporten (spinning
nog wel) en loopt niet door. Ik heb er zowieso niet veel last van dat
mascara doorloopt. Dus dat hoeft niet per se te betekenen dat dat bij
jou ook niet gebeurt. Deze mascara kon ik perfect verwijderen
met een non-waterproof remover (eau micellaire douceur van Lancome).

Het resultaat

Ik kan nu een oog met en een oog zonder deze mascara laten
zien, maar dat zegt niet zoveel. Ik heb zulke lichte wimpers
en zonder mascara geen oogopslag (zie hier) dat elke mascara die je
erop aanbrengt op het eerste oog fantastisch werk aflevert.
Schijn bedriegt, check hieronder.

Links met Hema mascara en rechts met Benefit BADgal mascara 

hieronder nog een close-up om jullie te overtuigen



Deze mascara is echt goed! Voor zulke gekrulde wimpers heb ik altijd
mijn wimperkruller nodig gehad! Wat mij betreft is deze mascara de
beauty best buy van dit jaar!

Kennen jullie deze mascara al? En zo nee, lijkt het jullie wat?

Volg:

29 Reacties

    • deborah
      Auteur
      oktober 4, 2010 / 07:50

      Thanks. Ik ben ook heel blij met dit resultaat.

  1. oktober 3, 2010 / 19:53

    Ziet erg mooi uit! Ik gebruikte nog steeds mijn wimperkruller tang, misschien moet ik dit ook maar eens gaan proberen.

    • deborah
      Auteur
      oktober 4, 2010 / 07:51

      Dank je! Die wimperkrultang kun je met deze mascara in de kast laten liggen 🙂

    • deborah
      Auteur
      oktober 4, 2010 / 07:52

      Thanks! Dit is echt een hele goeie vind ik. Ben blij dat ik ’em ontdekt heb.

  2. oktober 3, 2010 / 20:34

    Ik wist wel dat ze hun mascara verpakkingen vernieuwd hadden, maar nooit een hema mascara geprobeerd! Is hij waterproof?

    • deborah
      Auteur
      oktober 4, 2010 / 07:52

      Nope, hij is niet waterproof. Ik heb dat nog even aan de review toegevoegd. Was ik vergeten… :whistle:

      • oktober 6, 2010 / 18:26

        Jammer… non waterproof formules werken niet bij mij 🙁

  3. oktober 3, 2010 / 22:18

    Wauw echt super resultaat!
    Ik ga deze zeker onthouden!

    • deborah
      Auteur
      oktober 4, 2010 / 07:51

      Tnx! Deze mascara is echt een vette aanrader 😉

  4. Lisa
    oktober 3, 2010 / 22:41

    Interessant, bedankt voor de review en tip ! 🙂

    • deborah
      Auteur
      oktober 4, 2010 / 07:51

      Graag gedaan 😆

  5. oktober 4, 2010 / 13:40

    Wauw, een cheap mascara die toch heel fijn is! Good to know about 😉 goede review heb je geschreven 😀

  6. oktober 4, 2010 / 15:07

    Oeh, die lijkt mij fijn, ik ga denk ik nog wel een hema mascara kopen 🙂

  7. oktober 7, 2010 / 19:34

    klinkt goed en moet je eerlijk zeggen deb dat ik die van de hema je nog beter vind staan als die benefit :confused:
    als ik eens bij de hemaaaaa ben neem ik hem ook mee:D

    • deborah
      Auteur
      oktober 7, 2010 / 20:46

      Thanks meid! Dat vind ik ook hihi. Zal me een hoop $$$ schelen 😀 ! Hij is echt t proberen waard ben benieuwd hoe ie jou zal bevallen 😉

  8. december 7, 2010 / 03:01

    *voegt toe aan boodschappenlijstje* 😉

  9. Angela
    februari 4, 2011 / 09:05

    Ik heb deze mascara ook in mijn bezit. Echter heb ik zulke eigenwijze wimpers dat een wimperkrultang nog wel nodig is. Moet bekennen dat deze mascara wel mijn wimpers in de krul kan houden wat andere toch echt niet kunnen. De Mascara 3D effect is ook een aanrader deze is wel waterproof echter door het apparte rubbere borsteltje is het even wennen met aanbrengen.

  10. fianne
    november 6, 2011 / 10:51

    Ik ga hem denk ik ook kopen want ik heb heel vaak last van rechtvooruitstaande wimpers.

    • deborah
      Auteur
      november 6, 2011 / 11:29

      Ik kan hem je zeker aanraden!! Heel veel plezier ermee alvast 😀

  11. Julia
    juli 16, 2012 / 13:12

    Hey! I love the HEMA mascara but can’t order or buy it because I live in Denmark. I’m looking for someone that would send me a pack with a few mascaras from HEMA, I will t ransfer the money and something nice you would wish for from Germany in return.
    Write me an e-mail 🙂
    Thanks!
    Julia

    • Julia
      juli 16, 2012 / 13:13

      or better – just answer here!

  12. Diana
    november 27, 2013 / 15:54

    Dat ziet er gaaf uit!Is hij ook verkrijgbaar in waterproof?

    • deborah
      Auteur
      november 27, 2013 / 16:34

      Geen idee, kijk eens in de Hema of op hun site 😉

      • Diana
        november 27, 2013 / 17:22

        Ok doe ik.Zijn normale mascaras net zo goed als waterproof mascaras?

        • deborah
          Auteur
          november 27, 2013 / 20:39

          Het hangt ervan af.. zelf gebruik ik liever een normale omdat waterproof er moeilijker afgaat. Ik gebruik alleen waterproof als ik ga zwemmen. Mensen met een vet huidtype gebruiken graag waterproof omdat te voorkomen dat mascara doorloopt. Heb je een vetter huidtype dan kan dit gebeuren. Hopelijk helpt het je bij het maken van een keuze 😉

          • Diana
            november 27, 2013 / 21:08

            Ok dankjewel voor je feedback!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Mijn foto\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s en teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Wil je ze toch gebruiken, neem contact op via mijn contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.