Mijn bijzondere herinnering op een foto sieraad van Names4ever

Bij webshop Names4ever kun je jouw foto laten vereeuwigen in de vorm van een sieraad en op deze manier een speciale persoon of herinnering zo dicht mogelijk bij je te dragen. Toen Names4ever mij vroeg om een foto sieraad uit te kiezen, hoefde ik niet lang na te denken en koos ik voor een speciaal moment waar ik mooie herinneringen aan heb.

Vandaag vertel ik jullie meer over mijn nieuwe sieraad en het verhaal achter de foto die ik heb uitgekozen én mag ik een van jullie blij maken met een zilveren foto sieraad naar keuze. Dus lees snel verder!

Het verhaal achter de foto

De foto die ik heb uitgekozen is gemaakt voor het blad Mooi van Etos dat uitkwam in januari 2010. Mijn dochtertje Alexia en ik waren toen uitgekozen voor de rubriek Op de foto, misschien kennen jullie die wel. Alexia was toen net drie maanden oud. We hebben die dag bij het team van Etos/Mooi een hele bijzondere dag gehad. Na afloop van de shoot kreeg ik een aantal foto’s thuis gestuurd waaronder de foto die ik voor mijn sieraad heb gebruikt. Ik vind dit zo’n lieve en pure foto van ons samen. Ik zie mezelf niet echt als een zoetsappig persoon, maar van deze foto smelt ik stiekem toch wel.

Mijn foto sieraad van Names4ever

De zilveren hanger die ik uitkoos bij Names4ever heeft een meander randje en dat vond ik goed passen vanwege de Griekse roots in de familie en geeft de foto een mooie omlijsting. De foto die ik heb opgestuurd is in het foto sieraad gegraveerd. Omdat de foto echt gegraveerd wordt kan deze niet vervagen of van de foto afslijten in de loop van de tijd. De hanger heeft een mooie kwaliteit en is van 925 sterling zilver gemaakt.

Ik had verwacht dat je op de site van Names4ever een foto kon uploaden om op die manier direct een preview te krijgen van het resultaat. Dat bleek niet mogelijk, maar wel kun je twee foto’s mailen waarvan Names4ever van de meest geschikte een preview voor je maakt die ze via de mail aanleveren.

Ik koos een zilveren Venetiaanse ketting uit voor bij de hanger. De ketting is overigens verstelbaar.

Na ongeveer drie werkdagen lag mijn foto sieraad op de mat.

Ik vind de hanger en de ketting heel mooi! Wel had de schaduw in de gravure iets minder aanwezig mogen zijn van mij, maar wellicht was dat technisch niet mogelijk. Op de originele foto is ook schaduw te zien, maar op het sieraad lijkt dit net wat sterker aanwezig.

Omdat het sieraad best groot uitvalt om mijn hals, de ene hals is de andere niet, is ie best een beetje aanwezig. Maar dat vind ik niet erg want dit sieraad mag zeker gezien worden. Ik let er wel goed op met welke kleding ik de ketting combineer zodat het niet too much wordt.

Het zilveren foto sieraad dat ik bestelde kun je hier vinden en kost € 139,95. De Venetiaanse ketting kost € 14,-.

Premium Nieuwsbrief

Mis nooit een blogpost, nieuwtje of winactie en meld je aan voor mijn nieuwsbrief!

Lees mijn privacybeleid voor meer informatie.

Volg:

20 Reacties

 1. maart 19, 2017 / 06:58

  woow…echt prachtig en lieve foto heb je gekozen!
  Prachtig ketting. Ik doe mee. Ik volg je al overal

 2. Diana
  maart 19, 2017 / 08:57

  Mooi aandenken aan je trots….. ik zou de foto van mij en mijn lieve papa gebruiken hiervoor. De foto die we in Berlijn hebben gemaakt. Bijzonder moment zeker ook omdat we toen geen idee hadden dat het ons laatste uitje zou worden.

 3. maart 19, 2017 / 09:11

  Dat is inderdaad heel erg mooi, prachtige foto ook! Is ook uniek dit vergeleken met alleen een naam bijvoorbeeld.

  • Deb
   Auteur
   maart 20, 2017 / 22:19

   Dank je, helemaal mee eens. Ik had foto sieraden ook nog niet eerder gezien. Ben er ook super blij mee.

 4. maart 19, 2017 / 11:52

  Ahhh…echt prachtig! Wat ben je toch een mooie vrouw en wat een prachtig kindje! Ik begrijp dat je deze foto hebt gekozen. De ketting is ook mooi, lekker shiny!
  Ik doe graag mee, maar vind het best moeilijk wie ik erop zou willen afbeelden.

  • Deb
   Auteur
   maart 20, 2017 / 22:18

   *bloos* dank je wel lieve Babs!

 5. Maris
  maart 19, 2017 / 12:29

  “Dood ben ik pas als jij me bent vergeten”. Het is al 12 jaar gelden en er zijn steeds meer dagen dat ik niet aan mijn dochtertje denk! Dat wil ik niet dus ik doe mee.

 6. maart 19, 2017 / 17:42

  Prachtig zeg, ik zou kiezen voor een foto van mijn twee kids. Inmiddels zijn ze alletwee volwassen maar ik heb nog een paar mooie foto’s waar ze samen op staan toen ze heel klein waren. Het is echt cliche maar zo snel is het gegaan. Ik knipperde met mijn ogen en ineens waren ze groot hahaha. Ik doe dus graag mee.

 7. Bodil
  maart 19, 2017 / 20:26

  Prachtig!!!
  Die mag zeker gezien worden!

  Zelf zou ik dolgraag een ketting willen met een foto van mijn meiden erop.
  De perfecte foto daarvoor heb ik al in gedachten. (Ze geven elkaar een kus, zo lief!)

  Heel gaaf dat je iemand blij gaat maken met zo’n bijzonder sieraad!

 8. maart 20, 2017 / 11:10

  Heel, heel, héél erg mooi en bijzonder. En je laatste foto, die kan zo in een magazine!

  • Deb
   Auteur
   maart 20, 2017 / 22:17

   Dank je wel voor je lieve compliment! Daar word ik echt heel blij van!

 9. Pascalle Van der Erve
  maart 20, 2017 / 23:14

  Wat een ontzettend lieve foto van jou en alexia! Erg mooi op het sieraad. Prachtig!!

 10. Rachel
  maart 21, 2017 / 09:45

  Ik doe zeker mee..! Zou een foto kiezen van mijn zoontje zijn newborn fotoshoot. Omdat die foto’s zo ontzettend mooi puur zijn..❤❤

 11. maart 21, 2017 / 11:51

  Och, wat een droppie!! Ik kende deze foto nog niet. Een cutie pie. Ze zal nu vast een stuk groter zijn! Jammer dat je geen preview krijgt, maar het resultaat is er niet minder om. Een stukje vertrouwen in het bedrijf hebben denk ik 😉

 12. Marian B
  maart 21, 2017 / 20:02

  Mooi geworden hoor! Ik ken dit helemaal niet, zeker mooi en uniek! Ik hou van zilver en ben nog op zoek naar een een bijzondere ketting met daarop mijn twee schatten, weer eens wat anders dan namen.

 13. maart 25, 2017 / 10:11

  Wat een mooie hanger van een hele bijzondere foto.

 14. Linda Smeets
  maart 25, 2017 / 14:14

  Prachtig! Wat bijzonder! Ik doe graag mee en zou graag ons wondertje (dochter) vast willen laten leggen op een sieraad.
  Volgen doe ik via Facebook en Bloglovin.

 15. maart 29, 2017 / 20:54

  Waauw zeg, prachtig!! En ik wist niet dat je nog in het Etos magazine had gestaan, zo leuk!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Mijn foto\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s en teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Wil je ze toch gebruiken, neem contact op via mijn contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.