&C loves essie giftsets

Bij &C winden ze geen doekjes om hun #essielove want samen met essie bedachten ze namelijk iets leuks waar het hartje van elke essielover sneller van gaat kloppen. Het zijn schattige Pick & Mix giftsetjes met twee lakjes waarbij je kan kiezen uit de favoriete essie kleurtjes van het beautyteam van &C.

Voordat ik van wal steek vraag ik me af of jullie &C kennen? Zo nee, misschien wanneer ik &C Magazine zeg, hét blad van Chantal Janzen. Does that ring a bell? Bij mij viel het kwartje toen in ieder geval wel. Weer terug naar de samenwerking tussen &C en essie want daar draait het natuurlijk om.

Het giftsetje dat ik kreeg om aan jullie te laten zien is “Geluk in een potje” en past natuurlijk helemaal in het straatje van een essie fan ?. De andere varianten waaruit je kunt kiezen zijn: “Lekker lakken”, “Doosje nooitgenoeg” en “Strak in de lak” en zitten in een snoepig pastel geel, groen of roze gestreept doosje.

Je kunt kiezen uit 10 verschillende kleuren essie nagellak om een doosje naar keuze mee te vullen. De kleuren worden elk seizoen aangepast en worden aangevuld met limited editions en nieuwkomers. Overigens worden de namen van de essie lakjes niet vermeld in de webshop van &C dus je ziet alleen de kleuren en blijft het een verrassing welke het uiteindelijk zullen zijn. Wil je graag van tevoren weten welke lakjes het zijn dan kun je natuurlijk ook bij de &C Store in Amsterdam langsgaan waar je de lakjes van dichtbij kunt zien. Volgens mij is deze winkel sowieso een bezoekje waard wanneer je in de buurt bent.

De setjes zijn zacht geprijsd en kosten €14,99 wat 5 euro goedkoper is dan wanneer je de lakjes los koopt én je krijgt er natuurlijk zo’n leuk door &C ontworpen doosje bij. De kleuren in het doosje dat ik kreeg zijn: Fifth avenue en Lady like wat hele bekende essie lakjes zijn, maar die ik dus nog niet had en heel blij mee ben!

Benieuwd geworden naar de Pick & Mix giftsetjes van &C en essie, je vindt ze in de Webshop van &C én in hun fysieke winkel aan de Van Woustraat 59H in Amsterdam.

Voor welk giftsetje zou jij gaan, ben erg benieuwd welke tekst jullie het meest aanspreekt.

Premium Nieuwsbrief

Mis nooit een blogpost, nieuwtje of winactie en meld je aan voor mijn nieuwsbrief!

Lees mijn privacybeleid voor meer informatie.

Volg:

12 Reacties

 1. september 23, 2020 / 14:19

  Ik zou gaan voor doosjenooitgenoeg vanwege rupsjenooitgenoeg! Leuk idee zo een giftsetje en inderdaad voordeliger. Die lila kleur vind ik heel erg mooi. Het magazine van Chantal Jansen, ik heb er wel van gehoord maar eigenlijk nooit ingekeken.
  Heel leuk setje!

  • Deb
   Auteur
   september 25, 2020 / 08:52

   Die teksten zijn echt super leuk bedacht. Het magazine is echt leuk, had ‘em ook nog nooit gehad ?. Staan leuke artikelen in die lekker weglezen. Vond in deze editie het artikel met Ali B ook erg leuk. Ga het blad zeker vaker kopen.

 2. september 23, 2020 / 22:44

  Wat een tof setje zeg, leuk dat dit merk dit ook doet! ik wil ook weer een aantal nieuwe pakjes scoren, ik ga gelijk eventjes kijken.

 3. september 25, 2020 / 09:14

  Wat een leuke samenwerking. Met zo’n giftsetje kun je iedere nagellakliefhebber wel blij maken. Persoonlijk vind ik het dan wel weer jammer dat de namen van de lakjes niet op de website aangegeven staat

  • Deb
   Auteur
   september 25, 2020 / 12:41

   Mee eens, dat had ik zelf ook handiger gevonden ?.

 4. september 25, 2020 / 11:19

  Oh, wat zijn deze superleuk en schattig!

  • Deb
   Auteur
   september 25, 2020 / 12:42

   Zeker, vind het ook heel leuk bedacht ?!

 5. september 25, 2020 / 17:50

  Wat een onwijs leuke verpakking en het lijkt me fantastisch om zoiets cadeau te doen. De kleurtjes die jij gekregen hebt, zijn ook echt iets voor mij!

 6. september 30, 2020 / 21:25

  Inderdaad heel leuk gedaan deze setje! Superleuke kleuren zitten in die van jou! 🙂

  xx

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Mijn foto\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s en teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Wil je ze toch gebruiken, neem contact op via mijn contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.