Dít zijn mijn favoriete nagelverzorgingsproducten van Pink Gellac

Pink Gellac heeft natuurlijk een gigantische collectie van gel nagellakken om uit te kiezen, maar wisten jullie dat ze ook hele fijne nagelverzorgingsproducten hebben? Vandaag vertel ik jullie over de cuticle oils en de nail foundation van Pink Gellac die ideaal zijn om je nagels mee te verzorgen na je (gel) manicure.

Nagelverzorging Pink Gellac

Pink Gellac cuticle oil (15 ml | 7 euro)

Inmiddels heeft Pink Gellac drie verschillende nagelriem oliën waaruit je kunt kiezen: Amandel, Rose en sinds kort een met Jojoba olie en Vitamine E. Alle drie  hydrateren en verzorgen ze je nagelriemen en bevorderen de groei van je nagels.

Pink Gellac Cuticle Oil Jojoba

De nieuwste Jojoba nagelriem olie is geurloos en gericht op het verzorgen van droge en beschadigde nagelriemen. Ik vind alle drie de nagelriem oliën fijn qua werking, ze verzorgen mijn nagelriemen en maken ze ook heerlijk zacht. Ook zijn ze niet vettig en worden snel opgenomen door mijn huid. Omdat ik naast de werking een fijne geur ook belangrijk vind, gebruik ik Amandel (met een zoete amandelgeur) en Rose (met een lichte rozengeur) het meest. Ik gebruik de nagelriemolie overigens ook voor het verzorgen van mijn teennagels die ik laatst weer helemaal summer proof heb gemaakt met een mooi zomers kleurtje.

Pink Gellac nagelriemolie

Pink Gellac Nail foundation (15 ml | 7 euro)

Nail foundation heeft Pink Gellac speciaal ontwikkeld voor ná het verwijderen van je gel manicure. Het versterkt de nagels en camoufleert ribbels en oneffenheden. De toegevoegde micro diamonds gaan volgens Pink Gellac verkleuring tegen en geven de nagels een intensief verzorgende boost.

Je kunt nail foundation zonder UV/LED lamp gebruiken en gewoon aan de lucht laten drogen. Zelf gebruik ik nail foundation graag als base coat en draag ik ‘em onder gewone nagellak. Nail foundation heeft een doorzichtige melkachtige kleur waardoor verkleuringen van je nagel minder opvallen. Echt top vind ik dat ie mijn nagels egaliseert. Vooral op mijn duim heb ik last van ribbels en met de nail foundation zie je daar nauwelijks iets van.

Zijn jullie al bekend met de nagelverzorgingsproducten van Pink Gellac?

Premium Nieuwsbrief

Mis nooit een blogpost, nieuwtje of winactie en meld je aan voor mijn nieuwsbrief!

Lees mijn privacybeleid voor meer informatie.

Volg:

3 Reacties

  1. april 23, 2022 / 13:39

    Ik heb al wel een cuticle oil van Pink Gellac, fijn dat ze nu nog meer soorten hebben! Die foundation klinkt trouwens ook goed.

  2. april 24, 2022 / 23:11

    Die nail foundation lijkt mij handig, ik heb altijd van die groeven in mijn nagels. Bij sommige lakjes vallen ze extra op lijkt wel. Prachtige foto’s, die bloemen passen perfect bij de flesjes lak!

  3. mei 2, 2022 / 10:59

    Wat een mooie foto’s! Ik had er nog niet eerder van gehoord maar lijkt me heel interessant!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Mijn foto\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s en teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Wil je ze toch gebruiken, neem contact op via mijn contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.