ORLY Breathable Island Hopping collectie

Door het mooie weer van de afgelopen dagen betrap ik mezelf erop dat ik aan het aftellen ben tot de vakantie. Het lijkt me heerlijk om weer even in een andere omgeving te zijn en uit mijn vertrouwde bubbel te komen. In het begin voelde het nog een beetje onwennig om me weer vrij te kunnen bewegen, maar nu ik er eenmaal aan gewend ben, heb ik de smaak te pakken gekregen. En de zes nieuwe zonnige tinten van de Island Hopping collectie van ORLY’s Breathable lijn versterken dat gevoel alleen maar! Dus mocht je nog niet in vakantie stemming zijn dan zul je dat ongetwijfeld vanzelf komen na het zien van mijn swatches van de nieuwste Breathable collectie, kijk snel verder!

ORLY Breathable Island Hopping collection

Elke keer zeg ik het weer: dit is dé mooiste Breathable collectie die ik tot nu toe gezien heb. En dat zei ik dus ook weer toen ik de nieuwste Island Hopping collectie ontving. Ik volg de Breathable lijn al vanaf het begin en vind de collecties steeds verrassender worden, zowel qua kleur als finish. Ook de formule blijft  ORLY verbeteren valt me op waardoor de Breathable lakken bij voorbeeld veel sneller drogen dan de eerste Breathable lakken die werden uitgebracht.

Voor wie nog niet bekend is met ORLY’s Breathable lijn zet ik  hieronder nog even de belangrijkste kenmerken op een rijtje:

De lakken laten zuurstof en hydratatie door in je nagels door middel van een techniek die vergelijkbaar is aan die van contactlenzen.
De nagellakken zijn dierproefvrij, vegan en 13-Free wat betekent dat ze vrij zijn van maar liefs 13 chemische stoffen die je vaak in nagellak tegenkomt.
De nagellakken zijn all-in-one wat betekent dat ze een kleur, base- en top coat in één zijn.
Aan de formule is arganolie, pro-vitamine B5 en vitamine C toegevoegd.

Surfs you right is een heldere blauwe lak met een prachtige shimmer die me doet denken aan een azuurblauwe zee. De lak is semi-transparant waardoor je ‘em over je favoriete Breathable kleuren kunt dragen. Wanneer je ‘em op zichzelf draagt (zoals ik hieronder doe) zijn er drie lagen nodig voor een goede dekking.

ORLY Surfs you right

Can’t Jet enough is een prachtige licht roze tint met hele fijne glittertjes. Ook deze lak is semi-transparant waardoor je ‘em kunt combineren met een andere Breathable nagellak. Voor een volledige dekking zijn er drie lagen nodig.

ORLY Can't jet enough

Frond of you is een felle groene kleur die doet denken aan een tropisch oerwoud. In het echt is deze kleur overigens wat feller dan op de foto. Frond of you heeft als enige lak in deze collectie een crème finish en dekt eigenlijk al vrij goed met één laagje, maar twee laagjes vond ik uiteindelijk toch het mooiste.

ORLY Frond of you

Just Squid-ing is een zachte paarse tint met een metallic finish en heeft een satijn glans. Just-Squid-ing kan een beetje streperig zijn, breng ‘em daarom in rechte stroken aan voor het mooiste resultaat. Op de foto draag ik twee lagen.

ORLY Just Squid-ing

Citrus got real is een lichte oranje tint waar een hintje goud in zit. Citrus got real heeft dezelfde soort semi-transparante finish als Surfs you right en Can’t jet enough. Op de foto draag ik drie laagjes.

Orly Citrus got real

Simply the zest is een limoengroene kleur die goed dekt met twee laagjes. Simply the zest heeft een vergelijkbare finish als Just-Squid-ing waardoor je ‘em het beste in rechte stroken kunt aanbrengen voor het mooiste resultaat.

ORLY Simply the zest

Met hun Island Hopping collectie heeft ORLY me opnieuw verrast! Het is denk ik goed om te weten dat ORLY er bij een aantal lakken bewust voor gekozen heeft om ze semi-transparant te maken en dat ze dus niet slecht dekken. Met zo’n semi-transparante finish daagt ORLY ons uit om de lakken over je favoriete Breathable nagellak te dragen. Dit kan bij voorbeeld over donkere en zwarte kleuren zoals bij voorbeeld Mind over Matter, It’s not a phase of Diamond Potential uit de Breathable lijn. Momenteel zijn transparante tinten op nagellak gebied ook een trend. Als semi-transparant niet zo jouw ding is dan kun je ze ook heel goed dekkend krijgen met drie dunne laagjes.

Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze collectie vinden en of er een kleur bij zit die er voor jou uit springt.

De lakken uit de Island Hopping collectie zijn verkrijgbaar bij de webshop van Bransus en kosten 17,95 euro per stuk.

 

Premium Nieuwsbrief

Mis nooit een blogpost, nieuwtje of winactie en meld je aan voor mijn nieuwsbrief!

Lees mijn privacybeleid voor meer informatie.

Volg:

5 Reacties

 1. april 19, 2022 / 10:52

  Wat een zalige kleurtjes zeg! Just squid-ing lijkt me wel eens leuk voor op mijn teennagels, in plaats van het eeuwige rood dat ik altijd draag;-)

  • Deb
   Auteur
   april 19, 2022 / 20:24

   Haha, maar het is wel een hele mooie kleur rood 😊.

 2. april 19, 2022 / 14:04

  Wat een mooie kleuren, stuk voor stuk. Toch jammer dat ze semi- transparant zijn, ik heb ze liever dekkend.

  • Deb
   Auteur
   april 19, 2022 / 20:29

   Ja mooi he en zo lekker zomers ook. Snap dat je ze liever dekkend hebt, vandaar dat ik het er ook bij heb vermeld dat sommige kleuren semi-transparant zijn, dan is het geen verrassing 🤣.

 3. mei 2, 2022 / 11:00

  Wat een heerlijke collectie, die paarse vind ik echt prachtig

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Mijn foto\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s en teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Wil je ze toch gebruiken, neem contact op via mijn contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.