ORLY Breathable All Tangled Up collectie

De nieuwste Breathable collectie van ORLY is een winterse collectie die geïnspireerd is op knusse ondergesneeuwde huisjes waar binnen zitten zelfs voor avonturiers geen straf is. Dit thema zal de meesten van ons nu nog meer aanspreken en zeker ook bezighouden omdat we weten dat aankomende winter en natuurlijk de feestdagen anders zullen zijn dan vorige jaren. Reden genoeg dus om het binnen extra gezellig te maken en gelijk een mooi kleurtje op je nagels te doen. Kijk snel verder voor mijn swatches!

ORLY’s Breathable All Tangled Up collectie

Met deze nieuwe winter collectie van ORLY’s Breathable lijn wil het merk een warm en cosy gevoel overbrengen met zes mooie en nieuwe tinten die perfect passen bij dit seizoen. En met de Breathable lijn van ORLY geef je je nagels niet alleen een mooie kleur maar verwen je ze ook want deze zuurstof doorlatende nagellak bevat namelijk arganolie, pro-vitamine B5 en vitamine C. Je hoeft ook geen base- en topcoat te gebruiken want het is een all-in one nagellak. Daarnaast zijn de lakken vegan en is ORLY een dierproefvrij merk.

Let’s get fizz-icle bevat hele fijne glittertjes die het idee geven van sprankelende champagne gouden bubbels. Dit is echt een super feestelijke kleur.

In het zonlicht is Let’s Get Fizz-icle, wat ik overigens ook een geweldige naam vind, nog mooier. Op de foto draag ik drie dunne laagjes.

The snuggle is real is een koele paarse tint die goed dekt met twee laagjes en is een van mijn favorieten van deze collectie. Deze lak vond ik iets dikker, maar gelukkig droogde ie daardoor niet minder snel. Op de foto draag ik twee laagjes.

Love at frost sight een prachtige metallic zilveren lak die je wel met zorg moet aanbrengen om te voorkomen dat ie streperig wordt. Mijn advies is om ‘em snel en in rechte stroken aan te brengen.

Omdat ik niet vond dat Love at frost sight goed tot z’n recht kwam bij kunstlicht, heb ik ‘em buiten nog op de foto gezet. Helaas had ik er niet veel zon bij, maar ik vind ‘em zo alsnog veel mooier en ook echter overkomen dan op de foto hierboven. Dekt mooi met twee laagjes.

Diamond Potential lijkt zwart, maar is dat toch niet helemaal. Deze nagellak heeft namelijk een grijze ondertoon wat ‘em net een tikkeltje zachter maakt. Op de foto draag ik twee laagjes.

Pine-ing for you heeft een denneboom groene kleur waarmee ie z’n naam gelijk eer aan doet. Ik vind dit een mooie en frisse tint voor de winter. Geeft een goede dekking met twee lagen.

Met groene nagels ben je helemaal on trend en daarom geeft ORLY ons met hun nieuwe collectie Breathables niet één maar twee lakjes om uit te kiezen. Don’t Leaf me hanging is een olijfgroene tint die mooi met twee laagjes. Welke groene tint vind jij het mooiste?

Wat vinden jullie van deze collectie en zit er een lakje naar jouw smaak tussen? Ik ben benieuwd!

De lakken uit de Breathable All Tangled Up collectie zijn verkrijgbaar bij de webshop van Bransus en kosten €15,95 (18 ml) per stuk.

Premium Nieuwsbrief

Mis nooit een blogpost, nieuwtje of winactie en meld je aan voor mijn nieuwsbrief!

Lees mijn privacybeleid voor meer informatie.

Volg:

8 Reacties

 1. oktober 30, 2020 / 18:46

  Lets Get Fizz-Icle is echt mooi! Lijkt precies op Naughty or Ice van OPI dit jaar! 🙂

  • Deb
   Auteur
   oktober 31, 2020 / 11:38

   Helemaal mee eens. Vind Lets Get Fizz-Icle ❄️ ook een erg originele lak, vind ik van de naam trouwens ook. Ik zal Naughty on Ice (ook een leuke naam) van OPI nog niet, ga ik ook eens bekijken.

 2. oktober 31, 2020 / 11:07

  De dennenboomgroene tint vind ik heel mooi! De olijfgroene kleur vind ik meer legergroen. Let’s Get Fizz-Icle (wat een leuke naam) is ook heel mooi, prachtig voor de feestdagen, zeker voor de jaarwisseling! Al zal het dit jaar wel heel anders worden dan voorgaande jaren. De andere kleuren vind ik minder eigenlijk, ook omdat ik het gevoel heb dat ik ze vaker gezien heb, de dennenboomgroene kleur vind ik het meest verrassend!

  • Deb
   Auteur
   oktober 31, 2020 / 11:36

   Snap ik dat je het gevoel hebt dat je ze vaker gezien hebt. Pine-ing for you vind ik ook erg mooi ?. Toevallig vandaag een denneboomgroen shirt aan ?.

 3. november 1, 2020 / 19:35

  Prachtige foto’s weer! Ik vind de kleuren heel mooi staan bij jou, maar deze kleuren zijn nét niets voor mij.

 4. november 2, 2020 / 10:40

  The snuggle is real is prachtig, en wat een enorm leuke naam ook;-)

 5. november 4, 2020 / 10:32

  Twee tinten spreken me enorm aan: Let’s Get Fizz-Icle en Diamond Potential. Die vind ik echt perfect voor de gure dagen!

 6. november 9, 2020 / 11:29

  Wat een prachtige collectie die je alweer mooi op beeld hebt vastgelegd. Ben echt fan van de groene en zwart/grijze kleurtjes!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Mijn foto\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s en teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Wil je ze toch gebruiken, neem contact op via mijn contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.