essie zomer collectie 2022

Hopelijk kunnen we binnenkort genieten van zinderende zomerdagen en zwoele zomeravonden. Ik moet jullie bekennen dat ik daar toch wel een beetje aan toe ben want met het wisselvallige weer van de afgelopen tijd is het zomer gevoel ver te zoeken. Als ik de weersvoorspellingen mag geloven gaat het er volgende week eindelijk van komen, ik kan niet wachten! En zomers weer vraagt natuurlijk om zomerse kleurtjes op de (teen) nagels! Hoog tijd dus om jullie de nieuwe zomer collectie van essie te laten zien.

essie summer 2022 collection

Coconuts for you is een warme neutrale nagellak met crème finish. Met dit soort tinten is het altijd afwachten of ze mooi bij je huidskleur staan. Ik had toen ik deze kleur zag dan ook mijn twijfels, maar eenmaal op m’n nagels vond ik ‘em verrassend mooi uitpakken. Dekt goed met twee laagjes.

essie coconuts for you

Isle see you later is een felle fuchsia kleur met een crème finish die zomer schreeuwt. Dit soort tinten kom je in zomer collecties van essie wel vaker tegen, maar ik blijf ze mooi vinden. Dit is dan ook mijn favoriet van de collectie. Op de foto draag ik twee laagjes.

essie Isle see you later

Break it sundown is een warme gele tint waar een hintje oranje in verwerkt is. Deze kleur zal zeker ook geweldig knallen in combinatie met een zongebruinde huid. Break it sundown dekt al met twee laagjes, en dat is best een prestatie voor een gele nagellak!

essie Break it sundown

Set the tiki bar high is een levendige donker paarse nagellak met een crème finish. Dit soort paarse tinten vind ik altijd prachtig voor de zomer. Op de foto draag ik twee laagjes.

essie set the tiki bar high

Revenge’s a beach is een staalblauwe kleur, ook wel teal genoemd, die goed dekt met twee laagjes. Ik ben benieuwd wat jullie van de naam vinden, ik vind ‘em echt heel goed bedacht.

essie revenge's a beach

Tropic low is een mosgroene duochrome nagellak. In direct zonlicht komt Tropic low tot leven en zie je de gouden gloed ook goed.

essie tropic low

Om jullie hier een beter beeld bij te geven heb ik een foto van Tropic Low buiten in direct zonlicht gemaakt. Zien jullie ook die mooie iriserende glitters in verschillende kleuren op de nagel van mijn wijsvinger? Tropic Low dekt met twee lagen, maar wanneer je wat langere nagels hebt, kan het zijn dat je er drie nodig hebt voor een goede dekking. Tropic Low deed me in eerste instantie denken aan Sweather Weather, uit essie’s najaarscollectie van 2019. Sweather Weather is ook een mosgroene lak, maar is een stuk donkerder. Tropic Low kan zeker doorgaan als het zomerse zusje van Sweather Weather.

essie tropic low

De kleuren uit deze collectie die ik kreeg om aan jullie te laten zien, vond ik samen zo mooi staan dat ik het niet kon laten om er een nailart van te maken. Met behulp van de reverse stamping techniek kleurde ik een tropisch printje in van een stempel plaatje van Whats Up Nails waarvoor ik alle kleuren uit de collectie heb gebruikt. Het resultaat is lekker kleurrijk en wat mij betreft helemaal Summer ready en festival proof!

essie summer 2022 collection nailart

Wat denken jullie van deze collectie en de nailart die ik ermee maakte?

De lakken van de nieuwe limited edition zomer collectie van essie zijn verkrijgbaar voor 9,99 per stuk bij Etos, Douglas en Boozyshop.

Premium Nieuwsbrief

Mis nooit een blogpost, nieuwtje of winactie en meld je aan voor mijn nieuwsbrief!

Lees mijn privacybeleid voor meer informatie.

Volg:

4 Reacties

  1. juli 11, 2022 / 15:02

    Die ‘groene’ leek me in eerste instantie niet echt passen bij een zomercollectie, maar in zonlicht ziet ook die er prachtig uit!

  2. augustus 1, 2022 / 21:59

    Je nailart is weer om te smullen zo mooi! Echt heel knap gedaan. die mosgroene kleur is heftig maar super leuk. Lekker opvallend.
    Ik vind alle kleuren weer fantastisch, essie is echt een fijn merk. Zelfs ik kan dat dat redelijk netjes opbrengen en dat zegt wel wat, hihi.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Mijn foto\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s en teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Wil je ze toch gebruiken, neem contact op via mijn contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.