Gelamour Easter Parade collectie

Een van de leukste dingen aan bloggen vind ik nog steeds het ontdekken van nieuwe merken en producten. Helemaal wanneer deze compleet onverwacht op je pad komen. En dat gebeurde laatst met Gelamour, een professioneel gel nagellak merk waar ik nog niet eerder van gehoord had en er veelbelovend uit ziet. Vandaag laat ik jullie hun nieuwste Paas collectie zien en vertel ik over mijn eerste ervaring met de gel nagellak van Gelamour.

De Easter Parade collectie van Gelamour bestaat uit vier zoete tinten die wat mij betreft perfect voor de lente zijn. Ik kon dan ook niet wachten om ze uit te proberen toen ik ze van Gelamour ontving om aan jullie te laten zien.

De eerste kleur die ik jullie wil laten zien is It only happens when I dance dat er op het flesje uitziet als een pastel mint kleur, maar eenmaal op je nagels ziet ie er toch meer turquoise uit en daardoor ook best zomers.

Ik weet niet of jullie het goed kunnen zien, maar It only happens when I dance heeft ook hele fijne glittertjes. Ik vind ‘em echt prachtig! Op de foto draag ik twee laagjes gellak.

Shakin’ the blues away is een lavendel paarse tint waar een hintje blauw in zit. Dit was de enige kleur die drie laagjes nodig had voor een dekking waar ik helemaal tevreden over was.

Steppin’ out with my baby is een lieve roze kleur met een hintje paars. Dekt goed met twee laagjes.

A fella with an umbrella is de meest neutrale kleur van de collectie en dekt mooi met twee laagjes.

Wat me direct opviel toen ik met de gel nagellakken van Gelamour aan de slag ging, is dat de gellak in plaats van 60 seconden, maar 30 seconden onder de LED lamp hoeft uit te harden. Dus dat scheelt behoorlijk qua tijd! Verder viel me op dat de topcoat van Gelamour, die ik bij alle lakken heb gebruikt, geen branderig gevoel geeft wanneer je ‘em onder de LED lamp laat uitharden. Dit branderige gevoel schijnt vrij normaal te zijn en gebeurt bij de meeste gel top coats tijdens het uitharden, maar ik vind het zelf geen fijn gevoel en was dan ook blij dat ik er met de topcoat van Gelamour geen last van had. Nadat de topcoat is uitgehard, moet je het plakkerige laagje nog even verwijderen met cleanser. De lakken van Gelamour hebben verder een recht afgesneden kwastje dat niet heel breed is. Dat was even wennen voor mij omdat ik meestal met wat bredere en meer ovale kwastjes werk.

De gel nagellak van Gelamour brengt fijn aan en dekt goed met twee laagjes, met uitzondering van Shakin’ the blues away dat drie dunne laagjes nodig had voor een dekking waar ik helemaal tevreden over was, maar ik ben wat dat betreft ook best heel kritisch ?. Verder kreeg ik ook nog een Tea tree nagelriemolie van Gelamour die heel fijn is en mijn nagelriemen direct verzacht.

De gel nagellak van Gelamour vind ik een hele fijne ontdekking en ben ik erg tevreden over. De Easter Parade vind ik ook een leuke collectie om eens kennis te maken met het merk, het zijn mooie en frisse tinten voor de lente al vind ik de turquoise tint ook een prachtige kleur voor de zomer.

De gel nagellak van Gelamour is verkrijgbaar in salons voor 18,95, de topcoat kost 18,95.

Kenden jullie Gelamour al en dragen jullie zelf gel nagellak?

Premium Nieuwsbrief

Mis nooit een blogpost, nieuwtje of winactie en meld je aan voor mijn nieuwsbrief!

Lees mijn privacybeleid voor meer informatie.

Volg:

8 Reacties

 1. februari 28, 2020 / 15:12

  Wat een heerlijke lentekleuren! It only happens when i dance is inderdaad een prachtige kleur. Ik geloof je op je bruine ogen dat er een glittertje in zit, maar op foto is dat soms moeilijk vast te leggen. Maakt niet uit, hij is prachtig!
  A fella with an umbrella! Hoe verzinnen ze toch die leuke namen. Lekker catchy! En die kleur vind ik ook prachtig.
  Ik dacht altijd dat het aan mij lag, ik herken dat branderige gevoel. soms zo erg dat ik mijn vingers maar weer even onder de lamp vandaan haal… Zo een akelig gevoel. Wat goed dat deze het niet heeft, absoluut een voordeel.
  Super leuk om nu ook weer een nieuw merk te ontdekken, en natuurlijk ga ik deze ook onthouden!

  • Deb
   Auteur
   maart 1, 2020 / 22:12

   Hihi gelukkig geloof je me op mijn bruine ogen ?. Zo jammer dat je die glitters niet ziet. Ik denk dat het door de belichting komt, het was ook zo bewolkt toen ik deze foto’s nam ?. Die namen vind ik ook erg leuk bedacht. Ik had op een gegeven moment ergens iets gelezen over dat branderige gevoel en als je gaat googlen lees je dat je in ieder geval niet de enige bent die dit zo ervaart. Ik vond het echt een verademing dat dat niet gebeurde met deze topcoat. Dus die ga ik zeker vaker gebruiken.

 2. februari 28, 2020 / 18:06

  Dit merk kende ik nog helemaal niet. Ik vind vooral de laatste 3 kleurtjes super mooi helemaal mijn ding.

 3. februari 29, 2020 / 08:05

  Nou inderdaad zeg! Ik heb dat branderige gevoel ook wel eens ervaren, niet prettig inderdaad. Wat goed dat je dat met deze lakken niet ervaart. Op jouw nagels zijn natuurlijk alle kleurtjes mooi, maar mijn favorieten zijn A fella with an umbrella en Shakin’ the blues away.

 4. Natascha - Beautyopinie
  maart 1, 2020 / 14:26

  Wat een mooie kleurtjes zeg! Ik draag altijd de lakjes van Pink gellac maar dit klinkt ook wel heel veel belovend.

  • Deb
   Auteur
   maart 1, 2020 / 14:36

   Leuk zijn ze he! Ik draag ook meestal gellak van Pink, daarom vond ik dit wel een erg leuk uitstapje ?.

 5. maart 2, 2020 / 08:13

  Ik kende het merk eerlijk gezegd nog niet, maar wat een mooie kleurtjes! Die fijne glitters bij de eerste kleur valt inderdaad in eerste instantie niet op, maar ik denk dat als de zon erop valt het effect heel mooi zal zijn! Ik houd zelf ook meer van een breder kwastje. Dat werkt wat sneller en egaler voor mijn gevoel. Prachtige swatchfoto’s weer!

 6. maart 3, 2020 / 08:14

  Mooie kleurtjes, en klinken heel erg fijn en makkelijk in gebruik! Ben ik best benieuwd naar geworden!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Mijn foto\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s en teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Wil je ze toch gebruiken, neem contact op via mijn contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.