ORLY Impressions Lente collectie 2022

Terwijl de ene na de andere storm over ons land raast blijf ik dromen over een mooie lente. En die gaat er hoe dan ook komen, is het niet qua weer dan zeker op onze nagels met de nieuwe Impressions collectie van ORLY die uit zes prachtige pastel tinten bestaat. Lenteachtiger kan bijna niet! Benieuwd geworden naar mijn swatches? Lees dan snel verder!

ORLY Impressions Collection

Artist’s Garden is een frisse appeltjes groene tint die lente schreeuwt. Dekt goed met twee lagen.

ORLY Artist's Garden

Danse with me is een perzik roze pastel tint die ik erg mooi vind en waardoor mijn huid net een tikkeltje bruiner lijkt. Het is natuurlijk optisch bedrog, maar wel erg leuk 😊. Voor in de zomer vind ik dit ook een heel mooi kleurtje voor op de (teen) nagels. Op de foto draag ik drie dunne laagjes.

ORLY Danse with me

Golden Afternoon omschrijft ORLY als een crème kleurige boterkleur en daar kan ik me helemaal in vinden. Ik vind dit een hele vrolijke kleur en ook in nailart zal ie het zeker goed doen. Dekt goed met drie lagen.

ORLY Golden Afternoon

Provence at Dusk is een koele lavendel tint en een op en top lente kleur als je het mij vraagt. Op de foto draag ik twee lagen.

ORLY Provence at Dusk

Parcs & Parasols is een lichtbruine tint met een roze ondertoon. Ik vind het een hele chique nude kleur waarvan ik toen ik ‘em voor het eerst zag niet helemaal zeker wist of ie wel zou matchen met mijn huidskleur. Gelukkig is dat wel het geval en vind ik ‘em ook nog eens heel erg mooi! Omdat het een wat meer donkere nude kleur is denk ik dat Parcs & Parasols bij de meeste huidskleuren mooi zal staan. Dekt goed met twee lagen.

ORLY Parc's & Parasols

Bleu Iris is een zachte pastelblauwe tint met een paarse ondertoon. Het is een kleur waarvan je helemaal in lente stemming komt. Dekt goed met twee laagjes.

ORLY Blue iris

De lakken van ORLY’s nieuwe Impressions collectie, die ik kreeg om uit te proberen, zijn mooie pastelkleuren waar ik vrolijk van word en die me helemaal in lentesferen brengen.

De lakken van de Impressions collectie van ORLY zijn verkrijgbaar bij de webshop van Bransus voor €10,95 per stuk (11 ml). Professionals shoppen bij BeCreativeNails.

Wat vinden jullie van de Impressions collectie en welke kleur maakt het meest indruk op jou?

Premium Nieuwsbrief

Mis nooit een blogpost, nieuwtje of winactie en meld je aan voor mijn nieuwsbrief!

Lees mijn privacybeleid voor meer informatie.

Volg:

7 Reacties

 1. februari 18, 2022 / 14:02

  Wat een vrolijke kleuren! Provence at Dusk is denk ik mijn favoriet.

 2. februari 19, 2022 / 12:16

  Het wordt wat eentonig maar ik vind ze allemaal mooi! Wellicht zou ik de gele kleur niet direct kopen maar die appeltjes kleur vind ik fantastisch! Doet mij echt denken aan de lente! (Zin in de lente natuurlijk, mag van mij morgen al beginnen!)

 3. februari 20, 2022 / 21:46

  Ik krijg helemaal zin in de lente dankzij deze tinten! Wat enorm leuk zeg! Phoe… Ik kan niet kiezen hoor welke kleur het mooist is. 😍 Stiekem doen alle kleuren me ook denken aan Pasen en krijg ik daarom zin om weer eens nail arts te doen😍

 4. februari 21, 2022 / 16:48

  Oh, nu ben ik helemaal in lente-sfeer! Wat een geweldige collectie!

 5. Natascha - Beautyopinie
  februari 21, 2022 / 20:04

  Wat een mooie kleuren! Nu krijg ik helemaal zin in het voorjaar 😉 Ik denk dat Provence at Dusk mijn favoriet is.

 6. maart 3, 2022 / 09:53

  Oeh wat een zalige kleurtjes zeg, echt perfect voor de lente. Ik vind parcs & parasols erg mooi, net als blue iris.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Mijn foto\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s en teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Wil je ze toch gebruiken, neem contact op via mijn contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.