Pink Gellac Love Affair collectie

De nieuwe collecties van Pink Gellac blijven me verrassen, het zijn namelijk vaak geen typische seizoenscollecties en daarom ook lekker onvoorspelbaar. Hun nieuwe “Love Affair” collectie is er een die mijn hart direct gestolen heeft en bestaat uit vijf zachte romantische tinten met creamy en shimmery finishes die ook heel goed op elkaar zijn afgestemd. Benieuwd geworden, kijk dan snel verder!

Pink Gellac Love Affair collectie

De nieuwe Love Affair collectie van Pink Gellac vind ik een van hun mooiste collecties tot nu toe. Pink Gellac heeft er echt een prachtige collectie van gemaakt met vijf smaakvolle elegante tinten. Ik viel er in ieder geval als een blok voor en kon niet wachten om de kleuren uit te proberen toen ik de collectie ontving.

Powder Pink is een off white tint met een hintje roze en een creamy finish. Op deze foto valt het minder goed op dat Powder Pink een hintje roze bevat en overheerst de off white tint.

Pink Gellac Powder Pink

Op deze zie je veel duidelijker dat Powder Pink wel degelijk een roze ondertoon heeft. Het hangt daarom sterk af van hoe het licht valt of je de roze ondertoon ziet. Maar hij is er zeker, dit is het bewijs 😊. Powder Pink heeft een fijne textuur die makkelijk aanbrengt. Op de foto draag ik twee laagjes.

Pink Gellac Powder Pink

Decent White omschrijft Pink Gellac als een gedempte witte tint met een koele, grijze ondertoon. Zelf zie ik er ook nog wel iets van blauw in. Ik vind het in ieder geval een bijzondere kleur waar je van moet houden. Decent white brengt fijn aan en dekt goed met twee laagjes.

Pink Gellac Decent White

Gentle Jade vind ik een hele frisse tint die je niet vaak ziet. Ik vind dat ie een beetje vintage aan doet. Gentle Jade is een beetje stroperig en bracht daarom  iets minder fijn aan. Op de foto draag ik twee laagjes.

Pink Gellac Gentle Jade

Sparkle Peach is een perzik roze tint met hele fijne glittertjes. Je ziet ze het beste wanneer de zon erop valt. Helaas scheen de zon niet op het moment dat ik deze foto’s maakte dus ik moest een beetje improviseren om het jullie toch te laten zien.

Ik maakte onderstaande foto met behulp van mijn flitser waardoor je de subtiele glitters wel kunt zien. Sparkle Peach heeft net als Gentle Jade een stroperige textuur. Dekt goed met twee laagjes.

Pink Gellac Sparkle Peach

Satin Pink is een off white tint met een hintje roze en heeft net als Sparkle Peach hele fijne glittertjes die ‘em net wat specialer maken.

Pink Gellac Satin Pink

Om de glittertjes tot zijn recht te laten komen op de foto maakte ik onderstaande foto met behulp van mijn flitser. Ik zeg het er wel even bij omdat bij een flitser een kleur net iets anders kan overkomen. Ook Satin Pink is aan de stroperige kant en dekt goed met twee laagjes.

Pink Gellac Satin Pink

Omdat ik het stuk voor stuk mooie tinten vind, was het echt een feestje om deze collectie te swatchen. Ik heb ‘em ook gelijk vastgelegd op mijn Color Pops Ring van Pink Gellac. De Color Pops ring bevat 30 blanco staaltjes en zijn ideaal om je Pink Gellac collectie op vast te leggen.  Je brengt de kleuren er net zo op aan als dat je dat op je nagels doet, dus inclusief top coat. Vergeet het staaltje niet eerst schoon te maken met cleaner, anders komen er bubbels in de lak. Daar kwam ik dus achter nadat ik de eerste kleur had aangebracht.

Pink Gellac Love Affair collectie

De gel lakken van de nieuwe Pink Gellac Love Affair collectie zijn verkrijgbaar voor 15 euro per stuk. Wanneer je de complete collectie koopt, krijg je er een mooie ‘Love Affair Colorbox’ bij om ze in te bewaren. De Color Pops ring shop je voor 8 euro bij Pink Gellac.

Premium Nieuwsbrief

Mis nooit een blogpost, nieuwtje of winactie en meld je aan voor mijn nieuwsbrief!

Lees mijn privacybeleid voor meer informatie.

Volg:

8 Reacties

 1. juni 24, 2021 / 13:56

  Gentle Jade vind ik een mooie kleur, wel jammer dat hij wat stroperig is. Ik denk dat ik nooit zo mooi als jij die lichte kleuren kan opbrengen, bij mij zou alles gaan strepen vrees ik.
  Handig die ring met nagels om te swatchen! Soms pak je een kleur en dan weet je niet meer exact hoe die kleur uitvalt, zo kan je ze mooi even checken!

  • Deb
   Auteur
   juni 25, 2021 / 13:06

   Jammer inderdaad van de stroperigheid, maar uiteindelijk komt ie er wel mooi op. Maar wel ff iets om rekening mee te houden.

 2. juni 24, 2021 / 14:02

  Wat een mooi aanbod hebben ze! Ben vooral fan van de roze tinten!

 3. juni 25, 2021 / 17:17

  Het zijn wel echt prachtige kleurtjes zeg, wauw!

 4. juni 25, 2021 / 17:41

  Satin Pink is echt mijn favoriet! Die had je natuurlijk ook al gespot bij me. 😉 Die eerste foto is zo leuk! Ik krijg spontaan zin in een schuimpje 😂

 5. Natascha - Beautyopinie
  juni 26, 2021 / 19:54

  Ik ben ook helemaal fan van deze collectie! En op jouw nagels komen ze echt helemaal tot hun recht, wauw.

 6. juli 4, 2021 / 15:43

  Ik vind Sparkle Peach toch wel een heel lief en mooi kleurtje.

 7. www.Glamview.nl
  augustus 9, 2021 / 15:53

  Wat een prachtige, snoepige kleur lakjes. Ik houdt hier wel van.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Mijn foto\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s en teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Wil je ze toch gebruiken, neem contact op via mijn contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.