New in: minimalistische gouden ring van Mostert Juweliers

De afgelopen jaren droeg ik graag opzichtige sieraden in de vorm van kleurrijke statement kettingen en ringen, maar de afgelopen tijd is mijn smaak wat dat betreft enorm veranderd en kies ik meer voor stijlvolle minimalistische sieraden. Dus toen ik de kans kreeg om een sieraad uit te kiezen bij Mostert Juweliers was de keuze voor deze minimalistische gouden ring dan ook snel gemaakt.

Gouden ring van Mostert Juweliers

Omdat ik vrij slanke en lange vingers heb, ogen ringen vaak snel te grof bij mij en vallen veel merken daardoor af. Dat maakt het er voor mij niet altijd even makkelijk op om een ring uit te kiezen. Online is het dan ook altijd een beetje gokken.

Op de site van Mostert Juweliers vind je naast afbeeldingen van de sieraden ook foto’s van modellen die ze dragen waardoor het makkelijker is om een inschatting te maken van hoe ze je zullen staan. Dit heeft mij zeker geholpen bij het maken van een keuze.

Ik draag veel zilveren ringen, maar dit keer wilde ik eens voor goud gaan. Er was enorm veel keuze, maar mijn oog viel al snel op deze minimalistische ring van 14-karaat goud die €299,00 kost. Ik was vooral verliefd geworden op de ring vanwege de cirkel die is ingezet met 12 echte diamantjes. Dit maakt deze ring, omdat ie heel fijntjes is enorm klassiek en stijlvol.

Toen ik de ring bestelde, kreeg ik direct een track en trace nummer en werd de ring de volgende dag al bezorgd in dit mooie bewaardoosje.

Gouden ring van Mostert Juweliers

Het liefst ga ik naar een winkel om een ring te passen omdat ik bang ben om online een verkeerde keuze te maken en vervolgens te moeten ruilen. Maar de maat kwam perfect overeen met die van mijn Pandora ringen die ik ook aan mijn middel vingen  draag.

De ring draagt heel comfortabel en blijft ook goed op zijn plek zitten waardoor ik soms zelfs vergeet dat ik ‘em draag. En dat is vaak maar even want de diamantjes glinsteren zo mooi in het zonlicht waardoor ik er naar kan blijven kijken. Ik draag meestal maar één ring aan elke hand, maar omdat deze ring zo fijntjes is zou je ‘em ook kunnen combineren met meerdere ringen.

Gouden ring van Mostert Juweliers

Ik vind deze ring echt een plaatje. Hij is subtiel, maar door zijn eenvoud vind ik ‘em ook weer heel bijzonder. Dit is echt een tijdloze ring die overal goed bij past en waar ik zeker nog heel veel plezier van zal hebben.

Gouden ring van Mostert Juweliers

Ik ben heel benieuwd wat jullie van mijn nieuwe ring vinden en van wat voor sieraden jullie houden.

Premium Nieuwsbrief

Mis nooit een blogpost, nieuwtje of winactie en meld je aan voor mijn nieuwsbrief!

Lees mijn privacybeleid voor meer informatie.

Volg:

11 Reacties

 1. juni 18, 2021 / 09:18

  Wat een prachtige subtiele ring zeg, ziet er geweldig uit!

  • Deb
   Auteur
   juni 19, 2021 / 14:49

   Dank je! Ik ben er ook heel blij mee. Hij is inderdaad lekker subtiel en zit ook fijn zodat ik er soms geen erg in heb dat ik ‘em om heb 🤣.

 2. juni 19, 2021 / 08:08

  Erg mooi, chique ook! Ik heb van Mostert juweliers een ring met een parel en naast mijn trouwring is dat echt mijn favoriete ring. Ik vind hem meer dan prachtig en draag hem ook altijd.

  • Deb
   Auteur
   juni 19, 2021 / 14:48

   Mooi is ie he 💍, erg blij mee ook! Ja jouw ring met de parel die herinner ik me zeker nog, vind ik ook super mooi.

 3. juni 20, 2021 / 13:43

  Hij is prachtig, goede keuze! Ook die glinstering van de diamantjes is iets waar ik ook heel gevoelig voor ben.
  Ik heb juist kleine handjes en vrij dikke vingers, ik kies vaak ook een ring die niet te breed is, anders hou ik geen “vinger” meer over.

  • Deb
   Auteur
   juni 20, 2021 / 14:39

   Dank je, ik ben er ook zo blij mee 😊! Ik kan er ook gewoon mee gaan slapen (omdat ik ‘em amper voel) dat vind ik ook heel fijn.

  • Deb
   Auteur
   juni 25, 2021 / 13:07

   Dank je. Mooi is ie he, ben er ook helemaal verliefd op 💖.

 4. juni 24, 2021 / 14:01

  Heel mooi, net als de kleur van je nagellak. De beide passen ook perfect samen! Ik heb iets gelijkaardigs thuis, dus ben zeker fan!

  • Deb
   Auteur
   juni 25, 2021 / 13:04

   Dank je, vond ze ook mooi samen staan 😍.

 5. juni 25, 2021 / 17:43

  Deze ring is echt perfect! Ik had hem al gezien op je Instagram en dit is precies het soort sieraad waar ik van houd. Ik hoop dat ze ook de kleine maatjes verkopen, want qua ringformaat val ik helaas vaak onder de kindercollectie…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Mijn foto\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s en teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Wil je ze toch gebruiken, neem contact op via mijn contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.