Demak’Up Expert Lijn: (N)iets nieuws onder de zon?

Een tijdje geleden ontving ik van Demak’ Up een perspakket
om hun nieuwste Expert lijn mee te promoten en door ons
bloggers aan een kritische test te laten onderwerpen. Op
het eerste oog dacht ik dat ze alleen de verpakking hadden
aangepast en ook de Facelook actie deed me sterk denken
aan de wedstrijd van vorig jaar.

Ik vroeg me dan ook af: is er (n)iets nieuws onder de zon bij
Demak’Up, waren ze dit jaar een beetje inspiratieloos?



Om maar meteen met de deur in huis te vallen: ik was dit keer in eerste
instantie niet onder de indruk van de bloggerskit. Begrijp me niet verkeerd.
Het is natuurlijk een fantastisch mooi gevulde box waar ik absoluut heel
dankbaar voor ben, maar echt vernieuwend vind ik de producten dit keer
niet als ik eerlijk ben. Demak’Up gaf me toch een beetje de indruk met iets
compleet nieuws te komen en dat beeld bleek toch niet helemaal te kloppen.
Ik had persoonlijk iets meer van een merk als Demak’Up verwacht.

Met de wattenschijfjes van Demak’ Up had ik al eerder kennis gemaakt
en dat ze heel fijn zijn hoef ik jullie denk ik niet uit te leggen. Aan de
wattenschijfjes heeft Demak’ Up geen zichtbare verbeteringen door
gevoerd. Er is slechts het woord ‘Expert’ aan de verpakking toegevoegd.

Maar is er dan helemaal niets nieuws onder de zon?? De vochtige reinigings
pads voor waterproof make-up en de reinigingsdoekjes met honingraat
structuur voor waterproof make-up zijn wél nieuw.

De reinigingspads vind ik fijn en verwijderen mijn waterproof make-up heel
makkelijk. Ook al zijn ze licht geparfumeerd, ze irriteren mijn ogen gelukkig
niet.

Ik vind deze pads ideaal voor mee op vakantie en zijn ook verfrissend.
De pads bevatten net als de reinigingsdoekjes geen parabenen.

De pads kosten € 3,99

De reinigingsdoekjes, ook voor waterproof make-up, doen ook hun werk goed!
Mijn waterproof make-up gaat er moeiteloos af met deze doekjes. Ook deze 
doekjes vind ik, net als de pads heerlijk om te gebruiken tijdens warme dagen
al is het om je een beetje op te frissen.

Ik heb eerder reinigingsdoekjes van Demak’Up gehad en ik heb niet het idee dat
de vernieuwde structuur beter werkt dan de doekjes zonder deze structuur.
De reinigingsdoekjes zijn net als de pads licht geparfumeerd, maar irriteren mijn
ogen verder niet.

De reinigingsdoekjes kosten € 3,99

Ik vind de nieuwe producten nog steeds niet heel vernieuwend, maar ze werken
verder wel fijn en doen wat ze moeten doen.

De Expert Lijn is vanaf deze maand verkrijgbaar in de winkels.

Wat is jouw indruk van de Demak’Up Expert lijn?

Volg:

20 Reacties

  1. juni 10, 2014 / 06:52

    Die pads lijken me inderdaad geweldig voor op vakantie! Over het algemeen ziet de Expert lijn er best goed uit 🙂

  2. juni 10, 2014 / 07:13

    Mooi eerlijke review. Ik vind de producten wat te duur, vergeleken de budget merken die ook erg goed werken.

    • deborah
      Auteur
      juni 10, 2014 / 17:20

      Thanks! En wat betreft de budgetmerken..die gebruik ik zelf ook het meeste van de tijd; en zodra de inhoud van deze kit weer leeg is 😉

  3. juni 10, 2014 / 07:22

    Wat een fijne review! De lijn ziet er best goed uit!

  4. juni 10, 2014 / 07:56

    Fijn, eindelijk een eerlijke review! Ik snapte al het enthousiasme over iets dat we al kende ook niet helemaal.

  5. juni 10, 2014 / 09:56

    Ik had als Belgje een ander pakket gekregen waar ook nog een tweefasen reiniger in zat voor de ogen. Raar dat jullie die niet gehad hebben want die was echt fijn! Verder vond ik de pads ook fijn werken maar inderdaad niet heel vernieuwend.

    • deborah
      Auteur
      juni 10, 2014 / 17:21

      Ja, ik had het gezien.. jammer idd dat we die niet gekregen hebben, maar wellicht was deze nog niet uitgebracht op het moment dat wij de kit kregen..

  6. juni 10, 2014 / 11:48

    Wel fijn dat ze, ondanks dat ze niet vernieuwend zijn, wel hun werk goed doen! 🙂
    Ik vind het altijd goed om te zien dat je een eerlijke review schrijft!

    • deborah
      Auteur
      juni 10, 2014 / 17:19

      Thanks Julie, dat vind ik goed om te horen 😆 ! Eerlijkheid duurt het langst is mijn motto 😉

  7. juni 10, 2014 / 19:13

    Ik heb ook het pakketje, maar nog niet geprobeerd (foto’s maken enzo), maar ik heb ze nog niet eerder gehad, dus kan niet vergelijken en ben er wel benieuwd naar!

  8. juni 10, 2014 / 21:02

    Ze werken fijn, alleen de die pad vind ik de geur te overheersen.

  9. juni 12, 2014 / 11:45

    Ik heb nog nooit eerder de doekjes of pads gebruikt. De pads lijken me echt ideaal om inderdaad mee te nemen op vakantie of naast je bed te hebben als je weer ‘s te blij bent om je bed te zien en dan toch even snel je make-up af te halen 🙂

  10. juni 14, 2014 / 10:05

    Wat gaaf dat je deze hebt getest! Was ik erg benieuwd naar! X Liefs

  11. juni 16, 2014 / 06:01

    Ik gebruik eigenlijk alleen de wattenschijfjes van demake-up en die vind ik wel echt top. Je merkt dan wel verschil met budget varianten die heel erg pluizen of heel dun zijn.

  12. juni 18, 2014 / 10:39

    Ten eerste: heerlijk dat je altijd zo eerlijk blijft, Deb! “Vernieuwing” is vaake een trucje van fabrikanten om hun merk weer in beeld te brengen. Demake-up producten zijn vaak erg fijn, maar het is goed om te weten dat de “vernieuwing” toch niet echt vernieuwend is 😉 Dank je wel voor de hele duidelijke review

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Mijn foto\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s en teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Wil je ze toch gebruiken, neem contact op via mijn contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.