Aftellen tot the most wonderful time of the year met essie’s adventskalender en win!

Afgelopen maandag liet ik jullie de geweldige adventskalender van essie zien op Instagram. Helaas was de adventskalender in no time uitverkocht hoorde ik via comments op mijn post. Ik kan me zo goed voorstellen dat jullie hier enorm teleurgesteld over waren en daarom ben ik SUPER blij dat ik jullie vandaag kan vertellen dat ik er een mag weggeven van essie!!! Dus lees snel verder!

Elk jaar rond november loop ik te dubben welke adventskalender ik zal nemen en omdat ik steeds maar niet kon kiezen, kocht ik er tot nu toe ook geen. Ik had niet durven dromen dat essie er een uit zou brengen. Ik wist dat ook niet totdat de (joekel van een) essie kalender laatst door de postbode werd bezorgd. Mijn hart maakte dan ook letterlijk even een sprongetje.

Ik heb besloten om geen unboxing te doen van de adventskalender omdat ik dat gewoon zonde vind en ik het leuk vind om vanaf december tot aan Kerst een essie kadootje te openen. Ik ben namelijk dol op verrassingen en ga hier dan ook echt van genieten! Ik heb wel even heel snel op de achterkant gekeken van de adventskalender want daar staat wat er in zit. Ik heb dat echt heel snel gedaan om het ook weer snel te vergeten. De adventskalender kost overigens 60 euro en van wat ik heel snel heb gezien is de inhoud van de kalender veel meer waard. De adventskalender zit verder bomvol met essie stuff waar het hartje van iedere essielover sneller van gaat kloppen, trust me! Voor de rest is het een verrassing, zoals het in mijn ogen ook hoort te zijn ?!

Wil je ‘em winnen? Stomme vraag waarschijnlijk ?, ga dan snel naar mijn Instagram account waar de post van deze winactie staat (of klik op het onderstaande filmpje). Let op: Je kunt alleen via Instagram meedoen, maar ik wil wel een extra kans weggeven voor de mensen die mij ook op Bloglovin’ volgen. Het is optioneel dus niet verplicht. Wil je van deze extra kans gebruik maken: volg mij op Bloglovin’ (misschien doe je dat al) en laat een comment achter bij dit artikel waarin je aangeeft dat je me volgt en laat je Instagram account achter waarmee je mee doet aan de winactie. Je kunt meedoen tot en met maandag 3 december waarna essie de adventskalender snel naar de winnaar zal opsturen. Dan kan de winnaar gelijk een paar vakjes open maken! Zo leuk!! Ik kan zelf ook echt niet wachten. Heel veel succes ?!!

**Deze winactie is gesloten**

Premium Nieuwsbrief

Mis nooit een blogpost, nieuwtje of winactie en meld je aan voor mijn nieuwsbrief!

Lees mijn privacybeleid voor meer informatie.

Volg:

20 Reacties

 1. margriet
  november 28, 2018 / 21:07

  Gaaf, tuurlijk doe ik mee. 😉 Mijn instanaam is jufmargriet.

  • Deb
   Auteur
   november 28, 2018 / 22:15

   Hi Margriet! Wat leuk dat je meedoet. Zou je nog even via insta willen reageren en 2 mensen willen taggen en de essie lak doorgeven die je tijdens Kerst zult dragen. Je vindt het allemaal in mijn post op Insta.. ? via mijn blog krijg je dan een extra winkans.. succes!

 2. Reanne
  november 28, 2018 / 21:56

  Jaja ik doe mee!! Leuke actie hoor?
  En mooie nagellakjes van Essie?
  Mijn insta is reannewagijo

 3. november 28, 2018 / 21:59

  Woow..wat leuk! Zo graag adventskalender nagellak. Ik doe heel graag mee

 4. Ilse
  november 28, 2018 / 22:30

  Wauw, ja ik doe mee! Volg je met account ielshft?

 5. november 28, 2018 / 23:00

  Blij dat ik het net Op Instagram zag! Natuurlijk doe ik mee, deze kans op echt mooie en goede nagellakjes laat ik niet aan mij voorbijgaan. Wat een geweldige winactie 🙂

 6. Lisette Kleiweg
  november 29, 2018 / 05:21

  Zo mooi, ik doe mee, mijn instagram is @lisettekleiweg. Deze extra kans op Essie adventspret wil ik absoluut niet laten liggen ??

 7. Bodil
  november 29, 2018 / 09:47

  Gaaf zeg!
  Instagram heb ik niet, maar ik ben een trouwe volger via Bloglovin’ 🙂

 8. Melina
  november 29, 2018 / 10:00

  Ik doe mee, deze adventskalender lijkt me echt zo leuk?? Mijn insta is @Melinatjuhhh

 9. Marina Korink
  november 29, 2018 / 10:41

  Gaaf dat je 1 weggeeft aan je volgers ?Ik volg je al lang en mijn Instagram naam is marinakorink ?. En ik maak graag kans op de mooie geweldige Adventkalender van Essie omdat ik en.mijn dochter hier grote fan van zijn! Ik zou haar heel blij maken ?

 10. Jana
  november 29, 2018 / 13:01

  Ik doe graag mee hoor, nagellak kan je nooit genoeg hebben :D. Ik volg je nu ook via insta, daarvoor enkel via bloglovin. Mijn account: @janabeeckman

  • Deb
   Auteur
   december 2, 2018 / 11:29

   Hihi helemaal mee eens ?? ?! Leuk dat je me nu ook op Insta volgt ??! Fijne zondag!

   • Jana
    december 3, 2018 / 07:42

    <3 inmiddels maandag, dus fijne week toegewenst!

 11. Marian B
  november 29, 2018 / 14:31

  Het is inderdaad veel leuker als het een verrassing blijft, leuke spanning. Ik heb geen IG dus ik kan helaas niet mee doe… volg je wel op Bloglovin.

 12. november 29, 2018 / 19:53

  Oooooh ik doe mee… als echte nagellak verzamelaar ben ik helemaal in voor deze actie!
  @beautysome.nl

  • Deb
   Auteur
   november 29, 2018 / 20:22

   Hey Sonja, leuk dat je meedoet! Je kunt via Instagram mee doen, daar staan nog een paar dingetjes die je ff moet lezen want zijn een paar acties die je moet doen ?. Volgen op Bloglovin’ en weet dat je dat doet is goed voor een extra winkans ?, succes!

 13. december 1, 2018 / 22:17

  Die Boomerang van jou is zo leuk, haha! Wat geweldig dat je er eentje mag weggeven. Het lijkt me een prachtige kalender. Ik draag niet veel nagellak meer, dus gun hem iemand anders!

 14. december 1, 2018 / 22:42

  Ik baalde zo dat die was uitverkocht! Dus ik doe zeker mee.:) @thepastelsuitcase
  Xx

 15. Pearl
  december 2, 2018 / 08:16

  Ik zou graag willen meedoen om deze kalender te winnen. Ik heb me op instagram reeds aangemeld met m’n 2 “polishmates”. Mijn IG is @pearl_mun.

 16. december 2, 2018 / 12:08

  Wat leuk dat je deze weggeeft! Zelf doe ik niet mee, maar veel succes 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Mijn foto\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s en teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Wil je ze toch gebruiken, neem contact op via mijn contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.