5 (makkelijke) lente nailart ideeën voor je volgende manicure

Het duurt nog even voor het officieel lente is, maar qua weer begint het er gelukkig steeds meer op te lijken. En om alvast in de stemming te komen grijp ik de laatste tijd veel naar zachte pastel tinten voor op mijn nagels die ik het liefst combineer met een simpele nailart. En met een simpele nailart, bedoel ik ook écht makkelijk en zonder gedoe. Maar zonder dat je het ervan af ziet, als je begrijpt wat ik bedoel.

essie Rainwear don't care

Ik schreef al eens eerder een artikel over easy nailart want nailart hoeft echt niet zo ingewikkeld te zijn. De nailart die ik hierboven maakte met de essie lente collectie van 2020 maakte ik bij voorbeeld door stipjes te maken met een dottingtool, maar je kunt hiervoor ook een saté prikker gebruiken. Deze nailart kun je ook vrij makkelijk met zowel je linker- als rechterhand maken. Niks is zo vervelend als een prachtige nailart die je alleen met je schrijfhand heel strak kunt maken en op de andere hand niet goed uit de verf komt.

Op ‘Feeling Wellies’ van essie gebruikte ik nailart stickers van So Nailicious Boutique. Deze stickers zijn heel dun en versmelten met je manicure wanneer je er een topcoat over aanbrengt waardoor het net lijkt alsof de bloemetjes op je nagels getekend zijn. Ik vind het in ieder geval super mooi en ben ook echt een fan van de nailart stickers van So Nailicious Boutique.

essie Feeling Wellies

De nailart hieronder liet ik laatst zien op Social Media en is ook super simpel. Ik gebruikte hiervoor ‘As seen on TV’ van ORLY als basiskleur. De aardbeien zijn waterdecals van Tattoorary. Waterdecals zijn flinterdunne stickers die je eerst in water moet weken en vervolgens op je nagels aanbrengt. Omdat ze zo dun zijn zie je bij waterdecals nog minder dat het stickers zijn en lijkt het net alsof je het printje zelf gemaakt hebt. De stipjes maakte ik met behulp van een dottingtool, maar je kunt ze natuurlijk ook met een saté prikkertje (of tandenstoker als je geen saté prikker hebt liggen) aanbrengen.

Spring pastel strawberry nailart

Voor de nailart die ik hieronder maakte op ‘Sweet thing’ van ORLY, gebruikte ik een combinatie van nailart stickers van So Nailicious Boutique en gouden flakes. De gouden flakes viste ik uit een topcoat die ik nog had liggen. Dus geen gedoe met nail transfer folie.

Deze nailart maakte ik laatst op essie’s ‘Muchi, muchi’ wat ik een prachtige kleur roze voor de lente vind en gebruikte opnieuw nailart stickers van So Nailicious Boutique met madeliefjes en tulpjes. Helemaal lente als je het mij vraagt!

essie Muchi muchi

Ik ben heel benieuwd of er een nailart tussen zit die jij wil uitproberen!

Premium Nieuwsbrief

Mis nooit een blogpost, nieuwtje of winactie en meld je aan voor mijn nieuwsbrief!

Lees mijn privacybeleid voor meer informatie.

Volg:

11 Reacties

 1. februari 26, 2021 / 12:15

  Wat een kunstwerkjes allemaal, die met de madeliefjes is mijn favoriet. Lijkt wel een piepklein schilderijtje;-)

  • Deb
   Auteur
   maart 1, 2021 / 22:49

   Dank je wel, wat een lief compliment. Madeliefjes zijn eigenlijk altijd en overal leuk 🌼.

 2. februari 28, 2021 / 09:28

  Oh die laatste is echt heel mooi! ♥ Echt lente!

 3. februari 28, 2021 / 22:20

  Die laatste vind ik echt perfect voor de lente! De basislaag is mooi en subtiel en de groene blaadjes springen er zo goed uit! En om antwoord te geven op je vraag… Ik wil alles proberen natuurlijk! 🥰

  • Deb
   Auteur
   maart 1, 2021 / 22:49

   Dank je! Leuk om te horen. Heb namelijk best lang nagedacht over welke basis lak ik zou gebruiken 😂.

 4. maart 1, 2021 / 14:02

  De 2 laatste vind ik echt prachtig! Helemaal lente vibes krijg ik ervan! Ik ga eens kijken hoeveel lentekleurtjes ik heb liggen, volgens mij niet deze mooie tinten die jij laat zien.
  Prachtig gedaan weer!

  • Deb
   Auteur
   maart 1, 2021 / 22:47

   Dank je lieve Babs 🌸. Word echt vrolijk van pastel kleurtjes, zag dat jij er ook mee aan het schilderen was 🎨.

 5. maart 1, 2021 / 14:14

  Wauw wat mooi gedaan ik wil die stipjes! Super leuk voor de Lente allemaal.
  x Robin

  • Deb
   Auteur
   maart 1, 2021 / 22:51

   Dan je wel lieve Robin! Op mijn nagels is het in ieder geval alvast lente 🌸.

 6. maart 4, 2021 / 11:44

  Oh wat een leuke tips!! Die eerste zou ik zeker al eens willen proberen (al zou ik blij zijn als mijn nagels nog eens gelakt geraken :D)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Mijn foto\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s en teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Wil je ze toch gebruiken, neem contact op via mijn contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.