essie Winter collectie 2018

Op de nieuwe wintercollectie van essie zat ik echt te wachten! Deze collectie is namelijk geïnspireerd op het prachtige Noorderlicht en via hun lakken wilde essie dit magische lichtspektakel overbrengen. Ik heb altijd al een fascinatie gehad voor het Noorderlicht, maar het lijkt me daar in het hoge noorden ook heel koud. Het staat zeker op mijn bucketlist om het eens te gaan bekijken, maar voor nu blijf ik lekker binnen waar het warm is en dompel ik mijn nagels onder in deze nieuwe collectie om op die manier te genieten van essie’s versie van het Noorderlicht!

essie’s nieuwe collectie is een hele gevarieerde collectie met verschillende finishes en die naast hele zachte tinten ook wat stoerdere kleuren bevat. Ik werd in ieder geval heel blij toen ik deze collectie ontving om voor jullie te reviewen. Laten we snel kijken naar de swatches!

Just the way you arctic is een koele lila tint met een hintje grijs. Deze lak vind ik mooi, maar niet heel erg uniek. Ik heb het idee dat mijn handen er ook wat bleker door uitzien dan ze in werkelijkheid zijn. Op de foto draag ik twee lagen lak.

Glow with the flow ziet er in het flesje niet heel bijzonder uit, maar komt op de nagels echt tot leven! Deze ijzig blauwe tint heeft een prachtige parelmoerglans die mij zeker doet denken aan de magische bewegende lichtsluiers van het Noorderlicht. Op de foto draag ik twee lagen lak.

Hear me Aurora is een prachtige warme rode lak met een roze ondertoon die perfect dekt met twee lagen. Een rode lak mag wat mij betreft niet ontbreken in een wintercollectie en ik ben dan ook heel blij met deze kleur. Het is geen typische klassieke rode lak endat maakt ‘em wat mij betreft net een tikkeltje specialer. Ik vind de naam ook erg leuk gekozen. Aurora Borealis is namelijk de wetenschappelijke naam van het Noorderlicht kwam ik achter.

Million mile hues is wat mij betreft de ster van deze collectie. Dit is echt een adembenemende mooie gouden lak met een metallic finish. Het is geen gewone kleur goud, maar er zit ook iets van een groene gloed in. Ook de finish vind ik bijzonder want die ziet er op het eerste oog metallic uit, maar heeft ook wel iets van een mirror effect. Ik was even bang dat deze lak heel streperig zou zijn, maar niets is gelukkig minder waar. Hij dekt trouwens goed met twee lagen. Million mile hues lakt als een zonnetje en straalt als een ster! Als je deze feestdagen écht iets bijzonders op je nagels wilt, zou ik zeker voor deze nagellak gaan.

Polar-izing is een lieve poederroze tint met een prachtige parelmoerglans. Polar-izing vind ik echt een plaatje om naar te kijken. Op de foto draag ik twee lagen lak.

Sights on nightlights is een diepe donkerpaarse tint met een zwarte basis. Deze lak dekt al heel erg goed met een laag, maar uit gewoonte heb ik er twee aangebracht. Dit is een prachtige kleur voor wie eens voor iets anders wil gaan dan zwart.

Wat denken jullie van deze wintercollectie van essie en zit er een kleur bij die jij deze feestdagen zou willen dragen?

De nieuwe wintercollectie van essie is verkrijgbaar voor € 9,99 per stuk bij Etos of online via The Make up spot.

Premium Nieuwsbrief

Mis nooit een blogpost, nieuwtje of winactie en meld je aan voor mijn nieuwsbrief!

Lees mijn privacybeleid voor meer informatie.

Volg:

6 Reacties

 1. december 22, 2018 / 11:43

  Ik kijk mijn ogen weer uit, allemachtig, wat een mooie kleuren! Million mile hues lijkt wel op bladgoud en die warme rode lak, super!
  En dat noorderlicht lijkt mij als je er echt staat overweldigend mooi. Maar dan wel graag vlakbij een huisje waar de open haard brand en waar het weer lekker warm is!

 2. december 23, 2018 / 08:43

  De enige kleur die ik speciaal vind is Glow with the flow, vind dat heel mooi gedaan en is echt zo’n winterse kleur.

 3. december 24, 2018 / 14:30

  Haha, ik las Just the way you arctic en ik moest METEEN aan dat liedje van Bruno mars denken, echt meteen;-) ‘Cause you’re amazing, just the way you are, the way you aaaahaaaaaar!!!!!’ Het is ook mijn favoriete kleur!

 4. december 29, 2018 / 09:53

  Rood en donkerpaars vind ik echt prachtig! Hele mooie foto’s heb je weer gemaakt zeg

 5. december 29, 2018 / 11:03

  Wat een prachtige kleuren, en wat heb je alweer geweldig mooie foto’s genomen!

 6. januari 2, 2019 / 21:02

  Deb, ik zou toch een moord (of meerdere) doen voor jouw nagels! Prachtig. Jij kan een vieze poepbruin-kleurige nagellak nog verkopen ? Sights on Nightlights vind ik echt prachtig, zo’n donkere tint.. dat trekt me steeds meer de laatste jaren. Hear Me Aurora is ook een zeker een kleur dat op zou kunnen gaan hier, een mooie roodtint is m’n meest gedragen kleur. Classy en altijd goed!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Mijn foto\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s en teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Wil je ze toch gebruiken, neem contact op via mijn contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.