Halloween Gothic Rock nailart

Vieren jullie Halloween? Ik doe er elk jaar wel iets aan. Zo deed ik afgelopen zaterdag mee aan een Halloween speurtocht waarvoor een deel van mijn woonplaats omgetoverd was tot een spookstadje waar zombies en heksen je de stuipen op het lijf joegen en de straten bedekt waren met dikke spinnewebben. Ook is het een beetje een traditie geworden om qua nailart iets met het Halloween thema te doen. Dit jaar ging ik voor een Gothic Rock nailart die ik stijlvol genoeg vond om ook mee op het werk te verschijnen, al zit in een ongeluk in een klein hoekje. En dat veranderde alles..kijk snel verder!

Tijdens het koken schrok ik van een enorme spin en verloor ik de controle over het mes dat ik op dat moment vasthield en op mijn vingers terechtkwam….Aaaargghh!!!

Haha, aan fantasie geen gebrek, dat is wel duidelijk. Maar even wat anders: wat een ontzettend vervelend spul is dat nepbloed trouwens. Ik kreeg het er heel moeilijk af en het vlekte enorm op mijn vingers. Gelukkig had ik voordat ik met het nepbloed aan de slag ging al wat foto’s gemaakt anders had ik de eerste foto niet kunnen maken ?.

Voor deze nailart gebruikte ik de zilverkleurige lak, Empire shade of mind, uit essie’s herfstcollectie van dit jaar (review) waar ik met Konad black een Gothic printje op stempelde van MoYou London’s Mexico stamping plate #2. Ik vind ‘em zonder het bloed best stijlvol geworden, maar het heeft ook iets stoers.

Wat vinden jullie van deze nailart en vieren jullie dit jaar Halloween?

Premium Nieuwsbrief

Mis nooit een blogpost, nieuwtje of winactie en meld je aan voor mijn nieuwsbrief!

Lees mijn privacybeleid voor meer informatie.

Volg:

16 Reacties

 1. oktober 30, 2018 / 09:01

  Prachtig! Wij vieren hier geen Halloween 🙂

 2. oktober 30, 2018 / 10:51

  Wauw, prachtig! En dat gore bloed…iewwww…. Grappig om bij een supermarkt bij de kassa met die enge vingertjes iets af te rekenen, hihi…
  Wij vieren ook geen Halloween, maar ik vind het enorm leuk voor de kinderen. Zaterdag gingen wij boodschappen doen en toen zagen wij een straat die helemaal in Halloween stijl versierd was, zo leuk! spoken aan de muur, spinnenwebben over de struiken gedrapeerd en ze waren een party tent aan het opzetten vol met pompoenen en dergelijke. Zag er zo leuk uit!
  Wij hebben eigenlijk iedere avond wel Halloween sinds jouw top tip van die serie….Ow… Wat een heerlijke enge serie is dat! Nou, heerlijk… Ik heb het niet snel met griezelige films, maar ik durf bijna niet naar bed daarna. Die serie zit zo goed in elkaar en heeft ook waanzinnige schrik momenten, dat ik mij echt een hoedje schrik.
  Dan lig ik in bed en hoor ik enge geluiden uit mijn kast en in de keuken. (gewoon de katten natuurlijk, maar toch) Wij zijn maar 2 afleveringen van “de ontknoping”… Ik zou best in een groot huis willen wonen, maar tegen deze Hill house zeg ik liever neeeeeee…hahahaha!

 3. Sonja Van de Sande
  oktober 30, 2018 / 12:17

  Wauw, super! Ik hou ook zo van de stampingplates van Moyou

  • Deb
   Auteur
   oktober 30, 2018 / 22:53

   Dank je ?. De stamping plates van MoYou zijn heel verslavend, vind ze echt heel leuk. Het liefst kocht ik ze allemaal!

 4. oktober 30, 2018 / 19:19

  Wat een gave nagels heb je weer Deb! Het is jammer dat het nepbloed zo hardnekkig is, maar het resultaat mag er zeker zijn. Ik vier zelf geen Halloween, maar wat Halloween decoratie bij de voordeur vind ik altijd wel leuk. Ik vergeet het alleen altijd weer weg te halen, waardoor het in februari nog ligt ?

  • Deb
   Auteur
   oktober 30, 2018 / 22:51

   Ahh dank je wel, dat is super lief van je ?Hihi en Halloween versiering tot februari ?.. waarom niet? Het staat zo gezellig. Vind het ook altijd weer jammer om de Kerstversiering in januari weer op te ruimen (zou van mij ook tot maart mogen blijven staan ?.

 5. november 1, 2018 / 08:04

  Ik vind het weer heel erg mooi gedaan! Ook de inspiratie die je ervoor hebt, dat heb ik niet én ik ben niet zo geduldig dat ik dit kan maken haha!

 6. november 2, 2018 / 13:06

  VET!! ik vind dat je dit weer heel leuk gedaan hebt! Het eerste dat ik dacht was wel ‘JAKKES’, toen ik die rode vingers in combinatie met die spin zag maar dat is dan ook juist weer een compliment 😉

  • Deb
   Auteur
   november 4, 2018 / 19:18

   haha ja in dit geval is dat zeker de bedoeling ?? bedankt! Mijn doel is bereikt ?.

 7. november 8, 2018 / 19:28

  Wauw wat heb je dat gaaf gedaan. Dat doe ik je niet na. Ik wist niet eens dat er nepbloed bestond. Toen ik 10 jaar geleden Halloween vierde ging ik verkleed als vampier, maar gebruikte ik lippenstift als bloed.

  • Deb
   Auteur
   november 10, 2018 / 09:31

   hihi dank je! Ik denk dat ik achteraf gezien ook liever lippenstift had gebruikt ipv nepbloed omdat het echt rot spul is en het vlekken achterlaat op je huid die er heel moeilijk af gaan.. vind het geen aanrader dus ?

 8. november 14, 2018 / 17:48

  Prachtig nail art. Zeker perfect voor Halloween thema

 9. december 2, 2018 / 17:13

  Wat tof gedaan zeg! Enne, dat nepbloed mag dan misschien een dra-ma geweest zijn om er af te halen, ECHT lijkt het in ieder geval wel! Ik vraag me altijd af wat voor soort spulletje ze in films gebruiken, vast en zeker iets wat er makkelijk door acteurs af te wassen is, stel je voor…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Mijn foto\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s en teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Wil je ze toch gebruiken, neem contact op via mijn contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.