La Paz-itively hot pink leopard nails

La Paz-itively hot is een van mijn nieuwste OPI aanwinsten en ik ben helemaal verliefd op deze kleur. Het is een hele mooie en heldere fuchsia roze kleur die mij direct in zomerse sferen brengt.


Nagellak zonder art vind ik al gauw saai. La Paz-itively hot is op zichzelf al gorgeous, maar toch kon ik het niet laten om een zoete en sexy roze accentnagel te maken met leopard print.Wil je weten hoe ik dat doe, check dan deze how-to.

Een accent nagel geeft net iets extra’s aan je manicure en is niet super veel werk. Deze print is best druk op al je nagels, maar op 1 nagel oogt hij best rustig, maar valt toch genoeg op.

Op de foto’s heb ik drie lagen La Paz-itively hot gebruikt. Twee lagen had ook prima gekund, maar omdat de tweede laag niet superstrak was heb ik er nog een extra laag op aangebracht.

La Paz-itively hot heeft hele fijne microshimmers die helaas op de foto’s niet goed zichtbaar zijn.

Op de foto’s hierboven heb ik geen topcoat gebruikt omdat deze de nailart, hoe goed de topcoat ook is, altijd iets ‘smudged’. Dat is tenminste mijn ervaring. Zó zonde is dat wanneer je nailart door loopt nadat je er zoveel moeite voor gedaan hebt.

Hieronder heb ik een topcoat gebruik en die geeft wel meer glans en heeft ook de corrigerende eigenschap die Sèche Vite heeft, droogt snel, smudged de nailart iets, maar heeft niet dat nare krimpende effect dat Sèche wel heeft. Kenners weten exact wat ik bedoel. Deze topcoat is van Essence en heet Better Than gel
nails en is ook nog eens spot goedkoop.

Welke kleur nagellak brengt jou in zomerse sferen?

Premium Nieuwsbrief

Mis nooit een blogpost, nieuwtje of winactie en meld je aan voor mijn nieuwsbrief!

Lees mijn privacybeleid voor meer informatie.

Volg:

25 Reacties

 1. maart 19, 2013 / 12:56

  Ik houd van leopard! En van hot pink kleurtjes! Perfecte combi, super! 😀

  • deborah
   Auteur
   maart 19, 2013 / 18:20

   Dank je wel, wat een geweldig compliment 🙂

 2. maart 19, 2013 / 18:25

  Oehhhhh ik wil ik iwl ik wil dat je mijn nagels eens doet 🙂

 3. maart 20, 2013 / 18:41

  Ik vind het zo leuk staan als één nagel goed gestyled is in de nailart version. Gave nagellak kleuren heb je ook gebruikt, love de combinatie! Roze, rood en natuurlijk blauw!

 4. maart 22, 2013 / 06:43

  Oh wauw wauw wauw! Deb, dit is weer zo ontzettend prachtig, ik kan echt serieus geen genoeg krijgen van jouw nailarts hihi! Nu gaan we serieus een datum plannen waarop ik mijn nagels kom laten doen!

 5. maart 22, 2013 / 13:18

  Waauw mooi kleurtje! En *zucht* Deb, jij kan zó mooi lakken! Ik zie groen van jaloezie 😉

 6. maart 22, 2013 / 13:43

  WOW, ik dacht dat die ene nagel een sticker was. Heel gaaf gedaan!!

  • deborah
   Auteur
   maart 22, 2013 / 20:19

   Het is allemaal handwerk 😉 Thanks girl!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Mijn foto\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s en teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Wil je ze toch gebruiken, neem contact op via mijn contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.