ORLY Kick Glass

We hebben er even op moeten wachten maar Kick Glass, ORLY’s nieuwe top effect nagellak is eindelijk verkrijgbaar in Nederland! Alleen in het flesje ziet Kick Glass er al betoverend mooi uit alsof er honderden unicorns in zitten die staan te trappelen om bevrijd te worden. Benieuwd naar het effect op mijn nagels, ik zou zeggen: kijk snel verder.

Voor Kick Glass liet ORLY zich inspireren door Dr. Jen Welter, de eerste vrouwelijke American Football coach. Ik had nog niet eerder van haar gehoord, maar in Amerika is deze stoere sportvrouw een echte heldin met uiteraard mooi gelakte nagels!

Toen ik ORLY’s Kick Glass kreeg om uit te proberen dacht ik in eerste instantie dat het een topcoat was, maar dat is het dus niet. Het is namelijk een top-effect nagellak waarover je nog een laagje topcoat moet aanbrengen. Volgens ORLY staat Kick Glass super mooi op hun Liquid Vinyl, een intens zwarte lak die ik erbij kreeg en ik jullie hieronder laat zien. Onder Liquid Vinyl bracht ik overigens ORLY’s bonder basecoat aan.

Hieronder een close-up shot van Kick Glass in het flesje, prachtig al die gekleurde flakes. Je blijft er echt naar kijken! Het lijkt een beetje op glas in lood.

Kick Glass ziet er prachtig uit op Liquid Vinyl en geeft met maar één laagje een super mooi effect. De ‘flakes’ in Kick Glass hebben de vorm van gekleurde glasscherven die prachtig afsteken tegen de zwarte nagellak. Kick Glass laat zich makkelijk verdelen over mijn nagels. Ik hoefde er niet echt moeite voor te doen om de flakes gelijkmatig over mijn nagels te krijgen. Over Kick Glass bracht ik overigens ORLY’s glosser high shine coat aan. Deze zorgt voor een mooie glans en sealed Kick Glass waardoor ook je nagels glad aanvoelen. Maar er is meer!

In direct zonlicht wacht je nog een verrassing want Kick Glass geeft dan een soort galaxy effect door de hele fijne paarse glittertjes die erin zitten en op nevel lijken. Echt een spektakel om naar te kijken!

Ik ben onder de indruk van Kick Glass en vind ‘em vooral in direct zonlicht prachtig waardoor ik ernaar blijf kijken en ik er elke keer weer nieuwe kleuren in ontdek.

Wat vinden jullie van Kick Glass? Ik ben benieuwd of jullie net zo onder de indruk zijn als ik.

Kick Glass is via de webshop van Bransus te koop voor €14,40 (18 ml).

Premium Nieuwsbrief

Mis nooit een blogpost, nieuwtje of winactie en meld je aan voor mijn nieuwsbrief!

Lees mijn privacybeleid voor meer informatie.

Volg:

16 Reacties

 1. maart 25, 2020 / 09:20

  Oh ik vind dit wel heel erg mooi zo op een donkere nagellak 🙂

  • Deb
   Auteur
   maart 27, 2020 / 23:03

   Op een donkere lak vond ik ‘em ook het mooiste. Ik heb het nog geprobeerd op een pastel lak, maar dat was lang niet zo mooi als op deze zwarte lak. De kleuren spreken veel meer op een donkere nagellak.

 2. maart 27, 2020 / 09:52

  Allemachtig, wat mooi! En zo grappig wat je zegt over die unicorns!
  Door al jouw prachtige swatches raak ik af en toe wel de weg kwijt, ik wil alle nagellakken wel hebben die je laat zien in je reviews.
  Het geeft echt een waanzinnig mooi effect, zeker bij zonlicht en goed dat je zegt dat de flakes zich zo makkelijk verdelen. Ik heb wat af zitten prutsen met lakjes met glitters en flakes om ze een beetje mooi verdeeld te krijgen. Super mooie lak. Vrees dat die ook op mijn verlanglijstje komt!

  • Deb
   Auteur
   maart 27, 2020 / 10:11

   Hihi, ja mooi is ie he? Mijn fantasie sloeg echt op hol✨? ?. Ik zag unicorns, de melkweg, van alles. Zag ze letterlijk vliegen toen ik mijn nagels in het zonlicht bekeek ?. Ik heb ergens anders gelezen dat het verdelen van de flakes lastig was, maar mijn ervaring is totaal anders. Het ging juist heel makkelijk en ook snel en dat met maar 1 laag ??.

 3. maart 27, 2020 / 10:13

  Ja, super! Ik zag een keer een filmpje op YouTube dat je flakes eigenlijk deppend op moet brengen, doe jij dat ook? (ik ga overigens direct kijken naar jouw tip, hoop dat het werkt!)

  • Deb
   Auteur
   maart 27, 2020 / 10:20

   Dat hoeft bij deze niet. Ik bracht deze gewoon als een nagellak aan. Ik heb niks speciaals hoeven doen door te deppen of een sponsje te gebruiken. Wanneer ik was meer flakes op een plek wilde sleepte ik die erheen met het kwastje of pakte er nog een uit het flesje. Echt totaal niet ingewikkeld en dat vond ik wel heel fijn. Ps. De Reply-plugin werkt echt goed ??!Benieuwd of jij er ook tevreden over zal zijn.

 4. Natascha - Beautyopinie
  maart 27, 2020 / 15:56

  Wauw wauw wauw! Wat prachtig zeg, alleen al door die mooie foto’s van jou wil ik dit lakje 🙂

  • Deb
   Auteur
   maart 27, 2020 / 23:01

   Dank je wel wat een lief compliment?.

 5. maart 29, 2020 / 15:25

  Haha, hoe je dat schrijft; Maar er is meer! Ik scrolde DIRECT verder voor meer; het is inderdaad een spectaculair lakje!

 6. maart 30, 2020 / 12:22

  Oh wat mooi en spectaculair lakje! Wat fijn dat het gemakkelijk verdeeld over de nagels. Dat is altijd maar weer de vraag bij dit soort lakjes vind ik. Vooral het effect in de zon is prachtig!

 7. april 6, 2020 / 17:45

  Heel leuk zo, zeker bij zwart. Maar geen idee of ik het zelf zou kopen, ik ben tegenwoordig al blij als ik nagellak zelf draag 😉

  • Deb
   Auteur
   april 11, 2020 / 23:16

   Bijzonder is ie he! In het flesje zie je eigenlijk al dat dit een hele speciale lak is, maar toen ik ‘em in direct zonlicht zag was ik helemaal verkocht ?.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Mijn foto\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s en teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Wil je ze toch gebruiken, neem contact op via mijn contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.