Pink Gellac Cyber dream collectie

Inmiddels is het lente, maar door het grijze en druilerige weer van de afgelopen dagen blijft het lentegevoel helaas nog een beetje uit. Wat het bij mij altijd goed doet voor een portie lente vibes is een vrolijk kleurtje op mijn nagels. Mocht dat bij jullie ook het geval zijn dan zijn jullie hier aan het goede adres want ik heb nog een paar hele vrolijke collecties op de planning staan om aan jullie te laten zien. Vandaag is het de beurt aan de Cyber Dream collectie van Pink Gellac die uit een mix van intense en zachte tinten bestaat voor een dromerige manicure.

Pink Gellac Cyber Dream collectie

Energizing Orange

De eerste kleur die ik jullie laat zien is Energizing Orange, wat een mooie zachte oranje neon kleur is die zeker voor een Wow-effect zal zorgen. Knallende neon kleuren vind ik zelf het mooiste voor in de zomer, maar deze zachtere neon kleur vind ik helemaal perfect voor nu. In het echt is ie nog wel een tikkeltje feller dan op de foto die ik genomen heb met kunstlicht. Op de foto draag ik twee laagjes.

Pink Gellac 364 Energizing Orange

Secret Purple

Ik maak er geen geheim van Secret Purple mijn favoriet van deze collectie is. Ik heb een zwak voor paarse kleurtjes met een roze ondertoon. Secret Purple dekt top met twee laagjes.

Pink Gellac 367 Secret Purple

Angelic Aqua

Ben je een fan van pastel blauwe tinten dan val je vast voor Angelic Aqua! Ik vind dit een prachtige kleur voor de lente en die mint ondertoon maakt ‘em voor mij net iets specialer. Dekt goed met twee laagjes.

Pink Gellac 365 Angelic Aqua

Intense Plum

Een kleur die volgens Pink Gellac niet gemaakt is om subtiel te zijn. En daar ben ik het helemaal mee eens! Ik ben dol op Fuchsia tinten en Intense Plum is dan ook zeker een kleur naar mijn hart. Op de foto draag ik twee laagjes.

Pink Gellac 368 Intense Plum

Fortune Blue

Fortune Blue doet me denken aan de staart van een zeemeermin. Ik vind ‘em heel bijzonder! Voor een goede dekking zijn zeker twee of drie laagjes nodig, maar je kunt Fortune Blue natuurlijk ook als topcoat gebruiken.

Pink Gellac 366 Fortune Blue

van de Cyber Dream collectie, die ik ontving om aan jullie te laten zien, werd ik direct heel vrolijk. Het zijn opvallende tinten waar je deze lente zeker mee gezien zult worden.

Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze collectie vinden en of er een kleur tussen zit waar jij heel vrolijk van wordt. Laat het me zeker even weten in de comments!

De lakken uit de Cyber Dream collectie zijn verkrijgbaar voor €15 per stuk via de website van Pink Gellac. Wanneer je de complete collectie koopt, betaal je €69 en krijg je er een bijpassende colour box bij.

Premium Nieuwsbrief

Mis nooit een blogpost, nieuwtje of winactie en meld je aan voor mijn nieuwsbrief!

Lees mijn privacybeleid voor meer informatie.

Volg:

1 Reactie

  1. april 3, 2023 / 14:16

    Fortune Blue is inderdaad helemaal prachtig en wat je zegt, net een zeemeerminnen staart!
    De andere kleuren vind ik stuk voor stuk ook heel mooi. Grappig dat er ook zachte neonkleuren bestaan!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Mijn foto\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s en teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Wil je ze toch gebruiken, neem contact op via mijn contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.