Pink Gellac Island Wave collectie

Er leek geen eind te komen aan die mooie zomer met tropische temperaturen, maar het wordt stilletjes aan toch echt wel herfst. Maar vandaag wil ik daar nog even niet aan denken en laat ik me door de nieuwe Island Wave collectie van Pink Gellac meevoeren naar een ver tropisch eiland in een azuurblauwe zee, met hagelwitte stranden en een strak blauwe lucht. Dromen jullie met mij mee? Kijk dan snel verder!

Groen is een kleur waar je dit jaar niet omheen kunt en die ik in veel nagellak collecties en in verschillende tinten ben tegengekomen. Lime Green is een bijzondere groene tint met een gele ondertoon. Op de foto draag ik twee laagjes.

Mermaid Green is de ster van deze collectie wat mij betreft. Deze smaragdgroene tint heeft hele fijne turquoise glitters die erop los glinsteren, helemaal in direct zonlicht.

En dat is op de foto hieronder goed te zien. Mermaid Green dekt eigenlijk al goed met één laagje, maar uit gewoonte bracht ik er voor de foto twee aan. Ik vind dit een hele mooie lak die het (ook al wil ik daar nu nog niet aan denken 😊) ook heel goed zal doen in het najaar. Mermaid Green heeft wat dat betreft echt mijn hart gestolen en is dan ook mijn favoriet van deze collectie.

Coco white is een spierwitte nagellak met een crème finish die me doet denken aan hagelwitte stranden. Witte nagellak draag ik niet op zichzelf, maar vind ik wel een ideale basis voor nailarts en ook voor french manicures is het natuurlijk een must-have. Dekt goed met twee lagen.

Azure Blue vind ik een mooie zomerse tint die me doet denken aan de blauwe daken van de mooie witte huisjes op het Griekse eiland Santorini. Ik krijg er echt een zomergevoel van. Op de foto draag ik twee lagen.

Light Blue omschrijft Pink Gellac als een dromerige tint die je het hele jaar door kunt dragen en ik ben het daar helemaal mee eens. Geeft een mooie dekking met twee lagen.

Island Wave die ik kreeg om aan jullie te laten zien is een mooie frisse collectie, met Mermaid Green als kers op de taart. Deze bijzondere groene kleur is echt een leuke verrassing en ook een must-have voor de Pink Gellac fan als je het mij vraagt. Alle kleuren dekken stuk voor stuk super goed en brengen streeploos aan. Zelfs Coco White dekt perfect met twee laagjes. Voor alle lakken heb ik overigens Pink Gellac’s Ultra shine topcoat gebruikt.

De Island Wave collectie is verkrijgbaar via de webshop van Pink Gellac, de lakken zijn los verkrijgbaar voor 15 euro en voor de complete collectie in een mooie bewaarbox betaal je 65 euro.

Wat denken jullie van deze collectie en welke kleur springt eruit voor jou?

You may also like...

15 Responses

 1. Kelly says:

  Wat een gave collectie weer hé! Mooie swatches heb je gemaakt. 🙂

 2. Nicky says:

  Mermaid green is inderdaad heel mooi, maar denk dat mijn favoriet toch wel light blue is. Mooie swatches weer!

 3. Melanie says:

  Mermaid Green en de Light Blue zijn mijn favorieten! Mooi swatches ook weer!

 4. Robin says:

  Wauw wat een prachtige collectie! Ik vind vooral de blauwe kleurtjes echt heel erg mooi.
  Mooie swatches heb je ook weer gemaakt.

 5. Babs says:

  Mermaid green is inderdaad de mooiste, daarna komt Azure Blue. Maar Mermaid springt er helemaal uit. Lime Green vind ik een beetje een “moeilijke kleur” in die zin dat ik even aan iets geks dacht toen ik het zag, haha! (iets met pasgeboren baby’s…)
  Jouw foto’s zijn weer om te smullen zo mooi! (en natuurlijk ook hoe strak je je nagels altijd lakt!)

  • Deb says:

   Dat zijn ook mijn favorieten 💖, vind Mermaid Green heel bijzonder. Prachtig die shimmers erin. Hihi snap wat je bedoelt met lime green. Is inderdaad een kleurtje waar je van moet houden. Bedankt voor je lieve compliment 😘, vind ik altijd super leuk om te horen.. doe ook altijd erg mijn best 😅.

 6. Natascha - Beautyopinie says:

  Mermaid green! Absoluut mijn favoriet, vind hem zo mooi 🙂

 7. Mooi zeker Mermaid Green. De eerste kleur is wel niet mijn ding.

 8. Bianca says:

  Dit is weer zo’n leuke collectie van Pink Gellac, ik (of wij eigenlijk…mijn dochter ook haha) zijn groot fan van Mermaid Green 🙂

 9. bychristiana says:

  Op jouw nagels vind ik eigenlijk alle kleuren mooi! Coco white bijvoorbeeld, dat is echt een kleur die alleen maar mooi is bij echt prachtige nagels zoals die van jou. Ik denk dat Light blue mijn persoonlijke favoriet is. Ik ben op zoek naar een nieuwe kleur blauw voor op de slaapkamer muur en zoiets zou ik daar ook wel mooi vinden;-)

 10. Mermaid Green is echt een favoriet van me! Die glitters zijn zo onwijs mooi. Coco White vind ik ook top voor een french manicure. Echt de perfecte tint wit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Mijn foto\'s en teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Wil je ze toch gebruiken, neem contact op via mijn contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.