Pink Gellac Miami Vibe collectie

Voor hun nieuwste collectie neemt Pink Gellac ons mee naar het zonnige Miami waarbij ik gelijk moet denken aan wuivende palmbomen en hagelwitte stranden en dat paradijselijke beeld geeft me een instant vakantie gevoel waar ik niet omheen kan. Op de vakantie moet ik nog even wachten en ik hoop dan ook dat er snel weer mooie zomerse dagen aan zullen komen. Ondertussen maak ik mijn nagels alvast summer proof met Miami Vibe, zoals de nieuwe collectie van Pink Gellac heet, want een mooi kleurtje op je (teen) nagels waar je tijdens je vakantie geen omkijken meer naar hebt mag daarbij natuurlijk niet ontbreken!

Ben je nog niet bekend met de lakken van Pink Gellac en wil je het graag eens uitproberen? Lees dan zeker dit artikel nog even waarin ik je uitleg hoe je thuis in een paar stappen een salonwaardige gelmanicure creëert.

Coral Pink is de eerste kleur die ik jullie wil laten zien en is gelijk mijn favoriet. Het is een mooie koraal roze tint die mijn hart direct gestolen heeft. Coral Pink dekt goed met drie dunne laagjes.

Palmbeach green is een prachtige turquoise lak die goed dekt met twee lagen. Ik vind turquoise een ultieme zomer kleur die nog mooier uitkomt op een zongebruinde huid.

Surfing Blue is een heldere blauwe kleur die mooi dekt met twee lagen.

Key Largo Purple is Pink Gellac’s ode aan Key Largo, een van de Florida Keys eilanden. Ik vind Key Largo zelf geen typische zomer kleur, maar een tint die je eigenlijk het hele jaar kunt dragen.

Wanneer je de zomer in een flesje zou kunnen doen dan zou dat er zeker uitzien zoals Florida Pink! Zelf kan ik geen genoeg krijgen van fuchsia tinten en draag ze ook het liefst de hele zomer. Florida Pink dekt goed met twee laagjes.

Wat denken jullie van deze collectie en voor welk lakje zou jij gaan?

De Miami Vibe collectie shop je bij de webshop van Pink Gellac voor 15 euro per stuk (15 ml).

Premium Nieuwsbrief

Mis nooit een blogpost, nieuwtje of winactie en meld je aan voor mijn nieuwsbrief!

Lees mijn privacybeleid voor meer informatie.

Volg:

9 Reacties

 1. juli 17, 2019 / 15:25

  Wat zijn je swatches weer mooi! Ik vind deze collectie opvallend mooi. Had totaal niet verwacht dat ik blauw en groen echt fantastisch zou vinden op mijn nagels, maar bij deze tinten is dat echt het geval!

 2. juli 17, 2019 / 17:10

  Het zijn prachtige kleuren en de groene lak vind ik echt verrassend leuk. Heel zomers en lekker kleurig, ik hou daar wel van. En de foto’s…Prachtig! Het ziet er uit alsof je al heerlijk op een of ander tropisch eiland zit!

  • Deb
   Auteur
   juli 18, 2019 / 23:08

   Dank je!!Wat betreft dat tropische eiland, was het maar waar ?!

 3. juli 18, 2019 / 16:52

  wauw ze zien er allemaal weer prachtig uit! Ik vind ze wel heftig, maar wel perfect voor de zomer

 4. juli 18, 2019 / 19:08

  Geweldige swatches weer… jaloers dat je dat nog zo mooi kan.

  • Deb
   Auteur
   juli 18, 2019 / 23:08

   Dank je wel Sonja, dat is lief ?.

 5. juli 18, 2019 / 20:40

  Ik vind die lichtroze kleur toch de mooiste van allemaal! Vind dat altijd zo’n mooie kleur voor zonnig weer.

 6. juli 19, 2019 / 09:48

  Heerlijke zomerse kleurtjes en foto’s! Helemaal fan van de roze lakjes!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Mijn foto\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s en teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Wil je ze toch gebruiken, neem contact op via mijn contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.